Отзывы покупателей о Органайзеры кофры 3DTOYSLAMP набор из 6 сумок для хранения вещей одежды постельного белья подушек одеял игрушек текстиля тканевые плотные складные вместительные большие прочные практичные стильные 60×40×35 см в шкаф стеллаж на полку в гардероб серые

Код:  453971930
Оценка пользователей 4.71/5
  • Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Практично, якісно! Хороший набір.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Марію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Вікторія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Зручні та якісні органайзери, все класно

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ольга З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Гарне співвідношення ціни та якості. Раджу!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Марина С***

Органайзеры отличные - всё супер

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Марино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Очікувала, що органайзер буде більш цупкішим і буде тримати форму. Але нажаль це не так.

Достоинства:
    Швидка доставка. Великий розмір, що навіть поміститься ковдра та подушки
    Недостатки:
    Не тримає форму, матеріал не цупкий
  • Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Органайзери чудово підійшли! Все супер!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Романе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Дмитро Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дякую. Придбали для дитячих іграшок, все підійшло. Органайзери якісні, все вміщується.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Марія К***

Якісні органайзери, покупкою задоволена

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Марію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Владислава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Якість товару відповідає очікуванням, все сподобалось

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Владиславо! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Роман Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Швидке та якісне обслуговування. За свою ціну товар чудовий! Я всім задоволений.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Романе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Алла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дешеве воно і є "дешеве." Доставка гарна.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Алло! Якщо Вам , з якихось причин , не підійшов товар, то Ви маєте право протягом 14 днів повернути його продавцю!

• Руслан Е***

Прекрасний набір, щільний матеріал

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Руслане! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Жанна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Давно збиралася придбати і дуже задоволена якістю

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Жанно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Маргарита Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Органайзеры брала родителям с доставкой в Розетку в нужный город. Пришли быстро (в условленный срок). Хоть сама их в живую еще не видела, но мои остались крайне довольны. В будущем планирую заказать и себе

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Маргарито! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Андрей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Органайзери відповідають моїм очікуванням! Якість нормальна, ніяких дефектів, всі шви та застібки чудові!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Андрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олексій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Добрі органайзери. По якості питань немає.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Покупкою задоволена. Досить місткі. Якість дуже гарна!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Аліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!