Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Повербанк Hoco J101A Astute 22.5W fully compatible 20000 mAh Черный

Оценка пользователей 4.09/5
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Прослужив майже три роки. Вздувся. Роки два питань до нього не було взагалі, пізніше почав мало тримати заряд. Але я думаю для такого виробу досить не погано

Достоинства:
    Нормальний павер
    Недостатки:
    Вздувся через три роки
    • Продавец  TutTehno

Дякуємо за Ваш відгук
      Зв'язуємось із Вами у приватних повідомленнях

• Продавец  TutTehno

Перепрошуємо, не змогли з Вами зв'язатися оскільки замовлення автоматично видалилося
      Оскільки гарантійний термін на товар уже завершився, можемо запропонувати Вам сервісний огляд та діагностику пристрою. За результатами діагностики, за необхідності, також можна буде виконати ремонт.

Звертаємо увагу, що оскільки гарантійний термін уже минув, вартість діагностики та ремонту оплачується клієнтом.

Якщо Вам підходить такий варіант — підкажемо подальші кроки.

• Анатолій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Павербанком задоволений.

• Олег М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Прийшов повністю запакований,працює нормально,за такі гроші(купляв по акції) - просто топ!

Дякуємо за відгук! Раді, що пристрій Вам сподобався

Якщо виникнуть питання чи потрібна допомога – ми завжди на зв'язку!

• Александр Е***

Якість ціна

Достоинства:
    Якісниий павербанк

Дякуємо за відгук! Раді, що пристрій Вам сподобався

Якщо виникнуть питання чи потрібна допомога – ми завжди на зв'язку!

• Маша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Все круто держе заряд довго всім рекомендую

Достоинства:
    Батерея швидкість ціна
  • Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Цей pawerbank був перевірений по USB тестер і був заряджений і розрядженний через нього.Його ємкість не відповідає заявленої у 20 тис мА/год і становить половину,чергове ошукання покупців.

Достоинства:
    Якось заряджається і віддає заряд.
    Недостатки:
    Важкий,ємкість не відповідає заявленої.Не раджу купувати.
    • Продавец  Gadget OFF

Вдячні за приділений час і ваш відгук. Просимо звертати увагу на ОПИС товару, де вказані усітехнічні характеристики, а також ці дані є на коробці павербанку. Кожен павербанк має дві характеристики. Місткість максимальна: 20000mAh та номінальна ємність: 11800mAh. МИ вказуємо ці дані у описі до товару, тож ви могли ознайомитися перед покупкою. Жоден павербанк фактично не буде видавати максимальну ємність, а саме номінальну (фактичну).

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VolStore. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Ціна чудова,на вигляд гарний,тільки замовили,тестуємо

Достоинства:
    Перший заряд телефона був швидкий.
    Недостатки:
    Поки немає
  • Влад К***

Товар супер , спасибо продавцу

Вітаємо
      Дякуємо за Ваш вибір і приємний відгук!
      Будемо раді бачити Вас знову

• Лилия Б***

Товар чудовий, дуже задоволена

• Андрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Щиро дякую Вам

• Продавец  Gadget OFF

Дякуємо за покупку та Ваш відгук
      Приємного користування!

• Кіріл Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ALAL. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Купив повер в листопаді, в травні уже почав чи глюкати чи що, від швидкої зарядки не заряджає, верніше заряджає певний час і вимикається, тупо далі не йде зарядка, так то в принципі хороший повер і держе заряд добре, і швидка зарядка є, але ж один недолік все погіршує

Достоинства:
    Швидка зарядка телефона, енерго міцний, 12 айфон заряджає приблизно 4-5 разів
    Недостатки:
    Пів року користування, не заряджається від швидкої зарядки
  • Артур А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

До покупки читал отзывы и был не очень уверен в данной покупке,решил купить и неделю пользуюсь без проблем,за свои деньги топ,хороший павер

• Продавец  TutTehno

Дякуємо за такий детальний відгук!
      Раді, що Ви оцінили якість техніки. Нехай пристрій служить довго та надійно.

Якщо знадобиться консультація чи оновлення — завжди чекаємо на Вас!

• Анон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

чудово

Достоинства:
    звичайний повербанк, чудове упакування.
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Gadget OFF

Дякуємо за Ваш вибір. Нехай товар радує Вас у користуванні!

• даша с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

очень классный,работает и долго держит заряд советую !

• Продавец  AMPERE

Добрий день
      Дякуємо за відгук, ваш відгук дуже важливий для нас!
      Користуйтеся з замоволенням!

• Станіслав П***

Все добре, працює

• Продавец  AMPERE

Доброго дня Станіславе!
      Так і має бути, дякуємо вам за відгук!

• Дмитрий А***

Норм павербанк

• Продавец  Gadget OFF

Дякуємо за покупку та Ваш відгук :)
      Приємного користування!

• Андрій Ф***

Купив в грудні 2025, в червні 2026 вже не працює

• Продавец  TutTehno

Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Ми прагнемо, щоб кожен клієнт залишився задоволеним покупкою, тому будемо раді допомогти у вирішенні цього питання.

Ми вже зв'язалися з Вами у приватних повідомленнях задля вирішення ситуації

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Велика подяка за якісний товар та відмінну оперативну роботу. Рекомендую до співпраці. Успіхів вам!

Дякуємо за Ваш відгук!

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E.P.E. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Супер .швидко заряджає і заряджається . Рекомендую

Достоинства:
    Все
  • Олександр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Користуюсь уже більше місяця недоліків нема... Все згідно опису ціна якість супер

• Продавец  Gadget OFF

Дякуємо за вибір нашого магазину!
      Вдячні, що знайшли час поділитися досвідом користування. Бажаємо, щоб товар служив Вам довго та приносив лише позитивні емоції :)

• Болдовкина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Поверніть кошти чи заберіть на гартію

Достоинства:
    Здох через 4 міс
  • Іван З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Товар прийшов доволі швидко і ціна приємна.

Достоинства:
    30000 mAh
    • Продавец  Gadget OFF

Іван, вдячні за ваш відгук!

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Первые недели 2 работал хорошо, потом что-то пошло не так. При зарядке постоянно выключается, приходится очень часто проверять идёт ли зарядка

Вітаємо!
      Написали в приватні повідомлення для вирішення ситуації

• Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Заряджається конєшно довго) але і заряджає добре
    Мені сподобалось працювати з цим пауером
    Гарна штука! Як і майже все у Хоко

• Володимир Г***

Працює відмінно

Користуйтесь із задоволенням

• Інна П***

Бомба .швидко заряджає і заряджається . Рекомендую

Достоинства:
    Все

• Ярослав Ю***

Не поганий.

Дякуємо за Ваш відгук!

• Александр О***

3 рази заряджає телефон і все

Недостатки:
    Взагалі погано заряджає
    • Продавец  TutTehno

Написали у приватні повідомлення для вирішення проблеми

• Євген Д***

Працює, тримає, нарікань нема

• Бусова Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

За свої гроші гарний товар

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Відправили швидко, все відповідає опису, все працює!

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный

Відправили швидко, все відповідає опису, все працює!

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный

Через місяць користування - перестав заряджатись!

Недостатки:
    Через місяць користування перестав заряджатися.
    • Продавец  TutTehno

Зв'язалися з Вами у приватних повідомленнях задля вирішення ситуації

• Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный

Зарядка не погана Якість збірки посереднє

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    невідо скільки ще потрібно заряджати Індикатор поганий
    • Продавец  TutTehno

Написали Вам в приватні повідомлення

• Владислав М***