- Давид К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
Подобається навіт не грайливій собаці. Мій мопс зазвичай байдужий до іграшок, а цього восьминога обожнює. Пищалка не дратує слух.
Вітаємо, Давид!
Дякуємо за відгук. Дуже приємно знати, що восьминіг зацікавив навіть собаку, яка зазвичай байдужа до іграшок.
Особливість цієї моделі полягає в поєднанні декількох елементів для привернення уваги улюбленця. М'який матеріал робить іграшку комфортною для щоденних ігор, а пищалка та шарудливі щупальця підтримують інтерес і стимулюють природну цікавість собаки без надто різких або неприємних звуків.
Такі іграшки добре підходять не лише для самостійних розваг, а й для спільних ігор із господарем. Вони допомагають підтримувати активність тварини, урізноманітнюють дозвілля та можуть використовуватися для навчання простим командам або апортування.
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ознайомитися з іншими товарами для домашніх улюбленців можна за посиланням: ссылка
- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Оранжевый
Симпатичная.
- Достоинства:
- Износоустойчевая.
- ГАННА Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Оранжевый
Якість гарна- ціна класна!!! Рекомендую
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Оранжевый
Яскрава, якісна іграшка. Песику зручно з нею бавитись.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Оранжевый
- Достоинства:
- Яскрава, голова пищить, щупальця шурудять. Джек-рассел в захваті п'яту годину поспіль. Іграшка досі ціла
- Недостатки:
- Шкода, що одна)
- Оксана Ш***
Іграшка ще ціла? Бо у мене теж Джек Рассел
- Наталія К***
Ціла), але пес мій чомусь її не шматує, носить з собою скрізь, грається
- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
Достатньо міцна іграшка.
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
Іграшка сподобалась,наше цуценя цверг в захваті!
- Достоинства:
- Приємна на дотик, прикольно шелестить
- Недостатки:
- Поки що немає
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
Іграшку купували для французького бульдога. Ця собачка дуже активна и ця іграшка вижила після багатьох випробувань.
- Достоинства:
- Дуже гарно пошита
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Дуже крута іграшка!
Надзвичайно витривала!
Купували для лабрадора 2 місяці, зараз їй 8 місяців - 27кг. Але досі любить гратися восьминігом!!!!- Достоинства:
- Міцна та витривала!
- Недостатки:
- Пищить, серед ночі заважає, коли собачка починає шматувати її.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Игрушку можно смело рекомендовать собакам как мелких, так и средних пород. Очень качественная и прочно прошитая. На ткани бугорки, никакой набивки, так что можно не бояться, что собака наестся какой-то токсичной мерзости, которая забьёт ей пищевод. Заманчиво шуршит и попискивает. Мои собакены в восторге
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Тепер це найулюбленіша іграшка собаки
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Класна іграшка, приваблює шурудінням, якість супер. Нашому цуценяті подобається.
- Достоинства:
- Шурудіння, якість.
- Вероніка М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
Іграшка гарна, приваблює шарудінням, але мабуть все ж для маленьких собак, Ауссі розгриз за 10 хв(((
Вітаємо, Вероніко!
Дякуємо, що відзначили особливість іграшки – саме ефект шарудіння робить її цікавою для собак і стимулює до гри!
Ви абсолютно правильно підмітили, що дана модель найкраще підходить для дрібних порід. Для активних та більш «гризучих» порід, краще підбирати іграшки підвищеної міцності, наприклад з використанням канатів або гуми!
Ця ж модель восьминога доступна ще й у зеленому кольорі: ссылка
Також зверніть увагу на альтернативу – іграшку у формі качки: ссылка
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
Дуже гарна якість, добре зшита , вона не маленька , цуцик зацінив
- Достоинства:
- Розмір, якість пошиття
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Оранжевый
Для піврічної мальтипу вистачило на неділю. Почав розлазитись.
- Достоинства:
- Цікава задумка
- Недостатки:
- Погана реалізація
- Продавец VM HOUSE
Шановний Євгене,
Щиро перепрошуємо за ситуацію, з якою Ви зіткнулись. Іграшка виготовлена з безпечних текстильних матеріалів, та зазвичай слугує досить довго. Більшість покупців позитивно оцінюють її як "улюбленця" своїх улюбленців — особливо для цуценят чи дорослих песиків!
Ймовірно, Ваш песик виявився надзвичайно енергійним — що, безумовно, свідчить про його зацікавленість у грі! Як альтернативу можемо запропонувати іграшку-качку: ссылка
Також запрошуємо переглянути весь наш асортимент товарів для тварин — впевнені, знайдете щось цікаве й корисне для Вашого улюбленця: ссылка
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Тягає по квартирі. Шарудіння дуже приваблює :)
- Достоинства:
- Колір, звук шарудіння.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Ангеліна А***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Прикольна, якісна та яскрава іграшка, наш собакен дуже задоволений! Тепер це найулюбленіша його іграшка!
- Марта Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Іграшка прикольна що для тварин що для діток !!! шарудить тим самим привертаючи звуком. Мені здається дітям, вона ще більше сподобається
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Іграшка супер, наша собачка дуже задоволена
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Собака задоволений, іграшка гарно шарудить, міцна.
Французький бульдог вже бавиться місяць і поки що ціла, для нас це рідкість. - Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
Рекомендую іграшку. Дуже якісно зроблена.
- Ілля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Крута іграшка, якісна, ніяких нарікань.
- Альбіна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Оранжевый
Хороша якісна іграшка. Напевно це сама міцна із всіх попередніх)
- Кирилл Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
Дуже класний товар
- Настя Е***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Восьминіг дуже м'який, собака із задоволенням грає з ним. Іграшка не рветься, добре витримує активні ігри, виготовлена з безпечного матеріалу.
- София Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Оранжевый
Купила своїй собаці цю іграшку, вона просто в захваті! Іграшка м'яка, але досить міцна, і пищалка додає забави під час гри.
- София Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Синий
Іграшка дуже прикольна
- Люба Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Зеленый
Чудова іграшка. Собака у захваті)
- Ельвіра С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Оранжевый
Файна іграшка. Відповідає фото.