Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Стельки ортопедические спортивные анатомические для обуви женские мужские VMHouse с супинатором размер 39-40 желтый (0120-0303)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 43-44

Після першої пральні можна викидати

Вітаємо!

Хочемо звернути увагу, що ортопедичні устілки з супінатором не призначені для машинного прання, оскільки конструкція складається з декількох шарів (текстиль, амортизаційна основа, супінатор), які можуть розклеюватися при впливі високої температури та активного віджиму.

Для догляду рекомендується:
      -ручне очищення вологою губкою;
      -використання м’якого мийного засобу;
      -сушіння при кімнатній температурі без нагрівальних приладів.

При правильному догляді устілки зберігають форму та свої ортопедичні властивості значно довше.

• Наргиз В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 39-40
  • Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 38

Самі дешеві, китайські устілки. Гроші на вітер .

• Руслан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 42

Чудові устілки , дуже зручні.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Сергій К***

Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 45-46

Дякую командi техпiдтримки, вирiшили питання з замовленням яке не вiдповiдало даним характеристикам через помилку в пакуваннi та зробили обмiн на товар який повнiстю вiдповiдаэ заявленим параметрам. P.S. Дякую за подаруночок, дуже приэмно.

Достоинства:
    Цiна-якiсть
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 45-46

Устілки на 45-46 розмір відповідають розмірній сітці 28 см. П'ятка ортопедична, не плоска. Зверху устілка сірого кольору, не чорна.
    Основа-вспінена, але наскільки довговічна,побачим в процесі експлуатації.

• Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 43-44

Замовив кожані черевики, не вистачало устілок, без них все круто, вставив ці устілки, пройшовся пару кілометрів натер п'ятки, замінив в інші кросівки, нічим не займаючись через півгодини ноги пріють.

Шановний Іване,

Ортопедичні устілки з анатомічним супінатором потребують певного періоду адаптації. Навіть при правильному підборі розміру стопа не завжди миттєво звикає до нової підтримки склепіння, тому на початку можливий тимчасовий дискомфорт.

Також важливо враховувати тип взуття. Якщо це вузькі шкіряні черевики, то навіть незначна зміна внутрішнього простору може спричинити натирання. У подібних випадках рекомендується обережно підрізати устілку, щоб вона точніше відповідала формі взуття.

Підвищена пітливість часто пов’язана з недостатньою вентиляцією у самому взутті. Наші устілки виготовлені з багатошарового матеріалу: верхній шар відповідає за комфорт, а внутрішній — за підтримку. При поєднанні з щільним взуттям або за активного руху може виникнути тимчасове відчуття перегріву.

Радимо звернути увагу на більш м’яку модель, можливо, буде для Вас більш комфортною: ссылка

Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 45-46

Звернiть будь ласка увагу на стикери упаковки! Опис вироба не вiдповiдаэ дiйсностi! Не треба з покупцiв робити дурнiв!

Достоинства:
    Недостатки:
    Устilлка 45-46 реальний розмiр на 39-40
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Марино, дякуємо за надану інформацію!

Щиро перепрошуємо за ситуацію — ми вже працюємо над тим, аби подібні випадки не повторювались у майбутньому.

Зв’язались з Вами, та відправили устілки потрібного розміру за наш рахунок, щоб максимально швидко виправити ситуацію!

Також запрошуємо переглянути наш асортимент устілок: ссылка

Та весь наш асортимент — у нас ще багато корисних і цікавих товарів: ссылка

Дякуємо, що обрали нас, та бажаємо лише приємних покупок!

Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 45-46

Дуже маломiрять десь на 40 розмiр. Хоча на упаковцi написано 45-46.

Достоинства:
    Непоганi на вигляд
    Недостатки:
    Маломiрять
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Марино,

Звертаємо Вашу увагу, що параметри устілок у сантиметрах вказані в описі товару, також на 7-му фото. Щоб підібрати розмір максимально точно, рекомендуємо попередньо звірити довжину устілки з тією, яку Ви вже використовуєте у своєму взутті — це допоможе уникнути будь-яких розбіжностей.

Крім того, устілки легко адаптувати під потрібну довжину — якщо вони виявляться дещо більшими, їх можна акуратно підрізати по спеціально нанесеним лініям.

Також маємо іншу модель устілок: ссылка

• Лариса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 43-44

Біль у ногах зменшився. З цими устілками усе стало набагато легше, стопи ніби відпочивають навіть під час ходьби. Придала усім членам сім'ї)

Достоинства:
    Якість і ціна
  • Лариса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 38

Маю плоскостопість, і ці устілки стали для мене справжнім порятунком. Ноги менше втомлюються навіть під час ходьби

Достоинства:
    Якість і ціна
  • Дмитро О***

Супер, ноги преют :)

Достоинства:
    Быстро доставили, к продавцу претензий нет
    Недостатки:
    Товар «ортопедический» только на словах, на деле же спустя неделю носки ногам стало только хуже, преет стопа ибо вентиляции на самом деле никакой…
  • Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 43-44

Комфортні та теплі устілки!

Достоинства:
    Чудова амортизація
  • Назар Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 42

Рекомендую устілки. І ціна і якість чудові!

• Костянтин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 43-44

Придбав ці устілки для тренувань і одразу відчув різницю. Вони зручні, правильно підтримують стопу. Дуже задоволений!

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Размер: 35-36

Чудові устілки! Купив всій для всіх членів родини! Зручно лягли у кросівки, також забезпечують гарну підтримку стопи і зменшують навантаження на суглоби. Тепер ноги менше втомлюються, протягом дня відчуваю комфорт.

• Олена Т***
    Продавец: VM HOUSE. Размер: 38

Тверді як камінь.?Чекаю на повернення коштів.Я відмовилася іх забирати, але гроші ніхто не повернув.

Вітаємо!

Хочемо пояснити ситуацію з поверненням коштів. Оскільки відмова від отримання товару була оформлена у неробочий час, процес повернення коштів розпочався з робочого дня. На цей момент повернення перебуває в обробці.

Звертаємо увагу, що кошти повертаються протягом 5–7 робочих днів з моменту підтвердження повернення перевізником. Після зарахування з нашого боку швидкість надходження коштів також може залежати від банку-емітента картки.

Дякуємо за розуміння. Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання — будь ласка, звертайтесь, ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти.