Отзывы покупателей о Пылесос Electrolux (EP31CB21GP)
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Чудовий пилосос, акумулятора вистачає на квартиру 35 м. прополесосити 2 рази. З приємного це зручне спорожнення сміття як з низу так і зверху, безліч додаткових насадок для приберання пилу з різних рельєфних поверхонь, додатково є турбощітка для мякої мебелі. З недоліків це не достатньо інформативно відображується рівень заряду( тільки індикація повнісю заряченого- зелена лампочка, або розряжено червона лампочка індикатора), також режим нізької потужності не ефективний, що хотілосяб так це підсвітку на турбо щіткі . Але за всьої кошти більш ніж чудовий помічник. Рекомендую
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Хороший пилосос
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Брав по акції, так що ціна задовільняє.
Робота товару поки також нормальна.- Достоинства:
- Легкий, працює тихо
- Недостатки:
- Поки не має
Представник брендуДобрий день, Олександр! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Светлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Гарантийный талон в коробку не положили. Из-за этого, не могу оставить на гарантийное обслуживание пылесос, который просто не включился через 3 месяца, со дня покупки.
Техподдержка советует сформировать самостоятельно Гарантийный талон в приложении, но Талон не формируется. Кнопка не кликабельна- Достоинства:
- Хороший пылесос, удобный в использовании, пока работал 3 месяца
- Недостатки:
- Сломался через 3 месяца после использования. В коробке не было гарантийного талона. Невозможно сформировать талон.
Представник брендуДобрий день, Світлана! Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки продавця. З повагою, команда Electrolux.
- Назар Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Дружині подобається
- Достоинства:
- Ціна. Бездротовість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Назар! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Светлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Пылесос проработал ровно 3 месяца! В один день- просто не включился и индиакатор батареи горит всегда зеленым светом.
Хотела сдать по гарантии- оказалось, гарантийного талона не было в комплекте...
Никому не советую!
Тем временем, пылесос от Ровента, работает у нас дома 6,5 лет- без нареканий....- Недостатки:
- Выброшенные деньги
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
За необхідності, гарантійний талон можливо сформувати в особистому кабінеті.
Для цього, будь ласка:
- авторизуйтеся на нашому сайті чи в додатку;
- перейдіть за посиланням або відкрийте розділ "Мої замовлення" в додатку;
- виберіть необхідне замовлення, натисніть напис «Гарантійний талон»;
- виберіть товар та натисніть "Завантажити";
- дочекайтеся завантаження файлу.
Деталі за посиланням .
Представник брендуДобрий день, Світлана! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Чудовий пилесос!
- Достоинства:
- Ціна/якість
Представник брендуДобрий день, Сергій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Іринка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Це найвигідніша покупка. Дуже рекомендую як другий пилосос для підтримання чистоти в будинку.
- Достоинства:
- Легкий у користуванні
- Недостатки:
- Не виявили
Представник брендуДобрий день, Ірина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Пилосос купляли на подарунок, тещі сподобався. Не важкий, компактний, велика кількість насадок. Достатньо потужний.
- Достоинства:
- Велика кількість насадок.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник брендуДобрий день, Іван! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Пилосос подобається, дуже зручний у використанні
- Достоинства:
- Зручність
Представник брендуДобрий день, Людмила! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Бистра доставка,гарно працює.Задоволені пилососом.
- Достоинства:
- Легкий,маневрений пилососить гарно.
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник брендуДобрий день, Наталія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Віталій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Чудовий товар.
- Достоинства:
- Надійний. Все для прибирання.
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник брендуДобрий день, Віталій! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Пилосос не дуже великий і на диво (для акумуляторних) потужний. Думала, буде для швидкого прибирання, але став основним пилососом. Рекомендую
- Лещишин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Гарний акумуляторний пилосос, за гарну ціну Висота пилососа в зібраному стані ідеальна, а насадок стільки, що вони перевершили моє очікування, легкий, навіть моя дитина сама має охоту ним поприбирати, кіт втікає
- Достоинства:
- Насадки, легкий
Представник брендуДобрий день, Марія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- ДімаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
дуже дуже погане всмоктування, низька потружність.
- Достоинства:
- переваг не побачив.
- Недостатки:
- дуже дуже погане всмоктування, низька потружність.
Представник брендуДобрий день, Дмитро! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Можливо є місце несправності приладу. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Акумуляторний пилесос це знахідка для домогосподарки. Це мій перший. Дуже зручно з ним прибирати.
- Достоинства:
- Наявність гнучкого шлангу
- Недостатки:
- Хотіла б більшу потужності всмоктування
Представник брендуДобрий день, Світлана! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Легкий, зручно що без проводу. Гарно збирає пил та сміття. Навіть дитині, якій 7років подобається з ним працювати. Покупкою задоволена.
Представник брендуДобрий день, Олена! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Раніше в нас був недорогой провідний пилосос вакуумного типу, але вирішили що є потреба придбати саме пилосос без проводів, бо так зручніше прибирати.
Цю модель обрали за відомий бренд - Електролюкс, гарну комплектацію, стильний дизайн та адекватну вартість.
