Отзывы покупателей о Пылесос с турбощеткой Rainberg 2500W контейнерный пылесос циклонного типа
- ГеоргінаОтзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Белый с зеленым
Пилосос у нас півроку і замовила інший, цей поганий слабо тягне, усі кріплення вже відломилися ніяк зафіксувати і дуже маленький як для мій рість підходить моїй дитині якій 9 років
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мало використовувався
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Белый с зеленым
Дякую за обмін.Менеджери з розумінням поставилися до проблеми і вирішення її.Обміняли на інший.Задоволена
Не рекомендую поганий.Прям дуже.Звязуюся з менеджером ігнорують.Викинула гроші на вітер
- Достоинства:
- Недостатки:
- Після декількох разів використання почав гудіти і смердіти подавленою пластмасою.
Не рекомендую.Але які гроші такий товар.
- Недостатки:
- Слабке всмоктування
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Белый с зеленым
Проработал 10 минут. Деньги возвращать не хотят
- Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Белый с зеленым
Добрий день! Пилосос гарний і надійний, за свої гроші, дякую!
- Світлана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SimKG. Цвет изделия: Белый с зеленым
Покупкою задоволена, швидко відправили! Рекомендую !!!
- Достоинства:
- Дуже легкий в використанні