- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Гарний тримач, якістні матеріали, тримає дуже добре, заряджає швидко та без нагрівання.
- Валентин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Неочікувано хороший девайс !
- Ілона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Якісний товар за свої кошти
- Достоинства:
- Чудово тримає телефон, швидка зарядка
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец AMPERE
Дякуємо за відгук! Нам приємно чути, що товар виправдав ваші очікування!
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Работает отлично, жаль только что по итогу лежит в бардачке, тк выяснилось что дефлекторы расположены в очень неудачных местах, по итогу использую беспроводной адаптер к carplay.
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Дуже якісний пристрій, охолоджує і має швидке заряджання. Все як в опису. Задоволений і замовив ще один в другу машину. Раджу до купівлі. Не пожалкуєте
- Достоинства:
- Швидке заряджання, гарне охолодження
- Недостатки:
- Заслабке кріплення для великого і важкого смартфона
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Якісний товар, дякую за подарунок)
- Продавец AMPERE
Дякуємо за відгук!
Ми раді, що товар виправдав ваші очікування. Бажаємо комфортного користування та лише позитивних вражень!
- Данілічева О***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Дякую, якісний товар, швидке доставлення і дуже комфортне спілкування! Так, як може бути лише в Україні!
Дякую)- Продавец AMPERE
Дякуємо за відгук! Цінуємо ваші слова про якість товару, швидку доставку та комфортне обслуговування. Ми стараємося, нам приємно дарувати такий сервіс нашим клієнтам.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Спасибо, хороший держатель .
- Продавец AMPERE
Дякуємо! Раді, що тримач вам сподобався
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Дуже гарний тримач. Всі свої функції виконує добре. Охолоджує телефон, як і було вказано. Тримає телефон дуже міцно.
- Продавец AMPERE
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що тримач вам сподобався і повністю виправдовує очікування.
Користуйтесь із задоволенням і звертайтесь ще!
- Ярослава П***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Гарний, якісний тримач, iPhone 16 Pro Max тримає впевнено. Для кращої фіксації краще використовувати чохол із MagSafe, інакше на ямках телефон може злітати... Охолодження працює, але в спеку та на сонці можливі нюанси. Загалом все сподобалося, якісний матеріал, надійний дріт і дуже уважні менеджери. Рекомендую)))
- Достоинства:
- Швидка зарядка, приємний бонус адаптер в подарунок
- Продавец AMPERE
Щиро дякуємо за детальний і корисний відгук!
Радий, що тримач добре виконує свої функції та надійно тримає ваш iPhone
Також дякуємо за позитивні слова про якість матеріалів і роботу наших менеджерів — ми цінуємо вашу довіру!
Нехай тримач служить вам довго та комфортно! Радий, що рекомендуєте нас!
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Чудовий тримач. Відкатав уже тисяч 10 з ним, тримає файно, заряджає швидко.
- Продавец AMPERE
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути що ви проїхали з ним 10тис'яч,ви з ним зможете проїздити ще 999тис'яч.
Нехай і надалі служить бездоганно на кожному кілометрі!
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Дуже добре працює, швидко заряджає, тримає телефон на ямах та не випадає, задоволений покупкою.
- Достоинства:
- Гарна якість, добре тримає телефон
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що ви задоволені покупкою — надійна фіксація і швидка зарядка справді роблять користування максимально зручним.
Нехай і надалі служить вам безвідмовно!
- Роман І***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Норм, зі своєю задачею справляється, тримає добре)
Дякуємо за відгук!
Радий чути, що автотримач справляється зі своїм завданням і надійно тримає телефон.
Користуйтеся із задоволенням і гарних вам поїздок!
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Хороший держатель.
- Достоинства:
- Крепление в дефлекторе хорошее. Не просто резинка которая через месяц уже не стягивается. Приятно удивили
- Недостатки:
- Функцию охлаждения я не ощутил. Может что то и охлаждает, но я не понял что.
- Продавец AMPERE
Дякуємо за ваш чесний відгук!
Раді, що вам сподобалося кріплення — ми дійсно приділяли багато уваги , щоб тримач залишався надійним навіть після тривалого використання.
Щодо функції охолодження — розуміємо ваше здивування! У даному тримачі охолодження працює не у вигляді звичайного вентилятора, а через вбудований термоелектричний охолоджувач (Peltier), який підтримує стабільну температуру смартфону, не даючи йому перегріватися навіть під час активної зарядки .
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Якісний продукт
- Продавец AMPERE
Дякуємо! Нам приємно, що ви оцінили якість
- Вероника С***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Купляла у подарунок) тримач дуже сподобався, людина каже дякую за такий девайс!
- Достоинства:
- Зручний, легкий у використанні
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец AMPERE
Дякуємо за відгук! Раді, що наш товар вам сподобався і виявився зручним у використанні.
Будемо раді бачити вас знову!
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Крута річ. Дійсно охолоджує.
В літо саме те.
Дякую за гарний сервіс та швидку доставку!
Дуже приємно будо отримати подарунок;)
Дякую!;)- Достоинства:
- Дуже зручний. Добре тримає! Особливо круто зараз, коли дуже жарко!
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец AMPERE
Дякуємо за відгук! Раді, що вам зручно користуватись, особливо в спеку
- Сергій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Відмінний товар за свої кошти. Рекомендую.
- Достоинства:
- Виконує всі свої функції.
Сергій, вітаємо !)
Дуже дякуємо за зворотній зв'язок
- ЛНОтзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Купувала хлопцю в машину. Дуже задоволена. Дякую за подарунок. Рекомендую продавця!
- Продавец AMPERE
Дякуємо вам за чудовий відгук!
Раді, що автотримач сподобався і став гарним подарунком для вашого хлопця )
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
зарядне для своїх грошей просто чудове, добре тримає телефон (iphone 15 pro), швидко заряджає при цьому не гріється
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Зарядкою задоволений
- Достоинства:
- Зручний, магніт добре тримає телефон
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Спочатку думав, що за охолодження відповідає маленький вентилятор позаду, та нічого від зарядного не очікував. Але він мене здивував, коли через 20 хв роботи телефон не просто не нагрівся, а навіть охолонув, і сам зарядний пристрій аж віддає холодом! Мабуть, у конструкції закладено елемент пельтьє, бо охолодження ну дуже ефективне. Також у комплекті додали перехідний блочок у прикурювач, та приємний презент.
- Достоинства:
- Швидко заряджає, охолоджує, дійсно відповідає опису та перевершує очікування.
- Недостатки:
- Не раджу користуватись «перехідниками» (металевими накладними кільцями на чохли), бо вони швидко подряпають пристрій.
- Продавец AMPERE
Дмитро, вітаємо!)
Дуже дякуємо вам за такий детальний і щирий відгук! Нам дуже приємно, що тримач перевершив ваші очікування).
Ми завжди прагнемо надавати якісні продукти, які приносять комфорт у використанні. Дякуємо за довіру та цінні рекомендації! Бажаємо вам приємного користування та швидкої зарядки!)
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Зовсім інший рівень у порівнянні з дешевими аналогами! Якість матеріалів топова – міцний корпус, приємне покриття, надійний механізм кріплення. Зарядка працює стабільно, є активне охолодження, телефон не перегрівається. Для своєї ціни – це просто ідеальний варіант.
- Бредихина А***Отзыв от покупателя. Продавец: AMPERE
Замовляла на подарунок для тата, тримач
надійний та якісний. Консультант перепитав
за модель телефону, щоб не прогадати з тримачем. Додатково поклали подарунок,
що було дуже приємно та неочікувано.- Достоинства:
- Швидка доставка, якісний тримач