- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16.2
Кейс розтріскався і розвалився сам по собі. Ноут просто стояв на столі. Дест за 3 місяці почав розвалюватися
- Достоинства:
- Сідає хорошо, але шо з того?
- Недостатки:
- Неякісний матеріал
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук. Такого типу пошкодження дійсно нетипові - зазвичай при активному використанні можуть з’являтися лише невеликі тріщини в кутах. Ваші зауваження передамо для додаткової перевірки якості матеріалу. З повагою, команда ArmorStandart.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Transparent. Диагональ сумки/рюкзака: 16
якісний, не ламається
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16.2
Переплатив вдвічі за те, що є в Україні, порівняно з Китаєм, але отримав швидко.
Сидить добре. Якість на 3+ . Надіюся від подряпин захистить- Достоинства:
- Чудово сів, на свою ціну класний варіант. MacBook 16` M4
- Недостатки:
- В комплекті немає силіконової накладки для клавіатури, зазвичай у подібніх кейсах з Китаю
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Бурий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 14.2
Маститься, плями видно
- Достоинства:
- Недостатки:
- Маститься
Представник постачальникаДоброго дня, Мирослав! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16.2
Сів чудово на M4 Pro
- Достоинства:
- Гарно виглядає, ціна
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Кудря С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 16.2
За свою ціну чудовий кейс. Відчувається що це повний Китай, але виглядає гарно, та сів ідеально
- Достоинства:
- Гарно виглядає. Ціна
- Недостатки:
- Час покаже
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диагональ сумки/рюкзака: 14
Якщо зняти, то вже не одягнеш
- Достоинства:
- Норм, поки не знімеш
- Недостатки:
- Одноразові