Отзывы покупателей о Детский подарочный набор для мальчика девочки фотоаппарат с видео музыкальная колонка ночник детский графический планшет для рисования беспроводное караоке микрофон 3в1 LED подсветкой беспроводное Bluetooth развивающий комплект на новый год Голубой 73367

Оценка пользователей 4.5/5
  • Лилия Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Брала на подарунок онуку. Дуже сподобався. ДЯКУЄМО !!

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Марина Б***

Супер!

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Вадим Ч***
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Купили цей набір синові на день народження. Він у захваті! Караоке-колонка з відмінним звуком, фотоапарат робить яскраві фотографії, а на планшеті малює цілі картини. Дитина розвиває свої таланти і проводить час з користю.Рекомендую!!!

Достоинства:
    Набір просто супер!
    Недостатки:
    • Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!

• олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Не працює мікрофон, не заряджається

Достоинства:
    Не встиг відчути
    Недостатки:
    Не працює мікрофон
    • олег К***

Проблема вирішена, все працює, прошу вибачення.

• Игорь З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Згідно опису і тільки ради цього заказував - повинно бути два мікрофони. В комплекті опинився тільки один. НЕДОКОМПЛЕКТ! Обіцяли доукомплектувати. Дуже чакаю на вирішення питання!

• Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Набір супер! Все працює, караоке світиться і грає, планшет малює, фотік фоткає. Куплялось на подарунок дитині думаю він буде в захваті

Достоинства:
    Готовий подарок
  • Дмитро І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM

Купив набір на день народження племіннику. Караоке тепер не виключається, постійно співає свої улюблені пісні. Фотік і планшет також працюють. Рекомендую!

Достоинства:
    Класний набір, якщо не знаєш що подарувати)