- Рікардо Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteCraft Peripherals. Цвет: Белый
Зриває сенсор не знаю чи це брак але зараз не рекомендую до покупки
- Достоинства:
- 50 г компактна
- Недостатки:
- Через рік використання зриває сенсор в шутерах грати неможливо
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteCraft Peripherals. Цвет: Белый
Мишка чудова! Подивився дуже багато оглядів на цього гризуна, не пожалкував свого вибору. Комплектація чудова, товстий дріт з фільтром, є перехідник USB на TYPE-C роз'єм, дуже приємні гріпси, можливо, це перші гріпси, які я наклею на мишку, бо вони дуже якісні. Важить мишка 50 грамів, вона відчувається на грамів 35-40, бо у неї висока якість складання корпусу, вага розподілена по всій мишці рівномірно. Рекомендую цю мишку для огляду, виправдовує свою ціну.
- Достоинства:
- Чудова комплектація, збалансована, чудова якість покриття.
- Недостатки:
- Поки що не помічаю
- МАКСИМ К***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteCraft Peripherals. Цвет: Белый
Сьогодні перший день як я користуюсь цією мишкою,Бачив такий же товар але на 600 грн дорожче тому думав,що цей продавець продає брак або буде якись подвох з товаром або компліктацією.Але все пройшло гарно Зарядний кабель,наклейки і так далі все є,Миша не скрипить й не люфтить,Корочше кажучи Ця покупка мені сподобалась
Продавець чесний,хоть й чесно кажучи коли бачив на його відгуках усюди 5 зірок були сумніви.Дуже дякую) Якщо є запитання пишіть мені,мені буде цікаво повідповідати- Достоинства:
- Дуже легка,Гарна якість,Вся комплектація на місці!
- Даниил С***
На данный момент всё отлично работает? и еще по поводу комплектации , грипсы шли в комплекте?
- Илья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteCraft Peripherals. Цвет: Черный
Користуюсь пару днів, поки все добре. Ніяких проблем поки немає, але час покаже. Дуже легка та приємно сидить у руці.
- Достоинства:
- Досить довго працює без зарядки
- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteCraft Peripherals. Цвет: Белый
Дуже зручна симетрична миша, збірка дуже якісна, дуже легка і за ~5 днів жодного разу не заряджав мишу, заряд тримається довго. Прийшла швидко.
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- У деяких місцях звук кліка відрізняється від звичного звуку, але дискомфорту не викликає.
- Едгар С***Отзыв от покупателя. Продавец: ByteCraft Peripherals. Цвет: Белый
Дуже раджу мишку, прийшла швидко, зібрана якісно, виглядає преміально та дуже стильно
- Достоинства:
- Гарний матеріал мишки, підходить під лодонний хват
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Белый
Мишка супер,свою ціну оправдує,комплектація солідна
- КірілОтзыв от покупателя. Продавец: MerchFan. Цвет: Белый
Дуже класна мишка, батарею тримає дуже добре хватає десь на 1 місяць, сенсор не сриває
- Достоинства:
- Не сриває сенсор, мало важе, тримає дуже добре батарею.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
норм
- Достоинства:
- норм
- Недостатки:
- 3 тисячі гривень
Дякуємо за відгук
- Олександр Б***
Через пів року почала глючити, в моментах подвійний клік