Отзывы покупателей о Подарочный бокс для любимой жены для мамы для подруги подарок бабушке на день рождения, на Пасху, на День Матери

• Денис З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Замовляв як подарунок до дня матері, мамі дуже сподобалось

• Продавец  Crafts & Presetns

Денис, щиро дякуємо Вам за відгук та довіру!
      Нам дуже приємно, що подарунок до Дня матері сподобався Вашій мамі та подарував позитивні емоції))
      Саме заради таких моментів ми з любов’ю створюємо наші набори!
      Чекаємо Вас знову!

• Дмитро Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Дякую, купляв знайомій на день народження, їй дуже сподобалось, ще обовʼязково буду замовляти

• Продавец  Crafts & Presetns

Дмитро, щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук та високу оцінку нашого подарункового боксу! Нам дуже приємно знати, що подарунок сподобався і подарував гарні емоції іменинниці))
      Ми завжди стараємось створювати красиві, якісні та особливі набори для важливих моментів.

Будемо раді Вашим новим замовленням і знову допомогти зробити свято незабутнім!

З найкращими побажаннями та вдячністю!

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Хороший бокс, гарне оформлення, дружині сподобалось. Дякую!

• Продавец  Crafts & Presetns

Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук та високу оцінку!
      Нам дуже приємно знати, що подарунковий бокс сподобався Вашій дружині та справив гарне враження.

Ми з великою увагою підбираємо наповнення й оформлення, щоб кожен подарунок дарував емоції та святковий настрій.

Дякуємо, що обрали саме нас! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Иван О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Відмінний подарунок, матуся у захваті. Дуже дякую.

• Продавец  Crafts & Presetns

Іван, щиро дякуємо за такий теплий відгук!
      Нам дуже приємно, що подарунок сподобався Вашій матусі та подарував їй позитивні емоції — для нас це найцінніше))
      Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів!

• Андріяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Дуже теплий і красивий подарунок для найрідніших
    Бокс виглядає дуже стильно, а наповнення підібране з любов’ю, все корисне і приємне. Мама залишилась у захваті! Ідеальний варіант на 8 березня. Дякую!

Достоинства:
    Все швидко та продавець неймовірно привітний
    Недостатки:
    • Продавец  Crafts & Presetns

Андріяна! Щирр дякуємо Вам за такий щирий і теплий відгук!

Нам неймовірно приємно, що подарунок справив таке враження і подарував радість Вашій мамі — це найцінніше для нас.
      Ми з любов’ю підбираємо кожен бокс, щоб він виглядав стильно та дарував справжні емоції!
      Окрема подяка за відзначення сервісу — будемо й надалі тримати цей рівень!
      Будемо раді бачити Вас знову!