Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Корм для хом`яків, щурів, мишей, піщанок Versele-Laga Crispy Muesli Hamster 1 кг

Оценка пользователей 4.86/5
  • Отзывы про товар продавца PetPoint
  • Инна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetPoint. Вес/объем: 1 кг

Отличный корм,есть разнообразие зерновых, травяные таблетки, крыскам понравился, раньше брали классический,ели не все,а этот подошёл.

Достоинства:
    Хороший состав
    Недостатки:
    Пока нет
  • Касьян Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetPoint. Вес/объем: 1 кг

Покупали корм для сирийца. Конкретно этот корм этой фирмы впервые. На мой взгляд, ожидание не оправдал. Огромное количество арахиса и крупных травяных гранул, остальных компонентов практически нет. Наш хомяк не ест ни арахис, ни гранулы. Чтобы не оставался голодным, пришлось покупать другой корм. Это мнение, конечно, субъективное, но еще раз покупать не будем.

Достоинства:
    Производитель
    Недостатки:
    Очень много арахиса и крупных травяных гранул
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetPoint. Вес/объем: 1 кг

Від моєї криски вам велике дякую)) Класний корм, завжди беру такий. Доставили швидко. Тож продавця рекомендую!)

• Світлана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг

Хомяки їли цей корм 11 років, найдовше хомячок прожив 3,5 років.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні
  • Віктор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Korman. Количество в упаковке: 1. Вес/объем: 1 кг

файний корм

• Виктория Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 1 кг

Корм хороший, едят крысы с удовольствием. В отличии от других кормов, практически не остаётся того что не едят

Достоинства:
    Практически все доедают
    • Продавец  Котогав

Вікторіє, щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що вашим щурикам корм припав до смаку та вони їдять його із задоволенням .
      Дуже приємно, що корм добре поїдається і майже не залишається в мисочці.

Будемо раді вашим новим замовленням!

• Вероника Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BaksPetBarsik
  • Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 1 кг

Корм супер! Піщанки їдять із задоволенням

Достоинства:
    Смачний корм
    • Продавец  Котогав

Пані Юліє, щиро дякуємо за відгук!
      Дуже приємно чути, що корм підійшов і ваші піщанки їдять із апетитом .
      Нехай тішать вас здоров’ям та гарним настроєм!

• Ірина

Для нашого джунгара найкращий з усіх кормів, бо майже все з нього їсть. В інших виробників залишає багато

• Оксана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 1 кг

Брала Versele-Laga Crispy Muesli Hamsters & Co 1 кг для пацючка — корм супер! Велика різноманітність зерен, горішків і шматочків, все виглядає свіжим і якісним. Пацючок із задоволенням їсть, вибирає улюблене

Упаковка щільна, добре закрита, корм не пересушений і не має сторонніх запахів. Дуже задоволена покупкою. Замовлення прийшло швидко і без проблем. Рекомендую!

Достоинства:
    Відповідає дійсності склад
    • Продавец  Котогав

Оксано, щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук .
      Дуже приємно чути, що вашому пацючкові сподобався корм Versele-Laga Crispy Muesli .
      Ми завжди дбаємо, щоб усе приходило швидко, свіже та якісне.
      Дякуємо за довіру й рекомендацію.

• Олег

Супер...

• Игорь Ш***

Отличный корм...

• Юлия

Їдять із задоволенням. Гарний состав.

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг

Сам корм нормальний. Але відношення операторів до товару на Розетці - не нормальне! Видали пачку корму розрізану канцелярським ножем. На питання:" це що? Скільки висипалося (бо сипалося), чи не потягнуло волог?". Відповідь була: та це коли вчора приїхали, коробку відкривали і ножем випадково(!) розрізали".
    Ось через таке відношення треба було б відмовитися, але забрала, бо мені треба корм був.

Недостатки:
    Байдуже ставлення робітників на Розетці

• Вероника Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг

Наш хом'ячок любить тільки цей корм:)

• Каріна Я***

чудовий корм

Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Ярослав

Дякую!

• Марія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг

Хомяки у захваті від цього корму. Беру тільки його.

• Олена С***

Товар якісний
    Подобається робота продавця, швидко звʼязалися, проконсультували, підсказали, допомогли з вибором. Замовляю вже вдруге у Korman.

Достоинства:
    Сбалансований корм який радять ветлікарі)
  • Алена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг

Досить гарний склад , гарна якість, добре пахне. Криски їдять) Але багато гороху для чого взагалі його пхають для гризунів?.... Користі від нього не бачу. Так тільки об'єм більшим роблять.

Достоинства:
    Кристина їдять цей корм повністю. Гарно пахне без сміття. Багато смачних гранул.
    Недостатки:
    Дуже багато гороху з 1кг корму десь стакан гороху. Довелось годину сидіти перебирати
    • Ірина

Наш джунгарик їсть той горох))

• Ганна С***

Корм супер

• Юлія Р***

Очень хороший корм и приятная цена !
    Быстро и качественно отправили.
    Менеджер была очень приятной

Достоинства:
    Цена, обслуживание, время отправки,состав.
    Недостатки:
    Нету
  • Бушева Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг

Чудовий корм, наша піщанка вже зацінив))Калорійний і має бути достатньо води у вільному доступі

Достоинства:
    Хороший склад, поживний
    Недостатки:
    Поки не виявили

• Ярослав Я***

Корм как всегда лучший.
    И этот корм во много раз лучше продукции Природа .
    У меня и у многих грызуны не охотно едят продукцию от Природа.
    А Версале это агонь

Достоинства:
    Качество

• Катерина Т***

наче різноманітний по складу корм

Достоинства:
    їдять
    Недостатки:
    швидко їдять
  • Владислава Т***

Криски кайфують

Достоинства:
    Гарний корм

• Юлія Р***

Пришло быстро, корм хороший (но если что для крыс с ожирением не подходит, довольно много калорий)

Достоинства:
    Цена, качество, быстрая отправка, возможность забрать с точки выдачи Розетки
  • Антон В***

Корм супер, с пивом самое то

Достоинства:
    Диетически
    Недостатки:
    Не нашел
  • Діана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг

Найкращий корм що я купувала, щурик їсть все, майже нічого не залишає

• Грошков С***

Хороший корм, збалансований!!!

• Алина З***

Гарний корм

• ЕВГЕНИЯ В***

Гарний склад.

• Ирина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг

Єдиний корм, який подобається моїм щурикам.

Достоинства:
    Багато смаколиків і мало що залишається
  • Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг

Корм гарної якості. Мій щурик зацінив))) Буду брати ще)
    Рекомендую.

• Алла В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг

Очень качественный продукт! Хомяк доволен!

Достоинства:
    Крупный!
    Недостатки:
    Их нет!

• Людмила В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 1 кг

Дуже гарний корм) ховрашок поїдає усі зернята та палички травʼяні! Він також дуже духмʼяно пахне)) Беріть, не пожалкуєте!

Достоинства:
    Склад, пахне смачно