Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Наполнитель для кошачьего туалета бентонитовый Мафин Стандарт 4.5 л (4820239450041)

Оценка пользователей 4.6/5
на основе 141 отзыв
  • Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Добре. Але відмовилися. Кіт розносить його по всій хаті. Від води він розмазується рівним слоєм по підлозі. Перейшли на тофу.

Добрий день! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам прикро, що цей наповнювач не підійшов саме вашому котику. Дійсно, деякі улюбленці можуть виносити гранули за межі лотка, а вибір наповнювача багато в чому залежить від індивідуальних звичок тварини та вподобань власника. Раді, що ви знайшли варіант, який краще відповідає вашим потребам. Дякуємо за відгук — він буде корисним для інших покупців.

• Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Придбали кошеня сфінкса який вже був привчений до лотка, та спочатку ми користувались звичайним пресованим брекетним наповнювачем бо його не так розносить по кімнатам наш улюбленець, де очевидно ті брекетики стали саме не приємні кошеняті для лапок і тому наш Сет через раз ходив спочатку біля лотка а потім і взагалі втомився та пішов далі захоплювати території )) Те продовжувалось десь два тижні і стало систематичною проблемою.
    Тож перейшли на цей наповнювач і проблема зникла відразу і повністю, так від цього наповнювача трохи більше сміття розноситься але кошеняті комфортно тож на лоток почав ходити регулярно вже як місяць.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Не ріже кошеняті в лапки, без запаху.
    Недостатки:
    Ні.

Дякуємо за такий щирий і детальний відгук! Дуже раді, що вашому Сету сподобавсяМафін Преміум і що проблема з лотком залишилася в минулому. Дійсно, комфорт для лапок має велике значення, особливо для сфінксів, які часто більш чутливі до поверхонь. Приємно знати, що після зміни наповнювача ваш улюбленець знову із задоволенням користується лотком. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — він неодмінно стане у нагоді іншим власникам кошенят.

• Валерій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WorldPets. Объем 1 упаковки: 4.5

Норм

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Комкується добре, запах тримає але забагато пилу і ціна значно вища ніж у дешевших аналогів.

Дякуємо за відгук та що поділились своїми враженнями. Раді, що ви відзначили хороше грудкування та утримання запаху. Щодо вартості — Мафін Преміум виготовляється з натуральної бентонітової глини з Максимовського родовища у Вінницькій області. Її особливість — високий вміст монтморилоніту, мінералу, який ефективно поглинає та утримує вологу всередині гранул, завдяки чому наповнювач добре комкується та допомагає контролювати запахи. У виробництві також використовується швейцарська технологія грануляції, що дозволяє отримати більш щільні та якісні гранули. Саме тому Мафін Преміум коректніше порівнювати з європейськими наповнювачами з білої глини, які зазвичай мають вищу вартість. Більш дешеві аналоги найчастіше виготовляються з червоної глини, яка має зовсім інші властивості, гірше комкується та сильніше налипає на лапки й шерсть тварини. Стосовно пилу — дякуємо, що звернули на це увагу. Хоча наповнювач проходить багатоступеневе очищення, рівень пиління може залежати від транспортування та пересипання продукту під час використання. Ваш коментар обов’язково врахуємо

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Дуже класрий наповнювач. Беремо його постійно

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    Не має

• Маряна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Объем 1 упаковки: 4.5

у своїй ціновій категорії один кращих. певний час купувала різні наповнювачі тому маю з чим порівняти. досить добре комкується та приховує запах (при умові що в лотку наповнювача достатня кількість), не викликає у кота алергії та подразнень. але як і будь який бентонітовий наповнювач трохи пилиться та застрягає між пальчиками лапок

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WorldOpt. Объем 1 упаковки: 4.5

Неплохо маскирует запах

Достоинства:
    Комкуется отлично
    Недостатки:
    Пылит
  • Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Вже майже рік користуємось цим наповнювачем, дуже задоволені.

Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Покищо один з найгірших наповнювачів ,які замовляли

Недостатки:
    Запах взагалі не маскує, дуже великий розхід, повторно замовляти не буду

Дякуємо за відгук. Дуже прикро, що якість наповнювача виявилась незадовільною. Вже передали запит на виробництво.

