Отзывы покупателей о Спортивные штаны на флисе женские ISSA PLUS 14906 4XL Черные (issa2007682647880)

• Отзывы про товар продавца «ISP»
  • Софія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Серый

Теплі і зручні штани. Брала S-ку. Трохи задовгі як на мій зріст (158 см), але це не проблема.

• Продавец  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: 3XL. Цвет: Черный

Подошли по размеру

Достоинства:
    Длина того надо

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Черный

Класно сидить, як по фігурі шите.
    Качество супер.

• Продавец  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Інна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 4XL. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Фасон та пошив нормальний. Проблема в тканині (ковтунці після першого ж вдягання, електризуються, чіпляється до них все, що довкола...)

Достоинства:
    швидка доставка
    Недостатки:
    якість тканини
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.

• Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Штани, так собі...

• Соответствие размерной сетке

Соответствует

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.

• Олена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 3XL. Цвет: Черный

Штанці непогані, трохи ширше ніж бажалося.

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный

Товар не підійшов за розміром.
    Через точку видачі Rozetka 18.12.24 повернули товар. Сьогодні 05.01.25 товар навіть не перевіряли. Тобто вже більше 2-х тижнів висить статус "отримано від клієнта". Підтримка не реагує, гроші не повертають. Не рекомендую

Достоинства:
    Відсутні

• 2507
    Продавец: Rozetka. Размер: 4XL. Цвет: Черный

брюки темно сірого кольору, затяжки, якась пляма червона, ще і розмір таблиці не відповідає.