Отзывы покупателей о Санки управляемые до 80 кг Снегокаты для детей Детские санки Skibob управляемые с тормозом и амортизатором спереди Разные цвета

Оценка пользователей 4.67/5
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Start trend. Цвет сиденья: Черный. Цвет корпуса: Разноцветный

Снігокат класний! Діти в захваті!)))) Відповідає опису!)

• Екатерина Л***

Дети довольны!

Достоинства:
    Стильно выглядят. Достаточно прочные.
    Дети уже месяц оикатались на них - всё целое!
    Недостатки:
    Инструкция не соответствует товару. Собирали санки по подобным по видео из Ютуба.
  • олена С***

Санки прийшли не укомплектовані кріпленнями!!!! Дзвоню прошу дослати кріплення, с вони кажуть що лише після 10 січня! Кажуть йти купляти… В результаті товар оплатили, отримали але користуватись не можем! Зіпсований настрій у дитини і у нас. Не рекомендую цього продавця!!!!

Недостатки:
    Немає всіх кріплень.
    • Продавец  Start trend

замовлення ви отримали місяць назад.перед відправкою ми все перевіряється,уся комплектація була . можливо у вас загубилось десь,можливо пошта загубила( пакет з болтами маленький)-не дивлячись на це ми вам готові до відправити ,але ж зрозумійте ви звернулися 30.12 склад вже не працює.не можемо фізично вам сьогодні відправити . також пропонували вам компненсувати ці болти. нам прикро що так сталося але зрозумійте і нас в данній ситуації це не можливо. -стараємось робити все щоб наші покупці були задоволені .

• Вероніка Р***

Прийшло вчасно
    Все дуже добре

Достоинства:
    Все чудово, велике сидіння