• Галина Т***

• Юлия Щ***

Гарантий

• Дар'я Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1

Гарний наповнювач, поглинає набагато краще ніж інші

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Объем 1 упаковки: 4

Найкращий наповнювач. Порівняно з аналогічними значно дешевший. Добре поглинає запах. Гарно комкується.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Юлія Б***

Гарний наповнювач... Тільки їм користуємося з перших днів.. Грудкується і запаху немає... Котику подобається

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Эмин

Хороший песок. Кошка с детства выбрала его, уже 4 года не меняю. Хорошо комкается и держит запах

• Юрий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Объем 1 упаковки: 4

Цей наповнювач ідеально підходить для мого кота - перевірено роками! Рекомендую!

Достоинства:
    Гарно комкується, легко прибирати, запах не залишається, по ціні доволі недорого!
    Недостатки:
    Немає.
  • Марина К***

Продавець прислав розірвану упаковку

• Анастасія Х***

Замовляла пісок та корм,доставили лише корм,хоча оплатили повністю посилку

Недостатки:
    Служба доставки

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Объем 1 упаковки: 4

добре береться грудками, не липне до шерсті (персики) чудова якість за хорошу ціну

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Объем 1 упаковки: 4

Нормальный наполнитель. Без запаха.

Достоинства:
    Комкуется
  • Валерий В***

Доставили быстро

• Нина Ш***

Отличный. Не пылит, комкуется, поглощает запах.

Достоинства:
    Перечислила выше
  • Ольга Л***

Якісний грудкується

Дякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям.

• Юрий Р***

Отличное комкание. Благодаря этому очень малый расход (примерно 2-3 мешка в месяц)

Дякуємо за вибір нашого бренду та залишений відгук!

• Інна М***

Коту подобається, ходить

• Станислава Г***

Гарний наповнювач щодо комкування та запаху.
    Брали різні варіанти розміру все таки середній саме норм.
    Але останні рази ну дуууже став пилити, навить кішка виходить з туалету в пилу і сліди пилу від лап
    А вона ще і дихає цим(((
    Будь ласка виробник, передивіться щоб перестав так сильно пилить наповнювач

Нам дуже прикро за цей неприємний для вас нюанс. Ваші зауваження ми обов'язково передамо виробнику товару.

• Каленская О***

Щоразу коти дякують

Недостатки:
    Невиявлено
  • Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZOOPRODAG. Объем 1 упаковки: 4

Товар соответствует, спасибо Розетке.

Достоинства:
    Быстрая доставка.
  • ЖАННЕТА С***

Моим котам очень нравится. Устроил на все .

Достоинства:
    Хорошо комкуется, держит запах
    Недостатки:
    Не обнаружили

Дякуємо вам за покупку та залишений відгук!

• Наталья Д***

Продавець не зазгначив, що не можна насипати цей наповнювач кошенятам до 6 міс( може й довше), бо вони їдять цей наповнювач

Недостатки:
    не можна кошенятам до 6 міс, вони їдять цей наповнювач

Нам дуже шкода, що Вам не підійшов товар. Спробуйте доповнити раціон кошеняти вітамінами, та переведіть на кукурудзяний наповнювач або тофу, так як вони є безпечними.

• Олег С***

В нас кошеня 2 місяці, ходить стабільно, не їсть. Правда шкребеться і грається з ним, намагаючись закопати глибше, але то таке. Не їсть точно.

• Анна Д***

У мене одне з кошенят (2міс) справді на початку наминало цей наповнювач за обидві щоки) Наче живеньке ще, бігає і скаче більше всіх з виводку…

• Катерина П***

Все супер, коту сподобався

• Сергій К***

Брав раніше і були меншими по розмірам гранули. А зараз дуже крупний.

Достоинства:
    Незнаю
    Недостатки:
    Крупні гранули

Сергій, виробник не змінював технологію виробництва.

• Игорь К***

Добре сорбує

• Марина С***

Гарно вбирає вологу і формується у грудочки, які легко прибрати.