- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: SPP. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 45. Цвет полок: Дуб сонома
Отримав стелаж ідеально підігнаним під мої розміри та потреби. Дуже задоволений сервісом від замовлення до доставки: товар був упакований бездоганно, монтаж зайняв лічені хвилини. Рама надійна, полиці рівні, усе продумано до дрібниць. Дякую команді SPP!
- Достоинства:
- Індивідуальні розміри точно під мої вимоги; швидка доставка (навіть раніше обіцяного терміну); легко та швидко збирається ( 10 хв); висока якість матеріалів і міцність конструкції
- Недостатки:
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 45. Цвет полок: Орех Калифорнийский
Чудовий стелаж.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: SPP. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 45. Цвет полок: Дуб сонома
Виріб зроблено якісно, оперативно, за розумні гроші. Враховано мої задані розміри та побажання. Запаковано якісно, збірка надіна.
- Достоинства:
- Естетика, інд. розміри, оперативно (за 7 днів виріб був у мене, втч узгодження розмірів)
- Недостатки:
- Не виявив
- Юрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 45. Цвет полок: Дуб сонома
чудовий стелаж. покупкою задоволений. мій принтер помістився ідеально
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 45. Цвет полок: Дуб сонома
Непоганий стелажик. Проте приїхав до мене із залишками металевої стружки, об яку легко можна поранитись під час збірки. Прохання до виробника видаляти залишки стружки.
- Достоинства:
- Наявність коліщат, великі полиці
- Недостатки:
- Металева стружка всередині
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SPP. Цвет каркаса: Черный. Ширина: 45. Цвет полок: Дуб сонома
Замовив дану полицю. Якість -ок, збирається швидко. але принтер HP LaserJet M1132 MFP не вліз, хоча перед тим переміряв його(мусив ставити шайби»проставки»)думав що ширина полиць які вказані в характеристиках - це внутрішні розміри ,а не зовнішні. Колеса дешевий пластик, але якщо вона не часто їздить - то норм .
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
- Якщо для частого транспортування столика - варто змінити колеса на більш якісніші, погано обертаються по осі 360*