Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Детский летающий вертолет с сенсорным управлением и светодиодной подсветкой UFT Fly 13 Blue

Оценка пользователей 4.46/5
  • Отзывы про товар продавца Лоукостер
  • Ссср С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Синий
    • Продавец  Лоукостер

Доброго дня! Нам шкода, що товар не виправдав ваші очікування. Бачимо низьку оцінку, але без детального опису ситуації, тому будемо вдячні, якщо напишете нам через чат замовлення та уточните, що саме не сподобалось або з якою проблемою зіткнулися.

Ми обов’язково перевіримо інформацію та допоможемо вирішити питання згідно з умовами маркетплейсу. Перепрошуємо за незручності.

• Кирилл А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Синий

Отлично)

Достоинства:
    Шустрый.
    Недостатки:
    Слабая зарядка,не долго летает.
    • Продавец  Лоукостер

Кириле, дякуємо за відгук!

Раді, що вертоліт сподобався Дякуємо також за зауваження щодо заряду — врахуємо для покращення товару.

• В'ячеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Красный

Чудовий вибір як на таку вартість. Літає бадьоро.

Достоинства:
    Якість. Ціна
  • В'ячеслав С***

Чудова річ за свою ціну

Достоинства:
    Літає. Недорогий
    Недостатки:
    Поки немає
  • Алексей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Красный

Чудова іграшка, працює відмінно. Подарунком задоволені і дитина, і батьки.

• Продавец  Лоукостер

Завжди приємно чути, що дітям подобається. Дякуємо, що обрали нас!

• Євгенія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Красный

Подарували дитині на день народження. Крута іграшка, у захваті були всі, навіть дорослі!

• Продавец  Лоукостер

Завжди приємно чути, що дітям подобається. Дякуємо, що обрали нас!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Красный

легко керується рукою завдяки сенсору. Яскраве підсвічування додає ефектності у темряві.

• Продавец  Лоукостер

Дякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
      Приємного користування!

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Цвет: Красный

Дитині сподобався, літає яскраво та легко керується сенсором.

• Продавец  Лоукостер

Дякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
      Приємного користування!

• Матвей Л***

Все супер!

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви залишилися задоволені покупкою
      Нехай і надалі приносить тільки позитивні емоції!

• Яна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Мы с друзьями заценили этот вертолет – реально кайфовая штука! Сенсоры работают отлично, поднесешь руку – и он сразу взмывает, как будто живой. Светодиодики добавляют общей атмосферы вечеринке, особенно когда темно. Советую для тех, кто хочет прикольных эмоций и просто замутить весело время.

Достоинства:
    все круто
  • Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Ми взяли цей товар майже на пробу, бо було цікаво, чи реально він такий зручний, як всі говорять. Вже з першого використання відчули, що дизайн продуманий і все на своїх місцях — не потрібно шукати кнопки або розбиратися складно. Загалом, вартий уваги.

Достоинства:
    цікава іграшка

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за позитивний відгук. Дуже приємно чути, що товар виправдав ваші очікування та добре показує себе у повсякденному використанні. Ми цінуємо вашу довіру й раді, що продукт приносить користь та задоволення.
      Приємного користування, завжди раді бачити вас серед наших покупців!

• Гліб П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой

Ми взяли цей вертоліт на подарунок, і він реально вразив. Спочатку трохи незручно було звикнути до сенсорного керування, бо треба правильно долоню ставить — то він літав, то ні. Але потроху навчилися, тепер весело запускаємо вдома, особливо з дітками. Підсвічування додає ефекту. В цілому, забавно і просто в управлінні.

Достоинства:
    все сподобалось
    Недостатки:
    ні
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

На початку все було добре.Дві сесії польоту і все,при падінні не відключається.не може відірватись від поверхні.

Достоинства:
    Прикольний
    Недостатки:
    Дуже швидко вмер.

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності. Ми розуміємо ваше розчарування і хочемо допомогти вирішити ситуацію. Ймовірно, проблема пов'язана з функціонуванням сенсора або внутрішньою механікою вертольота. Рекомендуємо перевірити, чи немає перешкод для роботи датчиків або спробувати знову відкалібрувати пристрій згідно з інструкцією.

Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки для більш детального аналізу проблеми. Ми з радістю допоможемо вам у вирішенні питання.

Ще раз вибачаємося за спричинені незручності та сподіваємося на швидке вирішення цієї ситуації.

• Любов Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Красный

Хороший вертолёт, за свои деньги - супер. Только зарядки хватает не на 10 минут, как написано, а меньше. В использовании несколько дней, на сколько хватит его посмотрим. Пока всё хорошо.

Достоинства:
    Цена и качество.
    Недостатки:
    Пока нет.

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобався вертоліт. Час роботи може залежати від умов експлуатації та заряду акумулятора. Якщо виникнуть питання або потрібні поради щодо продовження часу роботи, звертайтеся – будемо раді допомогти!