- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Pharmicare
Чудовий емолент
- Юлія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Pharmicare
Замовила крем і дуже задоволена. Гарний склад,без запаху,дуже добре зволожує суху шкіру. Рекомендую
- Тетяна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Pharmicare
Для нас - найкращий
У дитини атопічний дерматит, запалення бували до ран( коли спробували цей крем - шкіра стала просто неймовірна, жодної плями. Користуємось засобом для душу теж цієї фірми і вже рік, як не маємо жодних проблем зі шкірою- Достоинства:
- Одна з найбільших - це його легка текстура, він супер легко наноситься, не лишає плівок, дуже мало витрачається і на довго вистачає.
- Недостатки:
- Немає.
- Игорь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pharmicare
Отримала зламаний товар. І як тепер користуватися ним
- Продавец Pharmicare
Вітаю, очевидно зламався під час доставки, шкода, що не перевірили на пошті, відписали Вам щодо заміни дозатора.
- Игорь М***
Уже вирішили проблеми з перевізником ( новою поштою). Дякую. Перелили в іншу тару і користуємося. А перевірити не могли відразу, так як то доставка в поштомат була
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pharmicare
Все добре
- Шпарева И***Отзыв от покупателя. Продавец: Pharmicare
Гарний крем-емолент, рекомендувала дерматолог
Замовила вдруге - НаталіОтзыв от покупателя. Продавец: Pharmicare
Суперовий крем . Для нас найкращий, користуємось вже 2 роки
- Шеремет О***Отзыв от покупателя. Продавец: Pharmicare
Дуже класний крем при АД. Якщо весь час користуватись і контролювати що дитина їсть, то справляємось тільки цим кремом без гармону.
- Достоинства:
- Гарно зволожує і захищає шкіру
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pharmicare
Ціна та якість супер
- Марина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Pharmicare
Шикарний український продукт, який замовляю вже не вперше. Дуже раджу адже маємо з чим порівняти.
- Достоинства:
- Не злічити
- Недостатки:
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pharmicare
Гарний емолент, купувала після рекомендації дерматолога, добре всмоктуеться та зволожує шкіру, зручний у використанні.
- Достоинства:
- Добре всмоктуеться та зволожує шкіру