Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Спрей для чистки кухни Cillit Bang Антижир+Сияние 750 мл (5900627024210/5908252016051) (232607)

Оценка пользователей 4.29/5
  • Антон С***

Навіть з новим жиром, якому не більше 24-х годин справляється погано

• Віталій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

жир як був так і залишився, тільки міні жир очищує. де можна і без засобу витерти. мийка самої плити найкраще чистити відпарити кипятком, і витерти, а це сміття

Достоинства:
    Недостатки:
    непрацює

Віталію, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
      Хотіли б порекомендувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, уточнять деталі, нададуть необхідну консультацію для досягнення найкращих результатів та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
      Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.

• Дар'я Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Ну...брала щоб старий жир зі сковорідки відмити (з зовнішнього боку) - чуда не сталось. От прям взагалі, ні краплинки не відмило. Тому хто його знає для чого його тепер використати

Дар'є, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Шикарно відмиває! Купляю не вперше і дуже задоволена

Інно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang

• Таміла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Дуже чудовий засіб! Також брала Сіліт від чорної плісняви ,результат шокував! Відкоси на вікнах в чудовому стані,також стеля в ванній кімнаті! Взагалі вся продукція цієї фірми дуже дієва

Достоинства:
    Дешевше брати в комплектах ще з якимось засобом з цієї лінії
    Недостатки:
    Не має

Таміло, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Cillit Bang

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Жир не растворяет совсем. Даже после обработки поверхности кипятком. Жутко воняет.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не растворяет жир, ужасный запах

Максиме, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Альона Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
    Достоинства:
    Добре відмився жир, придбаним товаром задоволена
    Недостатки:

Альоно, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Cillit Bang

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Добре проти тонкого шару жиру( свіже забруднений посуд, жир після сьогоднішнього приготування)

Недостатки:
    Кухонна плита яка три дні забруднювалась активним приготуванням так легко не відітреться

Ольго, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Cillit Bang

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Нормально. Справляється, але потрібно залишити на певний час. Дорікань немає,знаю міцніші за сполуками, але й запах там не дуже, а Сіліт - пахне, не їдкий, проте рукавички господарські вдягайте завжди. Продавець - супер, товар спакований належним чином.

Достоинства:
    Якісно, пахне, справляється, прискавка утворює піну (як вмивачка для обличчя).
    Недостатки:
    Не виявлено.

Катерино, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Cillit Bang

• Ульянов В***

Взяли повторно

Достоинства:
    Поки немає

Володимире, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Cillit Bang

• Алена М***

Відбиває супер

Щиро дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Cillit Bang

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Не дуже видаляє жир, коли поверхня сильно брудна. Але засіб не поганий за свої кошти.

Достоинства:
    Недостатки:
    слабкий

Євгене, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Гарний засіб, але не найкращий.

Достоинства:
    Гарно видаляю жир
    Недостатки:
    Є кращі засоби

Ярославе, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Cillit Bang

• Альона Н***

Такий собі...не дуже,нажаль

Альоно, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
      Хотіли б порекомендувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію для досягнення найкращих результатів та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Чудовий засіб! Легко і швидко відмиває!

Олено, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда Cillit Bang

• Маръяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Чудовий засіб, гарно відмиває жир на поверхнях у кухні.

Мар'яно, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Cillit Bang

• Марина Д***

Неочень(((

Марино, нам шкода, що засіб не виправдав Ваших сподівань!

• оксан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Без запаха, распыляется на большую площадь

Оксано, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.

• Кучин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Марино, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.

• Ирада Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

С жиром справляется отлично,а вот с гарью нет,пыталась очень долго отмыть с ним духовку,оставляла на длительное время на загрязнении и всё равно не вымылось,буду искать для гари другое средство.

Ірадо, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
      Хотіли б порекомендувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці нададуть необхідну консультацію для досягнення найкращих результатів та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.

• Евгения Ф***

Відмінно знімати бруд

Достоинства:
    Гарне чищення
    Недостатки:
    Немае

Євгеніє, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.

• Діана-Пелагея Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Сьогодні змінила свою думку про антижир на краще. Сковорідку він не рятує, щось треба сильніше проти гарі, а ось з жиром впорався чудово. Кухню відмила завдяки йому.

Діано, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Cillit Bang

• елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Main Seller. Объем 1 шт: 750 мл

Всё отлично. Продукт хороший

• Лілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Йшло набором, а по факту прийшов лише cilit антижир для кухні.

Ліліє, "добрий день!
      З питань некоректного комплектування замовлення зверніться, будь ласка, до служби підтримки магазину "Розетка", скориставшись способами зв'язку в розділі "Контакти" за посиланням: ссылка

• Гончар І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Антижир є і кращий, а засіб для труб сподобався

Ірино, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Cillit Bang

• Фендик С***

Работает!

Сергію, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.

• Сергей Р***

Все добре

Сергію, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Cillit Bang

• Иван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Лучшее средство, за небольшой бюджет

Достоинства:
    Хорошо отмывает
    Недостатки:

Іване, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.

• Ігор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Даже при такой цене средства отвратительные. Всё пришлось чистить механически металлической губкой физически вручную ((((((

Достоинства:
    Ноль
    Недостатки:
    Самостоятельно ничего не чистит. Только металлической губкой помогло очистить жир и налёт на посуде, раковине и кастрюлях (чайнике). Этт Средства для одно- (двух-) дневного загрязнения
    • Ігор Ш***

Бесплатно и с таким результатом можно было и песком с тряпкой почистить эти объекты

Ігоре, дякуємо за Ваш коментар!
      Хотіли б порекомендувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, вияснять деталі та нададуть необхідну консультацію для досягнення найкращих результатів, а також допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Все ок. Гарна ціна за комплект

Сергію, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Cillit Bang

• Юлия Л***

Не розщеплює жир(

Достоинства:
    Недостатки:
    Ціна, недієвий

Юліє, нам прикро, що цей засіб не виправдав Ваших очікувань!

• Алена К***

Чудово справляється

Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Cillit

• Вика С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Завжди лише ним користуюсь.

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл

Купляла Антижир. Взагалі не сподобався. Гроші на вітер. Засіб піниться дуже, що є дуже незручно потім вимивати з доховки чи інших поверхонь. Не рекомендую. Є кращі засоби

Недостатки:
    Не справляється з жиром. Піниться
    • Оля Я***

порекомендуйте якы

• Майя Ф***