Отзывы покупателей о Смарт Проектор HY300 PRO+ 4K Android 14 HD BT5.4 Dual Wi-Fi6 портативний широкоформатний домашній кінотеатр
- Дмитрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Реально дивовижні враження від користування, я був налаштований скептично до нього, особливо після такого самого попереднього проектора, але цей зовсім інший, дуже легко приєднати телефон, та транслювати будь який филь із телефону, він на голову вище за попередні версії.
Дякуємо за Ваш відгук!
І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет-магазині за посиланням- ссылка
- Олег Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Чітке зображення, якісне звучання, більш стабільна картинка, оновлений андроїд, розширені можливості в додатках, це те що може побачити в порівнянні із попереднім майже таким самим проектором
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Оце так проектор! купили на дачу як алетернативу громіздкому телевізору, я просто в захваті! навіть днем все добре видно, та ще й із телефона моливо транслювати!
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
класний проектор, купували бо бачили в друзів такий, але цей набагато кращий, яскраві кольори та більша діагональ з одного ракурсу і версія прошивки новітня
- Ярослав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
На заставке , выключается . :(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не работает
- Продавец SKYTOPIX
Ярослав, дякуємо за зворотній зв'язок!
очикуємо оримання від вас на проектор,
обов'язково розберемось та полагодимо або зробимо заміну.
кожен клієнт нашого магазину залишається задоволений!
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Марна витрата грошей. По факту, без танців з бубном переглядати можна лише відео з Ютуб. Для підключення до смартфону потрібні платні додатки (безкоштовні дозволяють передати лише невеликі відео формату mp4). Встроєний браузер Chrome відео з інтернету не завантажує. USB роз'єм призначений лише для підключення мишки - флешки не бачить.
- Достоинства:
- Гарна якість зображення, як за такі гроші. Не поганий світловий потік - відео можна переглядати навіть вдень.
- Недостатки:
- Неможливість підключення до смартфону для перегляду відео без платних додатків. Низька якість вбудованого динаміка (вирішується підключенням Bluetooth колонки).
- Роман П***
Ну це не дивно, враховуючи що там старезна версії андроїда, що й відповідає ціні. В теорії можна купити Xiaomi Mi Stick і підключити по HDMI.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Дуже класний проектор, гарне зображення, висока якість зображення
- Продавец SKYTOPIX
Олексію, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет-магазині за посиланням ссылка
- Олег Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Сподобався, можна виводити проекцію і на стіну, і на стелю. Під будь-яким кутом зберігає гарне зображення.
- Продавец SKYTOPIX
Олег, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет-магазині за посиланням ссылка
- Екатерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SKYTOPIX
Хороший проектор. В темряві зображення ідеально чітке. Очі не так втомлюються, як від телевізора. Працює тихо.
- Продавец SKYTOPIX
Катерино, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів в нашому інтернет-магазині за посиланням ссылка