- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: SportV
Зручний, легко встановлюється.
Треба лише прикрутити турнік поки він не розірветься між стін.
Потім зафіксувати його стопорами- Достоинства:
- Добре фіксується, зручний у хваті
- Недостатки:
- Інструкцію треба читати :)
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шкода, що немає обміну. Довелося повернути. Повернула без проблем
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Був брак кріплення
Добрий день, Алло.
Дякуємо вам за звернення.
Нам щиро шкода, що у вас виникли труднощі пов'язані з нашим товаром.
Ми дуже серйозно ставимось до якості наших продуктів, і для нас важливо, щоб клієнти були задоволені купленими товарами.
Даний турнік підлягає обміну та поверненню.
Напишіть нам, будь ласка, в наш чат підтримки свої контакти:
ссылка
Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатись з вами аби розібратись у вашій ситуації та знайти оптимальне для вас рішення.
З нетерпінням очікуємо на контакт із вами!
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово
- Достоинства:
- Міцно тримається, витримує вагу
- Недостатки:
- Ще не помітив
Доброго дня, Юрію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший турнік
- Достоинства:
- Габарити,якість
Доброго дня, Андрію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний турнік, легко монтується, надійний та добротно зроблений. При вазі у 100 кг вже півроку все норм.
- Достоинства:
- Легко монтується, надійний
- Недостатки:
Доброго дня, Іване! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний турнік. Бистрої і легко встановлюється . Маю вагу 106 кг. Він легко мене витримує. Встановив в коридорчику між двох стін.
Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX . Бажаємо приємного користування
- Станіслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар сподобався, все добре, труба надійна,не гнеться, моя вага 85 кг. Єдине що не сподобалось, що у вартість одразу включили доставку 179 грн (як на мене ціна завищена) і це не дає змогу скористатись своїми знижками в Новій пошті
- Достоинства:
- Мобільність, можна встановити турнік без сверління стін, будь-де є достатня ширина між стінами. Піна приємна на дотик, труба якісна.
- Недостатки:
- Несподобалось, що Розетка у вартість одразу включила максимальну суму за доставку і це не дає можливість скористатись своїми знижками на новій пошті.
Добрий день, Станіславе! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд Cornix.
На жаль, ми, як представник постачальника, не маємо інформації про деталі замовлення, для роз'яснення умов доставки, зверніться у службу підтримки Розетки, у розділі "контакти" є посилання на чат. Бажаємо приємного користування.
- Розетки П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гуд. Конечно китай. Пластик не самый качественный, мог бы взять немного по дороже. Решился взять этот, думаю прослужит 1-2 года. А так в целом приятные мягкая пена. За свою цену - огонь.
- Достоинства:
- Понравилась автономность, легко фиксировать/снимать/переносить. Мягкая пена для хвата. Метал не гнется. Четко.
- Недостатки:
- За такую цену, нет недостаток.
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix . Бажаємо приємного користування.
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий турник. Встановив у дверний отвір (у коробку). Фіксується дуже надійно. Тепер взимку можна розминатися не виходячи з дому. Дякую!
- Достоинства:
- Якісно зроблений, надійна фіксація
- Недостатки:
- Не виявив
Доброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Турнік класний і якісно зроблений…
Тільки коли ти замовляєш в дитячу кімнату і вся така радісна забираєш, а потім розумієш, що на розмір треба дивитись перед замовленням, а не після…тоді стає сумно.
Але я все одно знайшла, куди його поставити.
До речі, добре тримається на звичайній фарбованій стіні і витримує мегамощну 50-кілограмову)))))) жінку- Представник постачальника
Доброго дня, Ганно! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Андрій Й***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стоит брать ближе к ширине, которая нужна. Мне при 120 см пожалуй стоило взять 100-150, а не этот, потому что ощутимо прогибается.
- Достоинства:
- Удобный, легко крепится.
- Недостатки:
- На 120 из 130 см прогибается ощутимо. Не уверен, что это сильно повлияет, но опасения есть.
Доброго дня, Андрію.
Дякуємо за ваш коментар. Ви цілком праві, запас по ширині рекомендується від 10%, особливо це актуально, якщо вага користувача відчутна, тобто не дитина чи підліток тренується.
Якщо є можливість ще зробити обмін, то краще замініть на модель 100-150 см, під вашу ширину вона стане ідеально.
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер. В нынешних реалиях самое то)
- Достоинства:
- Прочный.
- Недостатки:
- Жалею что не купил раньше
Доброго дня, Ігорю! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.