Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Есть в наличии

4.8/5
Оценка пользователей 4.8/5
  • Милохин Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 2. Цвет: Черный с синим

Отправили быстро. Так же положили доп напальнички 2шт, но по качеству они хуже чем основные.
    Это мой первый опыт. Впечатление не однозначные. Да скользит хорошо, но есть чувство как будто хуже отзывчивость за счёт сцепления палец/экран, что стало другой стороной медали. Так же, есть лёгкое неприятное трение откани об дисплей, что немного напрягает. (Особенно если медленно проводить)
    Не знаю, возможно более дорогие фирменные напальнички лучше , буду пробовать.
    За этот товар в целом норм, но конечно , ожидал большего.
    Но продавцу спасибо.

Достоинства:
    Скользят. Более менее удобные.
    Недостатки:
    Доп 2 пары напальничков по качеству хуже.
    Чувство трения ткани об смартфон , немного хуже отзывчивость а именно сцепление палец/сенсор.
    • Продавец  Antloot

Едуард, дякуємо за такий детальний відгук)
      Стосовно подарункових, вони звичайні і нами не зазначувалось, що в них є чутливий матеріал, так то для порівняння надаємо, щоб люди розуміли різницю. Стосовно взагалі користування напальчниками, вони мають прилягати до пальців щільно. Просимо оцінювати саме основні напальчники. І рекомендуємо, щоб дисплей як коли знежирювали серветками.
      Стосовно тертя, можливо вам матеріал не підійшов, рекомендуємо придивитись до Shezi S03

• Амина Л***

Они замечательные, качество топ. Спасибо за подарок

• Ром Р***

Дякую за подарунки! Дуже приємно! Товар якісний.

• Таміла Б***

Напальчники чудової якості, продавець швидко звʼязався і швидко відправив товар. Варто відмітити дрібничку, яка була дуже приємною для дитини, що поклали солоденький сюрприз. Дитина задоволена!

Достоинства:
    Все добре працює, якість супер!
  • Ніна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 2. Цвет: Черный с зеленым

Все чудово! Окремо дякую за подарунок - додаткову пару напальчників.

Достоинства:
    Зручні
    • Продавец  Antloot

Ніно, дякуємо за відгук! Чудово, що напальчники виявилися зручними, а додатковий подарунок у комплекті вас порадував) Вдалих вам перемог!)

• Маргарита С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 2. Цвет: Черный с красным

Дитина дуже задоволена

Достоинства:
    Все супер. Шоколадка приємний бонус) Продавця рекомендюю.
    • Продавец  Antloot

Маргарито, щиро дякуємо за відгук! Надзвичайно приємно, що дитина задоволена, а наш солодкий бонус підняв вам настрій) Вдалих їй матчів!)

• Иван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 2. Цвет: Черный с фиолетовым

хороша якість та швидка доставка

• Продавец  Antloot

Іване, щиро дякуємо за оцінку! Дуже раді, що ви оцінили хорошу якість напальчників та нашу швидку доставку) Вдалих ігор!)

• Ваня М***

Чудові

Достоинства:
    Дякую.за замовлення
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  Antloot

Ваня, дякуємо за довіру до нашого магазину! Раді, що замовлення приїхало вчасно і напальчники вам чудово підійшли) Вдалих вам матчів!)

• Дем'ян Б***

Все влаштовує, дуже якісні та зручні

• Продавец  Antloot

Дем'яне, дякуємо за ваш відгук! Класно, що ви оцінили якість та зручність наших напальчників) Вдалих матчів!)

• Олексій

Всё чётенько, товар супер. Бонусом положили шоколадку:)

Достоинства:
    Скользит отлично, и не бывает срыва
    Недостатки:
    нету
    • Продавец  Antloot

Олексій, щиро дякуємо за відгук! Раді, що напальчники ідеально ковзають і вам сподобався наш солодкий бонус) Вдалих вам перемог!)

• Дем'ян Т***

Чудові напалічники

Достоинства:
    Чудові
    • Продавец  Antloot

Дем'яне, щиро дякуємо за відгук! Класно, що наші напальчники вам чудово підійшли) Вдалих вам матчів!)

• КК

По качеству ок, отправили быстро

• Продавец  Antloot

Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені якістю напальчників та нашою оперативною доставкою) Вдалих вам матчів!)

• Олександр С***

Все подошло

• Продавец  Antloot

Олександре, дякуємо за замовлення! Раді знати, що напальчники вам підійшли) Вдалих ігор!)

• Лилия А***

спочатку прислали 1 неробочий напальчник але зв'язались зi мною i вiдправили вже чудово працюючi, дякую велике!

Достоинства:
    Вiправили обидва працюючих
    • Продавец  Antloot

Лілія, дякуємо за ваш відгук! Раді, що змогли оперативно розв'язати проблему і тепер ви задоволені якістю) Вдалих ігор!

• Даша А***

Чудовий магазин! Замовляла для сина, все прийшло вчасно, запаковано надійно. Якість відмінна. Окрема подяка за швидкий зворотний зв'язок

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  Antloot

Даша, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені якістю напальчників та нашим сервісом. Нехай сину грається в задоволення та з новими перемогами!

• Георгій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Antloot. Количество в упаковке: 2. Цвет: Черный с розовым

Дуже гарні в використанні

Достоинства:
    Зручно
    • Продавец  Antloot

Георгію, дякуємо за відгук! Раді знати, що напальчники Shezi S02 вам підійшли і ними зручно користуватися) Вдалих ігор!)

