- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий
Не тримає 2 годин
Представник постачальникаДобрий день, Євген.
Нам шкода, що виникла подібна неприємність та склалося таке враження про наш товар.
Термос Kite Kite Pearl 350 мл Зелений (K24-302-2) повинен тримати температуру напою до 6 годин.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
Ми впевнені у високій якості наших термосів і тому, що вони добре утримують тепло. Це також підтверджується великою кількістю позитивних відгуків від наших клієнтів.
Три можливі поломки термоса:
Внутрішня колба втратила герметичність. Перевірити цю хворобу термосів складно. Швидше за методом виключення інших проблем. Але припустити хворобу саме цієї складової термоса можна, якщо у ньому широкий зварний шов (стосується виробів із нержавіючої сталі). Від перепаду температур у ньому могли утворитися мікротріщини, що призвело до заповнення повітрям простору між стінами. Скляна колба, якщо вона, звичайно, не лопнула, може більше не утримувати тепло, якщо срібне покриття не виглядає суцільним. З'явилися місця, як на старому дзеркалі.
Зовнішня колба втратила цілісність. Як і за першої поломки, складно визначити цю проблему, якщо вона візуально не видно. Однак якщо ви кидали термос, причому навіть на м'яке ліжко, то могла утворитися мікротріщина. Через неї вакуумний простір заповнився повітрям, що і спричинило втрату якості зберігати температуру.
На жаль, ці причини поломки термоса практично не піддається виправленню.
Як не допустити поломки термоса
Щоб термос вас завжди радував, поводитися з ним варто дбайливо. Необхідно розуміти, що цей виріб не має нічого спільного з каструлею з нержавіючої сталі. І неакуратне поводження дуже швидко виведе його з ладу.
надто сильного закручування кришки з клапаном – довели до упору та вистачить;
наливу окропу в холодну колбу - по шву, навіть якщо він тонкий, можуть піти мікротріщини.
У випадку заводського браку товару просимо звернутить в службу підтримки компанії РОЗЕТКА для вирішення цього питання.
- Дар'я Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий
Купляли для щоденного використання. Супер стильовий і зручний. Але вже не тримає тепло через 2 міс користування. Термоси-попередники інших фірм трималися роками
- Достоинства:
- Гарний, зручний
- Недостатки:
- Швидко вийшов з ладу
Представник постачальникаДобрий день, Дар'я.
Три можливі поломки термоса:
На жаль, ці причини поломки термоса практично не піддається виправленню.
надто сильного закручування кришки з клапаном – довели до упору та вистачить;
Бажаємо Вам вдалих покупок та смачних напоїв з термосом ТМ Kite!
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий
Термос брала минулої осені. Потрібно було термос саме маленького об'єму, щоб бігати з ним по місту.
Зовні термос сподобався. Температуру він тримає досить середнє, десь години 4. Але під мої потреби це не критично.
Інколи буває, що він підтікає. Не знаю, з чим пов'язано, закриваю його добре.
Тому окрім нього маю ще інші термоси інших виробників з кращими характеристиками.- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Не довго тримає температуру, іноді підтікає.
Представник постачальникаДобрий день, Ярослава.
Дякуємо за вибір термоса Kite!
Три можливі поломки термоса:
Протікання внутрішньої кришки. Найчастіше така проблема виникає у термосів з клапаном. І цю проблему виявити найпростіше. Наповніть посудину, закрийте та переверніть. Виступають крапельки води – проблему знайдено.
Перша та друга причина поломки термоса практично не піддається виправленню. У третьому випадку, можливо, варто спробувати віднайти аналогічну кришку.
надто сильного закручування кришки з клапаном – довели до упору та вистачить;
Бажаємо Вам смачних напоїв з термосом ТМ Kite!
- Мария К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий
На вигляд дуже гарний! Кришку, я так розумію, можна використовувати як чашку. Чекаємо холодів)
Представник постачальникаМария,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Іван У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий
Не рекомендую купувати даний термос.
Хоча сам термос крутий,але як і писали в попередніх відгуках відпрацював місяць і перестав тримати.,при тому що ніде не падав,знаходився в машині.- Достоинства:
- На перший погляд зроблений з хороших якісних матеріалів
- Недостатки:
- Розгерметизувався через місяць користування
Представник постачальникаДобрий день, Іван.
Нам шкода, що виникла подібна неприємність та склалося таке враження.
Втрата герметичності термоса можлива, якщо було навіть незначне пошкодження, і утворилась мікротріщина.
Щоб термос Вас завжди радував, бажано поводитися з ним дбайливо. І неакуратне поводження дуже швидко виведе його з ладу.
надто сильного закручування кришки з клапаном – довели до упору та вистачить;
Бажаємо Вам вдалих покупок та гарного настрою!
- Ирина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Черный
Представник постачальникаИрина,
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Розовый
Як завжди Kite - якість на висоті!
Представник постачальникаГалина,
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Розовый
Хороший термос!
Представник постачальникаЛюдмила,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий
Не соответствует своим качеством и цене .
И месяц не прослужив термос ,как перестал держать тепло .
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо що обрали ТМ Kite
Дуже шкода що термос вийшов з ладу.
Важливо дотримання правильного використання.
Внутрішня колба зі сталі AISI 304; Рекомендовано не наливати в термос окріп або закривати кришку через хвилину, щоб дати вийти надлишковій парі.
Вдалих покупок
Очень жаль , отработал термос 1 месяц и больше он не греет даже при комнатной температуры тепло держиться только 1,5 часа , а потом как будто с холоднильни воду налила
Представник постачальникаКатерина,
Дякуємо за відгук.
Проблема, яку Ви описуєте - схожа на розгерметизацію колби. Причин може бути декілька, але найчастіше це трапляється під час падіння або ж сильного удару.
Модель термосу Kite Pearl 302 найпопулярніша в нашому асортименті і зарекомендувала себе, як практична і довгого використання.
Он достоин своих денег
Представник постачальникаКатерина,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Анастасия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: BinderStore. Объем: 350 мл. Цвет: Черный
Користуємося 2-й місяць і тому готові повідомити,що термос гарної якості.Виправдав усі очікування.Стильний,тримає тепло, зручно мити,не протікає.Дитині подобається.
- Достоинства:
- Гарної якості
- Недостатки:
- Не знайшли
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Голубой
Термос невеличкий(350мл),але дуже зручний.Колір небесно голубий як на промо-просто супер!
- Достоинства:
- Компактний,красивий,тримає температуру добре
Представник постачальникаЛюдмила,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Розовый
Доброго дня. 1,5 місяці тому придбав даний термос доньці в школу. Станом на сьогодні через 3 год чай ледве теплий, при цьому нагрівається сам корпус термосу. Якість бажає кращого. На мою думку якість товару мала би відповідати бренду.
Представник постачальникаАлександр,
Дякуємо за Ваш відгук та вибір.
Нам дуже прикро, що Ваш виріб зіпсувався.
За описом ситуації схоже, що відбулася розгерметизація колби внаслідок падіння або дуже сильного удару корпусу, саме через це утворилася порожнина між стінками і термос перестав виконувати свої функції.
При дбайливому використанні товар відповідає заявленим функціям і виконує їх справно, як мінімум, декілька років...Продукція ТМ Kite має високу якість і довіру споживачів.
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Розовый
Не протікає, тримає тепло нормально, зрештою як усі нові термоси. Дитині подобається, особливо чашка - матеріал приємний на дотик, схожий на шкіру. Зверніть увагу, що термос досить широкий як для такого об'єму (за рахунок зменшеної висоти), тому в деякі ранці може не влізти в бокову кишені)
- Достоинства:
- не тече, класна чашка
Представник постачальникаВасиль,
Дякуємо Вам за придбання та бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Татьяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Розовый
Добрий день, забрала замовлення на вихідних, вирішили протестувати його вдома, до того, як покласти дитині в школу. При закритій помпі, термос якщо його перевернути підтікає (якщо б поклали дитині в рюкзак, всі підручники були б залиті чаєм). Перевірили старі термоси, що є вдома, всі кришечки тримають герметично, немає такої проблеми з підтіканням. Повідомте, будь ласка як саме я можу обміняти наш термос на такий самий, тільки герметичний. Дякую.
- Достоинства:
- Тримає температуру, дуже гарний
- Недостатки:
- Проблема з підтіканням (якщо закритий термос перевернути, з нього капає вміст термоса)
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Представник постачальникаТатьяна,
Дякуємо за Ваш вибір та відгук.
Дана модель термоса в асортименті ТМ Kite є найпопулярнішою, найзручнішою і найулюбленішою, і раніше таких зауважень ми не отримували.
Ситуація, яку Ви описуєте не є проблемою або браком, т.к. декілька крапель, які можуть вилитися з клапана - це залишки рідини після наливання в кружку. Сам же клапан складається з двох частин, які закручуються одна в одну, з виробництва товар може приїхати не до кінця закручений, тому перед першим використанням радимо:
- розкрити всі деталі і ретельно промити з чистячими засобами для посуду
- потім зібрати клапан з двох частин (щільно вкрутити одну в іншу)
- налити десь пів термоса окропу, щільно закрутити, щоб дати прогрітися йому і активувати його функції
- злити воду - використовувати за призначенням.
! не рекомендуємо наливати під "самі вінця" , т.к. не буде місця, щоб вкрутити клапан.
! закривати через декілька хв після наливання окропу (щоб вийшла надлишкова пара і не утворився конденсат, який також може "прокапати").
Зазвичай в рюкзаках є спеціальні окремі кишені для пляшок/термосів, щоб і дитині було зручно і не трапилося жодних сюрпризів. Ми не рекомендуємо "кидати" термос в загальний відсік рюкзака.
Сподіваємося, що наші поради допоможуть в правильному використанні термопродукції.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Темно-синий
Дуже хороша річ.я в захваті і дитина також.Тримає тепло.