Ковролін та ліноліум чистить гарно. На турборежимі потужність класна для ковроліну, а на звичайному режимі можна прибирати лінолеум та пил з меблів. Нам такий варіант підходить. Ми задоволені. Можу рекомендувати до придбання!- Достоинства:
- Стильний дизайн, відомий бренд, щедра комплектація та адекватна ціна
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Галина! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Все чудово працює, сподобалась акція
- Достоинства:
- Чудовий набір
- Недостатки:
- Ще не знайшов
Представник брендуДобрий день, Денис! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Не советую
Пользовался 6 мес, редко
Перестал работать привод для щетки
Представник брендуДобрий день, Вадим! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Повністю відповідає опису і фото. Брала на подарунок. Рецензія від отримувача - прибирання стало швидшим, легшим і займає значно менше часу
- Достоинства:
- Невеликі габарити, зручний, маневреність, легкий в руці, тому з легкістю можна проходитись по стінах, різноманітні насадки допомагають зробити якісне прибирання в тяжко доступних місцях.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник брендуДобрий день, Вікторія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Працює вже рік, з роботою справляється, за ті гроші дуже добре
Представник брендуДобрий день, Роман! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Чудовий "електровіник" для щоденного пітримання чистоти підлоги.
У мене немає килимів, тому річ чудова для лінолеуму і ламінату.
Ніяких шнурів і мішків, ніякого шуму від великого мережевого пилососа.- Достоинства:
- Легкий. Зйомний контейнер. Зйомний акумулятор.
Представник брендуДобрий день, Вадим! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Тепер це моя улюблена іграшка серед усієї моєї техніки. Легкий, компактний, без проводу, дуже маневрений, не потребує складань та багато місця для зберігання. Я прямо дуже задоволена цією покупкою. Прибирання тепер швидше, ним користуватися може і дитина. У нас квартира без килимів, лише при вході килимок, але і з нього гарно тягне теж. І маємо кота, пилосос шерсть чудово збирає. Ще зручно його очищувати - просто відкрив контейнер над смітником і все.
Додаткові насадки значно розширюють можливості.- Достоинства:
- Легкий, завжди можна швидко використовувати без зайвої метушні
- Недостатки:
- Наразі не виявлено
Представник брендуДобрий день, Юлія! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Герасименко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Доброго дня
Пилосос чудовий, коли працюєш ним по безворсовому килимі, а коли переходиш на килим який має ворс ,турбо щітка застряє в килимі і не можливо пилососити
Представник брендуДобрий день, Олена! Дякуємо за відгук. Якщо ворс килима надто високий, він може заплутуватись в турбощітці. З повагою, команда Electrolux.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Перше враження дуже позитивне. Купила в допомогу роботу-пилососу, якого відправляти у «далеку» дорогу для локального прибирання не завжди зручно. Легкий, маневрений. Здається, що потужність слабка, але після прибирання навіть не не турбо режимі у контейнері для сміття стільки бруду збирається. В квартирі килимів нема, лише у ванній і той килимок прекрасно очищає. Є кіт, то шерсть, наповнювач біля лотка, чудово прибирає. З приводу часу роботи поки складно сказати, оскільки повністю квартиру ним не прибираю, цю роботу виконує робот)
- Недостатки:
- Відсутня підсвітка, але бачили очі, що брали)
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Зручний в використанні.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Працює добре. Зручний
Представник брендуДобрий день, Ігор! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Більше пів року користування і тільки турбо щітка реально працює в нас кінця та лабрадор дуже допомогає, акумулятор як в перший день,два режимах міцності та багато насадок, зручно чистити колбу з фільтром щітка теж розбирається
- Достоинства:
- Турбо щітка, акційна ціна
- Недостатки:
- Кіцька трохи боїться))
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Дуже хороша покупка, користуюсь більше півроку
Акумулятор в даному пилососі тримає до 40 хвилин на максимумі, що дозволяє прибрати двохкімнатну квартиру- Достоинства:
- Дизайн та вага
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Доброго дня ! Сьогодні отримала пилосос, вже протестувала. Можу сказати, що покупкою задоволена, пилосос легкий та зручний у роботі. Дякую "Розетці " за приємну знижку та за швидку доставку, все як завжди супер.
- Достоинства:
- Зручний у використанні, гарно збирає пил та сміття
- Недостатки:
- не помітила
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Чудовий на свої гроші!легкий у користуванні
- Достоинства:
- Недостатки:
- Слабкий акб
Представник брендуДобрий день, Віктор! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Супер помічник в квартирі, щоб не вмикати основний миючий пилосос. Заряду хватає пройти двокімнатну квартиру. Легкий в обслуговуванні. Якістю задоволені, особливо дружина
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Супер!!!
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ганна! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Не обертається щітка на насадці
Моторчик крутиться, сильно гріється, сама щітка стоїть без руху
Представник брендуДобрий день, Дмитро! Нам прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Для детальної консультації та вирішення питання ви можете звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серый
Загалом роботою я дуже задоволений. Брав по акції, то кращого варіанту до 6к годі й шукати. У мене однокімнатна квартира з паркетом та плиткою + невеликий коврик при вході. Прибирання 45 квадратів. Одно заряду вистачає на 2-3 прибирання. Приємно вражений скільки може зібрати пилу за одне прибирання, бо навіть не здогадувався. Але якщо у вас в сім'ї є дружина, донька або у вас в самих досить довге волосся, то приготуйтесь кожного разу знімати щітку на основній насадці і відчищати її від намотаного волосся яке буде розкидане по всій квартирі. Додатково використовую для пибирання салону машину, вистачає 1-2 хвилини щоб зібрати весь бруд, дуже класно. Якість збірки, матеріалу також нормальна. Все з пластику, але пластик не хлипкий і з'єднаний між собою досить надійно, тому не думаю що з цим будуть якісь проблеми. В цьому ціновому діапазоні рекомендую до покупки
- Достоинства:
- Компактність, ємність акамулятора та пилозборника.
- Недостатки:
- Невелика потужність всасування, але компенсується щіткою.
Представник брендуДобрий день, Антон! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.