• Гліб П***

Нормальні напаличники дуже чподабались рекомендую

• Продавец  Antloot

Глібе, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені якістю напальчників та рекомендуєте їх іншим) Вдалих вам ігор!

• Дмитро Б***

просто прекрасно, как глоток свежего воздуха

Достоинства:
    милионы
    Недостатки:
    отсутствует
    • Продавец  Antloot

Дмитро, дякуємо за такий чудовий відгук! Раді, що напальчники дарують такі приємні емоції) Вдалих ігор!)

• Георгій О***

Дуже мені подобаються напалячники і сам менеджер він дуже хороший і з ним можна про щось поговорити

Достоинства:
    Недостатки:
    Все добре
    • Продавец  Antloot

Георгію, дякуємо за відгук та приємні слова! Завжди раді допомогти та поспілкуватися) Вдалих вам матчів!)

• Василь І***

Якісні напальчники, швидко отримав

• Продавец  Antloot

Василь, дякуємо за відгук! Раді, що напальчники сподобалися і доставка була швидкою) Вдалих матчів!)

• Іван П***

Червоні та сині

Достоинства:
    Сині Ледве як працюють, тільки якщо прям сильно натискати і то погано, червоні добре працюють
    Недостатки:
    Сині поганогї якості
    • Продавец  Antloot

Іване, дякуємо за відгук! Раді, що червоні напальчники вам підійшли, а щодо якості синіх це звичайні які в собі не містять чутливого матеріалу і ідуть в подарунок для порівняння) Вдалих вам ігор!)

• Антоний З***

Дякую все добре )

• Продавец  Antloot

Антонію, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені покупкою напальчників) Вдалих вам ігор!

• Володимир Я***

Класні

• Продавец  Antloot

Володимире, дякуємо за ваш відгук! Раді знати, що ви задоволені якістю напальчників) Вдалих вам ігор!

• Світлана П***

Менеджер чудовий,якість обслуговування на вищому рівні.Напальчники теж якісні Дитина задоволена,комфортніше стало грати тепер.
    Дякую за смачний сюрприз, не очікували, дуже приємно.

• Продавец  Antloot

Світлано, дякуємо за відгук! Раді, що дитині комфортно грати, а сервіс та солодкий бонус залишили приємні враження) Вдалих ігор)

• Владислав З***

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:
    Незаметил
    • Продавец  Antloot

Владиславе, дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені якістю напальчників) Вдалих ігор!)

• Владислав Н***

Топ

Достоинства:
    Класні
    • Продавец  Antloot

Владиславе, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашої роботи) Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені якістю напальчників) Гарного користування та вдалих ігор)

• Александр М***

Забрал товар, все четко. Ещё и шоколадку положили..)

• Продавец  Antloot

Олександре, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви задоволені замовленням і все пройшло добре. Раді, що шоколадка стала для вас приємним сюрпризом) Вдалих ігор)

• Сергій Ц***

Все гут матеріал хороший на обох парах

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  Antloot

Сергію, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю матеріалу обох пар напальчників) Раді старатися для вас) Вдалих вам ігор)

• Вікторія П***

Швидка відправка,все чудово

• Продавец  Antloot

Вікторія, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що ви задоволені швидкою відправкою та якістю товару. Раді старатися для вас) Вдалих ігор)

• Іван К***

Чудові напальчники

• Продавец  Antloot

Іване, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Дуже раді, що ви задоволені якістю напальчників) Вдалих ігор)

• Артьом Н***
    Достоинства:
    Друга пара в подарунок
    • Продавец  Antloot

Артеме, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що вам сподобався подарунок у вигляді додаткової пари напальчників) Вдалих ігор)

• Ігор Л***

Брав для пабгу та стандоффу став краще грати за 2-3 дні

Достоинства:
    Рекомендую всім
    • Продавец  Antloot

Ігоре, дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Це чудово, що ви стали краще грати разом з напальчниками) Окрема подяка за рекомендацію) Вдалих ігор)

• Назар М***

Однозначно 10/10, ще й шоколадку в подарунок положили :)

• Денис

Круті та класні,сподобались

Достоинства:
    Не спадає з пальця,добре ковзіння,класний подарунок з однієї пари напальчників,поклали цукерку.
    • Продавец  Antloot

Денисе, дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені і напальчниками, і нашим подарунком з цукеркою) Вдалих вам ігор)

• Давід Ш***

Топ

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Іх не має
    • Продавец  Antloot

Давиде, дякуємо за високу оцінку! Дуже раді, що вам усе сподобалося) Вдалих вам ігор)

• Даніїл

Мені все сподобалось приїхали швидко,продавець поклав міні призент

Достоинства:
    Топ за свої кошти
    Недостатки:
    Їх немає
    • Продавец  GidGame

Дякуємо за теплий відгук! Дуже приємно, що ви оцінили і швидку доставку, і маленький сюрприз :) Раді, що напальчники вам підійшли :)

• Назар

Напальчники просто бомбаЯкість неймовірна, продавець ввічливий, добрий та швидко відправляє (А ще в подарунок може лишити шоколадку)

• Продавец  GidGame

Дякуємо за енергійний відгук! Приємно, що якість напальчників, швидкість відправки та наш підхід до клієнтів залишили позитивне враження. Завжди додаємо приємні дрібниці, щоб замовлення викликало емоції :)