Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Нагрудная мини боди камера L13 FullHD с Wi-Fi 1080p / нагрудный видеорегистратор

Оценка пользователей 4.8/5
  • Софія Д***

Камера саме така як хотів. Ціна якість. Обслуговування супер!! Дякую магазину

Достоинства:
    Автономність, функціонал, ціна
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  Цирконій

І Вам дякуємо за покупку =)

• Олег І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій

Доповнення.Управління інтуїтивне,навіть не довелося дуже заглиблюватися в інструкцію.Кнопки зручні.

• Олег І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій

Камера суперова.Так би мовити ціна ,якість.Відповідає своїм коштам.Виникла проблема з підключкою до WI FI ,але продавець моментально відгукнувся,підказав,і вау,за хвилину усе працює.

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Слабеньке нічне відео.
    • Продавец  Цирконій

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій

Все прийшло вчасно , ціна якість відповідає

• Руслан О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій

Сподобалась. Просте та продумане управління. Якість зйомки (вдень) мене влаштовує.
    Однак є питання:
    1. Нічна зйомка практично не працює. В темноті з 2х метрів ледь видно силует людини.
    2. Не знаю, де взяти пароль wifi для підєднання до камери.

Достоинства:
    Ціна. Ергономіка.
    Недостатки:
    Нічна зйомка
    • Продавец  Цирконій

Добрий день. Дякуємо за відгук =) Пароль від Wi-Fi повинен бути написаний в інструкції до брді-камери, десь біля QR-коду на додаток. Нажаль, в даний момент не можемо подивитися пароль, тому що на нашому складі товар закінчился. Якщо не помиляємося, то пароль 12345678 або 123456789.
      З приводу нічної зйомки, є нічний режим який вмикається однією з кнопок. Буде видно трошки краще. Дякуємо за покупку =)

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій

Продавец связался быстро,проблему решили.

• Тєймур А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій

Замовив у продавця карту пам’яті та цю бодікамеру. Все отримав швидко, але трапилась така ситуація, що в кейсі не було самої карти пам’яті. Зв’язався з продавцем, пояснив ситуацію та був приємно вражений. Дуже ввічливо мені відповіли та спокійно відреагували. Сказали, що будуть звертатись в саму Rozetka, щоб її знайшли та відправили мені. На наступний день зі мною знову зв’язався продавець, сказав, що її не знайшли на складі та відразу в той самий день мені відправили іншу безкоштовно. Камеру перевірив, працює чудово, за свої кошти добрий девайс. Карта пам’яті має ємкість як і вказано в описі. Дуже вдячний продавцю за оперативність та компетентність.

• Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій

Гарна компактна камера з непоганою якістю відео і звуку.

Достоинства:
    Відео, автономність, wi-fi з'єднання.
    • Продавец  Цирконій

Дякуємо за покупку і за відгук =)

• Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій

Камера стоит своих денег. Всегда хочется за три копейки идеального, так не бывает)) здесь сошлись цена и качество воедино. Главное, что камера исполняет необходимые требования.

Достоинства:
    Дешевая
    Недостатки:
    Дорогая)
    • Продавец  Цирконій

Дякуємо за відгук =)

• Валентина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Цирконій

Дуже зручна річ. Все сподобалось, а головне гарне та приємне обслуговування. Рекомендую!

• Продавец  Цирконій

Дякуємо за покупку і за відгук :)