Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Курточка для собак WAUDOG Clothes, рисунок "Дом", размер S40 (5738-0230)

Оценка пользователей 4.9/5
  • Юлия Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: XS 30

Якість на висоті, гарний дизайн і взагалі розмірна сітка цієї фірми взагалі чудова

Достоинства:
    Патріотичний дизайн і відмінна якість
    Недостатки:

Добрий день, шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!

• Андрій Г***

Добра курточка для собачки

Добрий день, шановний Андрію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!

• Юлія Л***

Недостатки:

Добрий день. шановна Юліє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою.

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: M 40

Курточка очень качественная. Расцветка нынче актуальна. Ткань хорошая, грязь к куртке не пристаёт, стираем не часто, в отличие от других курточек.
    По размеру М40 впритык на французского бульдога 14 кг (на фото), а на более худого (11 кг) великовато.

• Юлия

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: XS 30

Купили таку курточку в розмірі XS 30 для Кролячій Такси до 5 кг. Гарно виглядає, патріотично, якість хороша, 2 рядка кнопок, зручно вдягати, дуже легка, весна/осінь. Розмір в об'ємі все добре, хотілось би на 3-5 см довше (такса). Сподобалось, дякую.

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!

• Юлия Ж***

Доброго дня купили для свого песика, дуже комфортно. Підібрали розмір М40
    На безрукавці резинка, нічого не тисне, посередині є отвір для повідця
    Застібка подвійна і можно ще щось одягнути , якщо треба, на останню застібнути

Ми задоволені всі

Достоинства:
    Практичний, Патріотичний, теплий

• Магденко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: XS 25

Дуже гарна куртка. Ідеально підійшла,всі заміри відповідають заявленим.

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!

• Оля К***

Песику сподобалось)

Достоинства:
    Гарна та якісна
    Недостатки:

Добрий день, шановна Олю! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!

• Юлія К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: S 40

Товар не дозволили приміряти. Перший раз таке бачу. Вимушені були відмовитись. Завжди все міряли. Розетці великий мінус, за таке ставлення.

• Стас Т***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: S 35

Все чудово, куртка класна, рекомендую

Достоинства:
    Легка,тепла , кнопки для кріплення.
    Недостатки:

Добрий день, шановний Станіславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!

• Наталія
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: XS 30

Добра курточка, брали для цуценяти цвергшнауцера (4місяці)

Достоинства:
    Якісна, тепла, яскрава, патріотична

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!

• Денис Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: M 50

Скажите пожалуйста какой размер нужно брать
    Длина от головы до хвоста 50см ?
    Стаффорд 1,5 года

Достоинства:
    Очо
    Недостатки:
    Лвлвл

Добрий день, шановний Денисе! Дякуємо за запитання! Для того аби курточка WAUDOG Clothes якнайкраще підійшла вашому вихованцю, ми рекомендуємо виміряти такі параметри: обхват шиї, відстань від холки до хвоста, об'єм грудної клітини. За отриманими параметрами можна підібрати оптимальний розмір. Якщо Ви надасте нам ці параметри, ми залюбки допоможемо вам обрати ідеальний варіант.