Отзывы покупателей о Ортопедические стельки для взрослых и детей спортивные VMHouse при пяточной шпоре для обуви гелевые универсальные размер 41-42 желтый (0120-0104)

Оценка пользователей 4.08/5
  • Раот Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 43-44

Гарна устілка, в міру упруга

• Геннадий Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 35-36

Брала 36 розмір, маломірять, але коли взуття по нозі, не тиснуть пальці, так що всім абсолютно задоволена, відчула значне полегшення при ходьбі (у мене шпора п'яти). Рекомендую!

Достоинства:
    Зручні, дешеві, швидка доставка.
  • Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 39-40

Зручність та комфорт гарантовано. Дуже задоволена устілками. Дякую!

• Андрій К***

Хороші устілки, дуже зручні

• Максим Г***

Устілки чудові, рекомендую

• Продавец  VM HOUSE

Максиме, щиро дякуємо Вам за відгук і рекомендацію!

Нам дуже приємно, що устілки Вам сподобалися. Завдяки масажному ефекту вони сприяють покращенню кровообігу, потрійний супінатор забезпечує надійну підтримку склепіння стопи, а інноваційна система NAFOING COMFORT допомагає дбайливо амортизувати навантаження під час ходьби та активного руху.

Також можете ознайомитись з іншими товарами від нашого магазину: ссылка

Дякуємо, що обрали VMHouse. Бажаємо Вам комфорту та легкості на кожному кроці!

• Поліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 39-40

Зручні устілки, відмінна ціна та якість, повністю відповідають очікуванням

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 45-46

Відчутно, що стопа не «завалюється» всередину. Дякую!

• Антон Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 45-46

Розмір 45-46 чудово підійшов для мого взуття 45 розміру.

• Бондарчук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 37-38

Не можу оцінити зручність даних устілок при ходьбі. Так як не ходила в них, бо не ризикнула. Але при примірці вони починають тиснути на стопу. А так як я їх взяла з метою підтримки саме стопи, бо у мене запалення в стопі і від цього біль при ходьбі. То ці устілки цей біль тільки посилюють тиском посередині стопи. Чи є у вас щось, що не буде тиснути? А навпаки полегшить ходьбу. У мене є тапки для дому з анатомічною формою устілки, ( не зйомною, це саме взуття таке). Так от в них дуже зручно і вони зовсім не тиснуть, а підтримують ногу. То хотіла щось подібне отримати і від устілок для ходьби по вулиці.

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Тиснуть на ногу
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Валентино,

Розуміємо, що комфорт під час носіння устілок — річ дуже індивідуальна, адже кожна стопа має свої анатомічні особливості. Однак варто врахувати, що зрівнювати домашні капці з анатомічною підошвою та взуття з ортопедичними устілками досить складно — це різні за функціональністю речі.

Представлена модель устілок розроблена для профілактики плоскостопості та підтримки правильного положення стопи під час ходьби. Проте якщо вже є запалення чи больові відчуття, рекомендуємо звернутись до ортопеда, який допоможе підібрати устілки індивідуального виготовлення — саме вони забезпечать оптимальну підтримку для конкретної ситуації.

Також радимо звернути увагу на більш м’яку модель устілок, яка може бути комфортнішою: ссылка

• Наталія Л***

Не зручні. Не підійшли взагалі. Не зручні

Шановна Наталіє,

Прикро, що устілки не підійшли Вам.

Більшість наших покупців відзначають, що дана модель допомагає знімати напругу зі стопи, забезпечує комфорт під час ходьби та має відмінне співвідношення ціни та якості.

Можливо, у Вашому випадку розмір або форма устілок не збіглися з індивідуальними особливостями Вашої стопи.

Радимо звернути увагу на іншу модель устілок: ссылка

• Дмитро Ш***

Під п'ятку непідійшли

Достоинства:
    Китай
    Недостатки:
    Китай
    • Продавец  VM HOUSE

Шановний Дмитре,

Прикро, що устілки не підійшли Вам.

Виробництво устілок дійсно розташоване в Китаї, проте вони проходять ретельний контроль якості. Переважна більшість покупців залишається задоволеною результатом, та відзначають їх зручність, здатність знімати напругу зі стопи та гарне співвідношення ціни та якості!

Можливо, у Вашому випадку не співпав розмір або тип устілок з Вашими індивідуальними потребами.

Як альтернативу радимо звернути увагу на іншу модель: ссылка

Сподіваємось, наступна покупка принесе Вам комфорт та зручність!

• Олександр К***

устілки зручні.

• Леон

Очень хорошие

Достоинства:
    Отличные
  • Леонід М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 41-42

Очень не удобные, давят в пятку.

Вітаємо, Леоніде!

Ми розуміємо, що на початку використання вони можуть здаватися дещо незвичними, але саме завдяки щільній підтримці п’яти та склепіння стопи ці устілки виконують свою ортопедичну функцію. Стопі потрібен час для адаптації до анатомічної форми та правильної підтримки!

Звертаємо увагу, що важливо правильно підібрати розмір устілок відповідно до довжини стопи та типу взуття, адже невідповідність може викликати відчуття дискомфорту.

Також маємо іншу модель устілок, зверніть увагу: ссылка

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 41-42

ще гірше чим з ними чим без них

Шановний Максиме,

Розуміємо Ваші емоції, проте варто враховувати, що відчуття від ортопедичних устілок – дуже індивідуальні.

