Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Вологий корм для дорослих собак RAFI пауч з кроликом 500г (0293)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Віталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 500 г

Вітаю! Замовляю цей вологий корм не один раз.Щпіц їсть із задоволенням.

Доброго дня! Ми щиро раді, що корм RAFI сподобався Вашому улюбленцю. Дякуємо, що поділились відгуком!) Будемо раді новим замовленням!

• Наталя Ф***

Ми вже близько 2 років годуємо свою собаку кормом даної марки, все подобається: і наповнення, і пакування.
    Але сьогодні вперше трапилась неприємна ситуація.
    Ми замовляємо корм щомісяця у кількості 20 пачок і от сьогодні, відкривши нову пачку побачила, що все наповнення у плісняві. При цьому саме пакування було не пошкоджене та терміни придатності у нормі.
    Я не знаю чи ще такі пачки є, тому що замовлення робили на початку місяця і попередні, що відкривали, були свіжі.
    Нижче додаю фото підтвердження.
    Хотіла запитати, як можна вирішити дану ситуацію?

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, що сталася.
      Нам щиро прикро, що ви отримали товар неналежної якості. Навіть за умов придатного терміну зберігання, механічне пошкодження банки могло призвести до псування продукту, і ми це дуже серйозно сприймаємо.

Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення або на електронну пошту [email protected]— ми обов’язково розберемось у ситуації та компенсуємо незручності.

Нам важливо, щоб ви залишались задоволені нашим продуктом і сервісом!

• Тетяна Х***

Корм дуже сподобався моєму песику. Дякую

Добрий день. Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що Ваш улюбленець залишився задоволений кормом Rafi. Рекомендуємо спробувати ще лінію сухих кормів.

• Наталія М***

Зручна фасовка, беремо з собою за місто . Їсть прекрасно. Пахне вогень!

Достоинства:
    дуже добрий корм

Добрий день. Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви залишились задоволені. Нехай смакує і надалі.

• Ирина К***

Мій улюблений, перебірливий песик, їсть без роздумів. Консерва доброї якості.

Доброго дня! Дякуємо, що обираєте корм ТМ RAFI та ділитеся своїм досвідом!) Нам дуже приємно читати такі відгуки.

• Оля
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 500 г

купую бішону, їсть смачно. Очі не течуть, на окрас не впливає.

Достоинства:
    добрий корм
    Недостатки:
    нема

Доброго дня!

Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Вашому улюбленцю корм підійшов. Нехай смакує із користю!