- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Сподобалось, допомогло у роботі. Рекомендую.
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- ігорОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
потрібна річ
- Достоинства:
- універсал
- Недостатки:
- нема
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Все дуже добре
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Артем Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Топ за свої бабки :)
- Достоинства:
- Топ за свої бабки :)
- Михаил О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Отримав ніж. Все добре. Швидка доставка. Ціна нижча ніж у інших за такий самий товар! Окреме дякую за подарунок у вигляді лед стрічки. Приємно! Рекомендую продавця!
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Доброго вечора! Оглянув товар недоліків не виявив... Здивував сервіс що для розетки дивно якось і ще зробили не значний подарунок, ну в цілому мене зачарували)))
- Достоинства:
- Сервіс
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Даже не знаю как без этого раньше жил ;-)
Прощай склееные пальцы, запревшие в резиновых перчатках ладони...
Главное получается акуратней.
Пробовал на:
- силиконовый герметик - отлично
- клеющий пистолет с пластиком - нормально если постоянно смачивать- Достоинства:
- Чистые руки. Симпатичные "швы"
- Недостатки:
- Не придумал
- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Прийшло швидко. За свої гроші те що треба
- Продавец FlashShop
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Хороший товар, удобно работать
- Продавец FlashShop
Добрий день, Руслан! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!