- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Шоколадный
Замовила на виписку цей плед конверт, дуже приємний на дотик, тепленький.
Пошиття і відправка була чітко в терміни , які оголосили . Тож рекомендую цього продавця- Достоинства:
- Все відповідає заявленому опису
- Недостатки:
- Василь В***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Шоколадный
Хороший продавець, все відправив як і домовлялись. Якістю задоволені топ за свої гроші. Все якісно прошито на дотик дуже мягенький та приємний.
- Достоинства:
- Відповідальний продавець
- Недостатки:
- Софія П***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Шоколадный
Гарний, м’який і теплий конверт. Дитині комфортно, виглядає мило. Чудовий варіант для виписки, рекомендую.
Соответствует
- Ваць С***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Шоколадный
Дуже гарний конверт, точно як на фото
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Шоколадный
Замовляли зимовий конверт Тедді шоколадного кольору. Ми з чоловіком в захваті, фото відповідає реальності, теплий, м'якенький, акуратно пошитий. Виглядає дуже гарно та комфортно для малюка. Ще, дуже подобається, що можна використовувати у майбутньому, як плед, функціонально та практично дякую за такий товар)
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Шоколадный
Неймовірно гарний плед! Ціна чудова, це моє вже друге замовлення в цьому магазині, завжди підкажуть і допоможуть з вибором
Соответствует
- Христина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Бежевый
Чудовий плед, все відповідає опису. Рекомендую!
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Молочный
Дуже сподобався плед, я у захваті. Гарна якість і повна відповідність опису! Відповідальний продавець, вчасна відправка. Залишились тільки позитивні враження. Дякую
- Достоинства:
- Гарна якість, відповідає опису
- Недостатки:
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Шоколадный
Якісний ,мякенький ,гарний. Задоволена
- Недостатки:
- Не знайшла
- Диана С***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Бежевый
Дякую продавцю, конвертик повністю відповідає опису та вигляду, рекомендую)
Соответствует
- Сметана А***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Пудровый
Конверт хорошего качества
Очень теплый
Заказом осталась довольна - Ірина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Пудровый
чудовий пледик, все сподобалось
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Шоколадный
Дуже задоволена якістю конверту-пледу. Колір трохи світліше ніж на фото,але також дуже гарний. Продавець швидко відповів і відправив товар
- Достоинства:
- Гарний розмір,висока якість,швидка обробка замовлення
Соответствует
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Шоколадный
Товар дуже гарний та якісний!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Молочный
Забирали в такому конверті з пологового дитину. Дуже сподобався.
- Достоинства:
- Виглядає якісно
- Продавец 4ickabiddy
Дякую вам за замовлення та високу оцінку! Ми стараємось зробити найкраще для наших маленьких клієнтів!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Молочный
В цілому покупкою задоволені,гарні матеріали,гарний дизайн)
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Молочный
Купляли пледик на виписку , дуже теплий і приємний. Далі можна використовувати як конверт в люльку чи плед в краватку
Дякую за швидку доставку !- Продавец 4ickabiddy
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Серый
Сподобався сервіс )) Вийшли на зв’язок практично відразу. Дуже приємний на дотик, гарне пошиття. якість достойна)) Рекомендуємо всім, хто шукає гарний і надійний конверт для своєї малечі
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Молочный
Дуже приємний на дотик, гарне пошиття. Дякую за інструкцію щодо прання.
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: 4ickabiddy. Рост: 48. Цвет: Молочный
Сподобався сервіс та товар. Вийшли на зв"язок практично відразу, хоча замовлення робив пізно вечором) Потрібно зважати, що товар виготовляється на замовлення, тому попередили, що виготовлення декілька робочих днів. Разом з тим, якість достойна - рекомендую!
- Достоинства:
- Оперативно відповіли, доставили згідно домовленості. Якісний матеріал, український виробник!