Отзывы покупателей о Миска складная походная для животных воды, корма LVR 007 Blue (16598)

на основе 21 отзыв
  • Отзывы про товар продавца Klever
  • Віолетта С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Объем: 350 мл. Цвет: Синий

Чудова миска. Раджу

Достоинства:
    не пахне
    Недостатки:
    • Продавец  Klever

Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Будемо раді Вашим замовленням.

• Оксана М***

Все супер!

• Вероніка Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 400 мл. Цвет: Белый

Чудова миска, все нам подобається

Достоинства:
    Зручна, компактна
  • Вікторія З***

Не впевнена що там ж 400мл, але миска зручна

• Приступа Т***

Качество отличное

• Игорь

Быстро отправили, достойное исполнение

Достоинства:
    Качественная миска, регулируемая высота позволяет контролировать объём
  • Микита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 400 мл. Цвет: Зеленый

Отлично! Миска хорошего качества, доставка быстрая.

• Віталій Б***

Чудова миска!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 400 мл. Цвет: Оранжевый

Гарна та зручна миска. Без запаху, чудова якість та дуже легка.

• Назар П***

Миска відмінної якості.

Вітаємо Вас, Назаре!

Щиро дякуємо за Ваш відгук про Миску для собак та котів VMHouse. Нам дуже приємно, що Ви оцінили її високу якість. Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам найкращі товари для їхніх улюбленців.

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання або потреба в чомусь іншому для Ваших тварин, звертайтеся до нас! Також запрошуємо переглянути наш повний асортимент товарів на сторінці нашого магазину: ссылка Впевнені, що знайдете ще багато цікавого і корисного.

• Анатолій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 400 мл. Цвет: Фиолетовый

Класна миска в тревел-форматі.

Доброго дня, Анатолію!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що наша складна миска для тварин виправдала Ваші очікування. Дійсно, тревел-формат — це ідеальне рішення для зручності під час подорожей, коли кожна деталь має значення. Сподіваємося, що вона стане незамінним помічником для Вас і Ваших улюбленців.

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання або побажання, завжди раді допомогти. Також запрошуємо переглянути інші наші товари для подорожей та догляду за тваринами за посиланням: ссылка. У нас є ще багато цікавого для Ваших вихованців!

• Диана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 400 мл. Цвет: Оранжевый

Якісний матеріал і дуже просто користуватись, до того ж і регулюється.

Шановна Діано!

Дуже вдячні Вам за чудовий відгук про нашу миску для тварин. Раді чути, що Ви оцінили якісний матеріал, зручність у користуванні та можливість регулювання. Ваші позитивні враження надихають нас продовжувати покращувати нашу продукцію.

Якщо у Вас з'являться додаткові запитання або захочете поділитися подальшими враженнями, будемо раді спілкуванню. Запрошуємо Вас також ознайомитися з повним асортиментом наших товарів за посиланням: ссылка. Впевнені, що Ви знайдете багато цікавого та корисного для своїх улюбленців.

Ще раз дякуємо за Ваш вибір і довіру!

• Майя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 400 мл. Цвет: Желтый

Гарна та яскрава миска для тварин. Купила для дворових собак.

Майє, доброго дня!

Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що миска для тварин VMHouse Вам сподобалася та стала корисною для дворових собак. Раді, що її яскравий дизайн і функціональність принесли користь і радість Вашим улюбленцям.

Будемо раді, якщо Ви завітаєте знову! Ознайомтеся з іншими нашими товарами для тварин та не тільки на сторінці магазину ссылкаТам обов'язково знайдете багато цікавого.

З найкращими побажаннями, VMHouse

• Данил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 400 мл. Цвет: Зеленый

Якість товару відповідає очікуванням. Все нове, гарне, дякую.

Вітаємо Вас, Даниле!

Дякуємо за Ваш чудовий відгук! Дуже приємно чути, що Ви залишилися задоволені якістю нашого товару та його зовнішнім виглядом. Ми постійно працюємо над тим, щоб наші продукти відповідали очікуванням клієнтів, і дуже раді, що Вам усе сподобалося.

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання або буде цікаво ознайомитися з іншими нашими пропозиціями, запрошуємо відвідати наш магазин: ссылка. У нас Ви знайдете ще багато товарів, які можуть стати корисними для Вас і Ваших вихованців.

• Дмитрий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 400 мл. Цвет: Фиолетовый

Миска хороша з якісного силікону, без запаху, тримає форму

Доброго дня, Дмитре!

Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашої миски для тварин! Дуже приємно знати, що Ви задоволені якістю силікону та відсутністю неприємного запаху. Той факт, що миска добре тримає форму, робить її чудовим варіантом для щоденного використання та подорожей з Вашими улюбленцями.

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання або Вам буде цікаво ознайомитися з іншими нашими товарами для догляду за тваринами, відвідайте, будь ласка, наш магазин: ссылка. Впевнені, що Ви знайдете ще багато корисних речей для Ваших пухнастих друзів.

• Данил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 400 мл. Цвет: Синий

Недоліків не виявили. Миска чудова.

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  VM HOUSE

Доброго дня, Даниле!

Дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом використання нашої миски для тварин! Дуже приємно чути, що Ви не виявили жодних недоліків і задоволені як її якістю, так і доступною ціною. Ми завжди прагнемо до того, щоб наші товари відповідали найвищим стандартам, і раді, що цей продукт виправдав Ваші очікування.

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання або побажання, будемо раді допомогти! Також запрошуємо переглянути наш широкий асортимент товарів: ссылка. У нас Ви знайдете ще багато цікавих і корисних речей для своїх домашніх вихованців.

• Леонід Ц***

Чудова миска

Доброго дня, Леоніде!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що Ви задоволені нашою мискою. Ми завжди прагнемо пропонувати товари високої якості, і Ваш позитивний досвід користування підтверджує, що ми на правильному шляху. Сподіваємось, що миска стане для Вас зручним помічником у догляді за улюбленцями.

Якщо у Вас виникнуть будь-які додаткові питання або буде цікаво ознайомитися з іншими нашими товарами, запрошуємо переглянути наш асортимент тут: ссылка. Впевнені, що Ви знайдете ще багато корисних товарів для Ваших тварин.

• Петро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 400 мл. Цвет: Желтый

Якісна миска, чудовий матеріал.

Вітаємо Вас, Петре!

Дякуємо за те, що поділилися враженнями! Раді чути, що Ви оцінили якість миски для тварин VMHouse та залишилися задоволені її матеріалом. Ваша думка дуже важлива для нас і надихає на подальші покращення.

Якщо будете шукати ще щось для своїх улюбленців, запрошуємо переглянути наш асортимент за посиланням: ссылкаВпевнені, що знайдете багато корисних товарів.

• Оксана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 400 мл. Цвет: Зеленый

Чудова миска. Завжди беремо на прогулянку її.

Доброго дня, Оксано!

Щиро дякуємо Вам за відгук! Дуже раді, що наша миска стала надійним супутником під час Ваших прогулянок. Для нас важливо, щоб наші товари були не лише зручними у використанні, але й корисними для щоденних потреб, особливо під час активного відпочинку з Вашими улюбленцями.

Якщо у Вас виникнуть питання або Ви зацікавитесь іншими нашими товарами для догляду за тваринами, обов'язково завітайте до нашого магазину: ссылка. У нас Ви знайдете ще більше корисних і практичних речей для Ваших пухнастих друзів.

• Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 400 мл. Цвет: Фиолетовый

Хороша та якісна мисочка.

Добрий день, Маріє!

Дякуємо за Ваш відгук і за те, що обрали нашу миску для тварин! Дуже раді, що Ви оцінили її якість та функціональність. Важливо, щоб наші клієнти отримували лише найкращі товари для своїх домашніх улюбленців, і ми щасливі, що цей продукт відповідає Вашим очікуванням.

Якщо Вас цікавлять інші наші товари для догляду за тваринами, запрошуємо ознайомитися з нашим асортиментом на сторінці: ссылка. У нас є багато корисних речей для Ваших вихованців!

З найкращими побажаннями, VMHouse

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Объем: 400 мл. Цвет: Синий

Якісна хороша миска. Беремо із собою у довгі прогулянки.

Вітаємо Вас, Наталіє!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що Ви залишилися задоволені нашою мискою і вона стала зручним супутником у Ваших тривалих прогулянках. Ми раді, що якість товару виправдала Ваші очікування, і сподіваємося, що вона ще не раз буде Вам у пригоді.

Якщо у Вас будуть додаткові питання або Ви захочете ознайомитися з іншими нашими товарами для подорожей та догляду за тваринами, пропонуємо переглянути наш асортимент: ссылка. Впевнені, що Ви знайдете багато корисних речей для Ваших улюбленців.