Представник постачальникаНаталія,
- Діна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Розовый
Гарний термос за свої гроші. Дитині подобається.
Представник постачальникаДіна,
Дякуємо Вам за придбання термосу Kite та бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Бирюзовый
Термос .... купили)).. не протікає, температуру тримає, сьогодні залишила термос з кіпятком з 13 до 20 години, перетрусила, нічого не протікає. О 20 годині в термосі була дуже гаряча вода. До цього два рази брали на тренування, теж все було добре (просто експеримент був довжиною до 2х годин), тому перед "отзивом" вирішила додатково перевірити. Термос купляла в розетці з доставкою в розетку. Уважно перевірила щоб був не м'ятий, не був доти використаний як в іншому "отзиві"
- Достоинства:
- Легкий, зручний, температуру тримає, не протікає.
- Недостатки:
- В кришці яку використовую як чашку кріплення від ремешку (але я бачила коли обирала, тому погодилась на цю деталь). По факту не заважає
Представник постачальникаАнна,
Дякуємо за зворотний зв'язок. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені своїм вибором, це дуже цінно для нас.
Бажаємо приємного користування!
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Черный
Не раджу брати: прочитав відгуки перед покупкою, думав що буду дуже обережний, але ні. Шкода витрачених грошей.
- Достоинства:
- Гарний на вигляд
- Недостатки:
- Конструкція кришки непродумана
- Мария Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Бирюзовый
Нажаль товар прийшов поламаний.
Представник постачальникаДоброго дня, Марія.
Треба верхню частину кришечки вкрутити в нижню (можливо на заводі це зробили не до кінця), якщо не допоможе, зверніться до Розетки (інструкція за ссылка)
Дякуємо за відгук
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Черный
Дизайн дуже гарний, але кип’яток тримає години дві не більше.
- Достоинства:
- Гарний дизайн
- Недостатки:
- Не тримає тепло
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Стальной / Белый
Не рекомендую, не сохраняет тепло , в 8 наливаю кипяток в 12 30 уже холодный полностью
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Черный
Придбав для іншої людини. Задоволена дизайном та практичністю. Залите у термос зранку, максимально гаряче, тримає пристойно протягом восьми годин до обіду (більший час не перевірявся).
- Достоинства:
- Температуру тримає. Це основне. Стильний дизайн.
- Недостатки:
- Поки що немає.
- Илона Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Бирюзовый
Чудовий термос! З свої обов'язки виконує!
Дякую розетці за швидку доставку!- Достоинства:
- Якісь!
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Черный
не удобная чашка, внутри кусок резины, которая является вроде бы ручкой, не понятно можно ли использовать ее как чашку, а без чашки термос на половину безполезен.
- Достоинства:
- закручивается нормально, вроде бы не протекает
- Недостатки:
- не удобная чашка, внутри кусок резины
- Лілія Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Черный
Термос придбали для дитини першого класу, дуже подобається йому і зручно для чаю в школу.
- Достоинства:
- Добре тримає тепло, зручний в користуванні
- Недостатки:
- Не виявила
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Бирюзовый
Чудовий термос. ТМ Kite додаткової реклами не потребує. Температуру тримає 4-6 годин стабільно. Через 4 години чай був гарячий, не теплий, 2 години з чотирьох термос "гуляв" на дворі при 0 температурі. На дні прорезинений ободок проти ковзання, приємний бонус, про який не вказано в описі. Ну і, звісно, дуже стильний дизайн і зручний об'єм (не великий, для шкільного рюкзака)
- Достоинства:
- Форма, дизайн, підтримка температури
- Леся Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: KCS. Цвет: Сиреневый
- Продавец KCS
Дякуємо за Ваш відгук!
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Сиреневый
Термосом довольна, покупала три, дочкам и племянница.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Черный
Термос виконує свої функції, зручний у використанні, має стильний вигляд.
- Достоинства:
- Зручний, тримає тепло
- Недостатки:
- Не виявлені
- Юлия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Бирюзовый
Температуру держит хорошо. Если с вечера залить кипяток в 10 утра ещё довольно горячая вода внутри. Удобная крышка в виде чашки. Для ребёнка в школу считаю идеальным термосом. Качеству Кite доверяю.
- Достоинства:
- Отличный термос
- Недостатки:
- Брода М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Сиреневый
Класний термос, дитина ходить в школу з ним, чайок теплий навіть під кінець дня. Класно що є стаканчик, так є в еласі кулоер і дитина може при бажанні попити воду чи свій чай.
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Бирюзовый
Нам нравится, термос тепло держит хорошо
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Бирюзовый
Термос прикольний. Якісний. Прийшов без пошкоджень. В коробці. Надіюсь буде тримати тепло.
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 350 мл. Цвет: Сиреневый
Очень красивый термос. Тепло держит хорошо. Приехал быстро
- Достоинства:
- Красивый,удобный,хорошо держит тепло