- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Замовлюю не вперше. Минулого разу мені прийшла не працююча електронка, не приємно звісно, але в мене була працююча електронка. Мені були потрібні катриджі з ними все окк. Цього разу замовила електронку і вона працює, в катриджах я не сумнівалася... Якщо потрібні катриджі, раджу... В електронці не впевнена, але по ціні за дві штуки (катриджі) одне і теж....
- Достоинства:
- Катриджі
- Недостатки:
- Не працює електронка (1 із 3 не працює) можливо це мені так співпало.....
- Продавец Klever
Дякуємо за відгук! Якщо в період 14 днів з дня отримання ви виявляєте неточності в роботі, то звертайтесь до нас в приватні повідомлення по замовленню і вам нададуть дані технічної підтримки. Пристрій ми відремонтуємо або замінимо на новий. З повагою.
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Не раджу. Не працює!!!
- Достоинства:
- Катриджі
- Недостатки:
- Пристрій не працює
- Продавец Klever
Добрий день. Очікуйте повідомлення від нашої тех. підтримки. Ми бачимо, що ви замовляєте вже не вперше. Не хвилюйтесь, питання по гарантійному обслуговуванні вирішемо.
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Не работает
- Продавец Klever
Добрий день. Поставте на зарядку на 2-3 години. Пристрій вмикається швидким п'ятикратним натиском на кнопку.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
ДЯКУЮ
- Достоинства:
- Дякую дуже качественный за свои кошти под система,та дуже вподабливый под
- Недостатки:
- Не можу сказати недоліки тому що за свои кошти идеал
- Продавец Klever
Дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою в нашому інтернет-магазині.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Хороший за свої гроші картриджі хороші
- Достоинства:
- Маленький зручний редагування потужності
- Недостатки:
- Коли заливав перший раз потік
- Продавец Klever
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук. Звертайтеся, ми завжди допоможемо Вам з вибором товару)
- Сашка Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Чого він не заряджається ???
- Продавец Klever
Добрий день. Пристрій викається швидким 5тикратним натиском на кнопку. Залиште на зарядціна 2 години, використовуючи блочок не для швидкої зарядки максимум на 2А.
- Коротков Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Klever
Крутий девайс за свой гроші
- Достоинства:
- Хороші катриджи
- Недостатки:
- Мала потужність
- Продавец Klever