Дана модель належить до каркасних ортопедичних устілок з супінатором, та призначена для підтримки стопи, правильного розподілу навантаження та зменшення втоми під час ходьби. Та важливо пам’ятати про період адаптації – перші кілька днів носіння можуть відчуватись незвично, поки стопа звикає до нового положення.

Водночас, якщо вже є ортопедичні проблеми – краще звернути увагу на індивідуальні рішення, виготовлені за замовленням.

Як альтернативу радимо розглянути іншу модель устілок: ссылка

Також запрошуємо ознайомитись з повним асортиментом устілок: ссылка

• Козярук В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 41-42

Використовую щодня. По 8 годин в них постійно хожу. Десь за місяць трохи втратили форму в місці виступу на стілці, але некритично. Більше змін ніяких небуло. Впринципі за такі кошти може бути.

Достоинства:
    Недостатки:
    Недовговічні
  • Егор
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 41-42

стельки не плотные,сделаны из какого-то надувного паралона
    с минимальной фиксацией стопы
    пожалел о заказе,больше напоминает чуть улучшенную версию обычных стелек,но и близко не ортопедические

Достоинства:
    их нет
    Недостатки:
    как минимум,что это не ортопедические
    • Продавец  VM HOUSE

Шановний Єгоре,

Дана модель відноситься до каркасних ортопедичних устілок — вони призначені для підтримки стопи, рівномірного розподілу навантаження та зменшення втоми під час ходьби. Матеріал устілок забезпечує помірну жорсткість, амортизацію та базову фіксацію.

Ці устілки більше підійдуть для профілактики плоскостопості та зниження дискомфорту при щоденному використанні. Якщо вже є ортопедичні проблеми — варто звернути увагу на устілки виготовлені за індивідуальним замовленням.

Також зверніть увагу на іншу модель з нашого асортименту: ссылка

Також запрошуємо ознайомитись з повним асортиментом устілок: ссылка

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 37-38

Дуже зручні устілки. Купила вже другу пару.

• Вячеслав О***

Товар якісний.Сподобався.Розмір підійшов.Дякую!

Достоинства:
    Вчасно.Навіть раніше.
    Недостатки:
    Немає.
  • Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 39-40

Підійшов розмір, гарна якість.

• Тарас Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 45-46

Ходити зручно. Раніше купив мамі такі. Вона постійно жалілася що ноги у її взутті у неї болять. З цими устілками сказала що набагато зручно. Маю плоскоступневість практично абсолютну. Відчуваю що ступням легше.

• Тарас Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 39-40

Купив мамі(а вона жінка екстремально чутлива). Раніше часто жалілась на взуття. З цими устілками каже що почувається добре.

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 45-46

Стельки пришли не 45-46 размера как я заказывал ,а размера на 3 меньше.

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 41-42

Якість ніби норм! Але розмір не сходиться! В мене 42, взяв типу 41-42, а він малий!

Шановний Дмитре,

Дякуємо, що оцінили якість нашого товару!

Хочемо звернути Вашу увагу, що розмірна сітка може відрізнятися у різних виробників, тому завжди радимо орієнтуватися на фактичну довжину устілки. У описі товару та на креативі представлена точна розмірна сітка:

- 35-36 — 23-23,5 см
      - 37-38 — 24-24,5 см
      - 39-40 — 25-25,5 см
      - 41-42 — 26-26,5 см
      - 43-44 — 27-27,5 см
      - 45-46 — 28-28,5 см

Щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому, рекомендуємо перед покупкою звіряти довжину з устілкою Вашого взуття.

Якщо Вам сподобалась дана модель, зверніть увагу на її альтернативу в салатовому кольорі: ссылка.

Бажаємо Вам лише вдалих покупок!

• Інна

Підійшли, якісно

Достоинства:
    Зручні
  • Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 41-42

Розміри відповідають розмірній сітці. Дякую за хороший товар!

• Настя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 41-42

Я дуже задоволена. Зручні устілки, не тиснуть, добре фіксують ногу.

• Макс К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 41-42

Зручно та якісно. Дуже задоволений)

• ЫВавыаыва В***

Сверх неудобные

• Віта Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 41-42

Дуже гарні устілки, п'яти не болять, знімає напругу з стопи. Рекомендую.

• Михаил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 45-46

Чудове співвідношення ціни та якості. Розміри відповідають заявленій інформації!
    Непоганий варіант для покупки.

• Дима С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 37-38

Підібрав відповідно до розмірної сітки, устілки гарно вміщуються в взуття. Дуже зручно та комфортно! Рекомендую!

• Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 41-42

Якісний матеріал, комфортні при ходьбі. Розмір вибрала згідно таблиці, все виявилось вірно.

• Віталій Ж***

Гі..но а не устілки
    Від них так стопа болить , як тобі молотком день по них били
    За 20 грн устілки кращі в 300 разів
    Категорично не рекомендую

Достоинства:
    Ніяких , тим паче за такі гроші
    Недостатки:
    Недоліки це є ці устілки
    Хай їм руки не болять хто їх зробив
  • Данило К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 41-42

Те що треба. Устілки дуже класні!

• Еліна З***

Чудові устілки! Рекомендую.