Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Силиконовый чехол для iPhone 16 Pro Max Fruct Silicon Case Full Cover Red

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Red

Чохол з лого гарної якості

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
  • Грабовий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Grey

Тактильної приємний чохол, ідеально пасує під розмір телефону. В експлуатації побачимо, але на сьогодні усе в ньому влаштовує

• Ілля Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: White

Чудовий чохол! М’який силікон, приємний на дотик, щільно сидить на телефоні. Захищає корпус і не ковзає.

Достоинства:
    приємний і м’який силікон
  • Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: White

Чохол - супер! Легенький і дуже приємний на дотик! Я надзвичайно задоволена!

Достоинства:
    Легкий та приємний на дотик
    Недостатки:
    Не побачила
  • Віктор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Black

Приємний на дотик матеріал, швидко відправили та на наступний день вже його отримав, телефон в цьому чохлі коли тримати в руці то не скользить)

Достоинства:
    Приємний матеріал, доставка
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Black

Шукала саме силіконовий чохол, і цей не розчарував, якісний матеріал ідеально прилягає до 16 Pro Max, не розтягується і тримає форму. Чохол має м’яку текстуру, яка додає приємного відчуття в руці та водночас не ковзає.

Достоинства:
    Якість, швидка доставка
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Дмитро О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Black

Цей чохол — справжня знахідка, замовив дружині. Він міцний, проте не виглядає громіздким, і не додає зайвої ваги телефону. Також сподобалося, що колір чохла не вицвітає з часом і він не жовтіє. Однозначно рекомендую для щоденного використання.

Достоинства:
    Яніть, приємний матеріал
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Андрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Black

Замовляв цей чохол на подарунок дружині, все сподобалось, чохол сам зручний і практичний, вартий своєї ціни. Дуже приємний на дотик і не додає зайвого об'єму телефону. Однозначно рекомендую тим, хто цінує якість.

Достоинства:
    Доставка, обслуговування
  • Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BSL. Цвет: Black

Чохол приємний на дотик, замовляла колезі на подарунок)) Задоволена. Товар відповідає фото та опису.
    Також ціна доступна, та міцний чохол який легко лежить в руці.

Достоинства:
    Міцний, легкий, приємний