- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
але не так, як у рекламі, частково...
- Достоинства:
- працює
- Евгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Відмиває навіть не швидко, а блискавично! Прийшовся до вподоби!
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Супер, завжди купую, дуже подобається
- Достоинства:
- Швидка дія
- Лариса Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Прийшов зовсім не той товар
Дивно, це розетка збуває зовсім інший продукт під назвою"cillit Bang антиналіт блиск?
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Очень хорошее средство
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Дуже добрий результат.
- Валентин І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
На высоте
- Достоинства:
- Отмывает от налета душевую на ура
- Олена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Таке відчуття, ніби він розбавлений, не піниться зовсім, погано відмиває наліт. Купила такий же в іншому магазині, то зовсім інший засіб, і піниться, і відмиває.
- Недостатки:
- Не піниться, погано відмиває наліт.
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
- Недостатки:
Представник постачальникаОлександре, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Cillit Bang
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Гарна якість.
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Чудовий засіб ціеї фірми!!! Завжди ним користуюсь,рекомендую!!!!
- Достоинства:
- Блиск і чудовий аромат!!!
- Недостатки:
- Нема!
Представник постачальникаМарино, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Cillit Bang
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Мій надійний помічник.
Представник постачальникаОксано, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Cillit Bang
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Не сподобався. Не піниться зовсім і має великий розхід тому. Не застарілий наліт видаляє без проблем
- Достоинства:
- Видаляє антиналіт
- Недостатки:
- Не піниться, розхід
Представник постачальникаРуслане, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
Хотіли б порекомендувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, уточнять деталі, нададуть необхідну консультацію для досягнення найкращих результатів та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
- Олексій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Нормальний засіб. Єдиний мінус - зовсім не відмиває вапняний наліт.
Представник постачальникаОлексію, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Хороший засіб за таку вартість
Представник постачальникаОльго, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Cillit Bang
- ЛюдаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Гарний засіб. Ще й ціна була по акції.
- Достоинства:
- Якість і ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Cillit Bang
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Гарні засоби
Представник постачальникаВікторіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Мені не сподобався, якись ніби жирний засіб
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жирний, важко змивається
Представник постачальникаТетяно, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Чудова якість
- Достоинства:
- Прибирання стає задоволенням .
- Недостатки:
Представник постачальникаОксано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Відмінний засіб.
Представник постачальникаОльго, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Анна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Класно відмиває вапняний наліт
Представник постачальникаАнно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Рекомендую
- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
Представник постачальникаІрино, дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша рекомендація має велике значення для нас. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда Cillit Bang
- Андреева Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Шикарное средство, рекомендую
- Недостатки:
- Просто их нет
Представник постачальникаЛідіє, дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша рекомендація має велике значення для нас. Користуйтесь із задоволенням. З повагою, команда Cillit Bang
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Благодарю
Представник постачальникаІгорю, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Cillit Bang
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Відмінний персонал, якісний товар, оформили замовлення швидко, гарно запаковано
- Достоинства:
- Рекомендую магазин "Розетка "великий вибір товарів
- Недостатки:
Представник постачальникаОлено, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Cillit Bang
- Ніна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Замовляла "антиналіт блиск", а прийшов "експерт кінець бруду" Будь ласка читайте уважно замовлення
- Достоинства:
- Ще не використовувала
- Недостатки:
- Прислали не те, що замовила
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Гарний засіб для догляду за ванною кімнатою. Користуюсь довгий час.
- Достоинства:
- Підходить для акрилових ван
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Товар не сподобався,таке враження, що налили звичайної води .Не раджу.
Представник постачальникаІрино, дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Добрий засіб. Постійно використовую
- Достоинства:
- Очищує добре
Представник постачальникаМиколо, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Марат И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Ужасная доставка на укрпочту с 3 августа заказ лежит без движения .
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Сніжана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Все на высшем уровне как всегда
Представник постачальникаСніжано, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда Cillit Bang
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Мій улюблений засіб для раковини, ванни та унітазу. Миттєво видаляє забруднення
- Достоинства:
- Швидка дія
- Недостатки:
- Трохи нав'язливий аромат, працюю з ввімкненою витяжкою
Представник постачальникаОльго, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Cillit Bang
- Наталья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Дуже хороший засіб, відмиває наліт та надає блиск!
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Cillit Bang
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Чудовий
Представник постачальникаАнастасіє, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Cillit Bang
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
ціна по акції
Представник постачальникаАртуре, щиро дякуємо за вибір нашої продукції. З повагою, команда Cillit Bang
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Це мій улюблений засіб, відмінно видаляє бруд і вапняний наліт і запах має приємний. Це мій топчик.
Представник постачальникаМаріє, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Cillit Bang