- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Погана якість
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lippenstift store
Подряпаний приїхав, пластик поганої якості, якщо зрівняти з rituals of sakura зовсім на китай схоже
- Недостатки:
- Подряпани, погана якість матеріалу
- Олександр Б***
Але товар погодились повернути та завірили що це оригінал, тому претензій надалі не маю.
- Савченко Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopPion
Очень довольна! Продавец быстро все отправил, перезвонили сразу. Рекомендую!!!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хочу доповнити попередній відгук, через 2 години антиперспірант не працює. Якщо би він був просто дезодорант, то питань нема. А так, як заявлено що він спиняє потовиділення, то з цією функцією він не впорався. Будь який дешевий аналог краще.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не виконує своє пряме призначення.
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopPion
Good
- Достоинства:
- Не навязчивый
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Beauty queen
Продукт не має жодної захисної упаковки. Через це кришечка тріснута та не закручується, надписи на упаковці пошкоджені.
Це далеко не найдешевший део і він має виглядати презентабельно, а я отримала щось чим наче у футбол пограли. Скарга саме на зберігання та транспортування товару.- Достоинства:
- Продукт хороший
- Недостатки:
- Зовнішній вигляд продукту та враження від його використання зіпсовано тими, хто його не пакує та доставляє
- Продавец Beauty queen
На даний момент, велика кількість брендів, відмовилися від додаткового захисту та слюдування товарів, тому що це є пластик, який шкодить, нашій екології . На складі товар зберігається під суворим відеоспостереженням. Працівники складу не мають права відкривати і тестувати товар. Ми реалізуємо товар, в такому вигляді, в якому він нам надходить, безпосередньо - від виробника. Можливо пошкодження відбулися при транспортуванні, перед відправкою товар детально оглядається.Сподіваємось на Ваше розуміння.
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lippenstift store
Якісни й дезодорант з дуже приємним, багатим запахом.
- Достоинства:
- Висока якість
- ДенисПродавец: RozetkaEU
Вирішив взяти цей антиперспирант, після того як скористався гелем для душу, пінкою та лосьйоном для тіла. Ці продукти дуже сподобались.
Але цей антиперспирант просто жах! Він в порівнянні з іншими антиперспирантами в цій ціновій категорії просто того не вартий, гроші на вітер.
1) Як його перший раз відкрив та намазав пару раз, вже помітив як він швидко розходується, прям тає. (Це вже прям перевага, щоб він скоріше закінчився).
2) Після того як намазав, він не підсихає а просто збивається у комки, що його тільки треба паперовим рушником або туалетним папером витирати. Бо всі ці комки будуть на одязі, у постілі, сьогодні взагалі на підлогу упало (після цього точно вирішив написати відгук, бо це дурня якась).
3) Хоч вже зрозумів, що треба його витирати з тіла, перед тим як одягатись, все одно випачкує темний одяг. Весь одяг потім у білих пятнах.
4) Та якщо є ті хто бриє пахви, то ось, весь цей антиперспирант залишає такий наліт під пахвами, що просто забиває станок при першому же використанні та не змивається.
Або це такий "якісний продукт" або це якась підробка попалась.- Достоинства:
- Недостатки:
- Багато
- Олександр Г***Продавец: Rozetka
Купив не тут але залишу відгук.
Працює, запаху поту не має, тримає довго, гарний запах, але згодом те що ти наніс скатується в малі шарики і відпає і залишається на одязі.