- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Sumkarium. Цвет: Коричневый
Зручна, дуже гарний колір, світліших ніж на фото, містка, має багато відділень.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороша сумка, вмістка. Багато відділень, приємна на дотик. Подивитись скільки витримає.
Представник постачальникаОльга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Катя І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна сумка з кожзама який гарно виглядає, навіть не відрізниш від натур. шкіри.
- Достоинства:
- розмір
- Недостатки:
- не знайшла
Соответствует
Представник постачальникаКатя, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый
Сумка сподобалась візуально на сайті але прийшла в заломах, надіюсь що з часом вирівняється.
- Достоинства:
- зручна
- Недостатки:
- примнута
Соответствует
Представник постачальникаЮрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Лариса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-зеленый
Нереальний модний колір, по якості подивлюся в процесі носки, але дуже гарна
Соответствует
Представник постачальникаЛариса, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Света Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Чудова альтернативна сумка, за невеликі гроші - виявилася якісною. Дуже модна і зручна.
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- поки нема
Соответствует
Представник постачальникаСвітлана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Рыжий
Чудова сумка. Відмінна якість і стильний дизайн