Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Вертикальный ручной вакуумный аккумуляторный пылесос для дома Sokany SK-3377 беспроводной пылесос колбовый с циклонным фильтром 2000 Вт в комплекте 4 насадки

Оценка пользователей 4.73/5
  • Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Дуже зручний,легкий і потужний. Рекомендую.

Достоинства:
    Працює без світла, є різні насадки, потужний,легкий в роботі.
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!

• Зоя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Гарний пилосос , зручний у використанні.

Достоинства:
    Легкий та маневрений .
    Недостатки:
    Поки не виявлено.
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно коли наші покупці залишаються задоволені. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Користуюсь пилососом більше місяця — загалом дуже задоволений. Магазин спрацював відмінно: одразу зв’язались після замовлення, відправили того ж дня — все швидко та без жодних питань.

Щодо самого пилососа: спочатку був налаштований скептично, бо весь корпус пластиковий, конструкція не викликала довіри. Але після місяця активного використання скепсис зник. За свою ціну — дуже гідний варіант. Потужності повністю вистачає: чудово справляється з килимами, а ламінат і плитку прибирає взагалі бездоганно — всмоктування потужне.

Прибирання квартири площею 30 м² займає в середньому 15 хвилин. Єдине, на що варто звернути увагу високим людям — телескопічна труба не надто довга. При зрості 175 см інколи доводиться трохи нахилятись, тож при зрості вище може бути не зовсім зручно.

Загалом — рекомендую. Вдале співвідношення ціни та якості.

Достоинства:
    Ціна, потужність всмоктування, маленька вага
    Недостатки:
    Телескопічна труба не надто довга
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Приємно, що у Вас залишились хороші враження. Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Ірина Д***

Хороший пилосос якісний

Достоинства:
    Легкий, зручний
    • Продавец  SmatX

Щиро вдячні Вам за відгук! Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Георгій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Це, напевно, найгірша моя покупка за останні декілька років.
    Щоразу, як беруся щось прибирати з цим "пилососом", це для мене випробування.
    Купив декілька місяців тому, ще перші наче непогано тягнув пил,а потім суцільне розчарування:
    - швидко забивається сам фільтр, навіть не контейнер для сміття;
    - щодо потужності у 2000w не було, але тут немає 400-500w, навіть...
    - негерметично складаються щітка і труба - труба постійно буде в пилюці;
    - короткий шнур.
    Якщо коротше, "пилосос" цей зовсім не виконує своїх функцій, навіть за ці гроші.
    Підійде хіба в якусь кімнату в гуртожиток без килимів.
    Якщо ви шукаєте щось зовсім бюджетне, краще докладіть ще 1000-1500 грн і візьміть щось у перевірених виробників.
    А це - просто жах, пуста трата грошей.

Достоинства:
    дешевий
    Недостатки:
    швидко забивається фільтр, дуже мало потужності, негерметичний, короткий шнур.
    • Георгій М***

І читаючи позитивні коментарі "покупців" розумію, що вони цей пилосос не купували...

• Продавец  SmatX

Георгію, дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що пилосос не виправдав ваших очікувань. Ми цінуємо чесну думку наших клієнтів і завжди відкриті до діалогу.

Ця модель дійсно є бюджетною, і багато покупців залишилися задоволеними її співвідношенням ціни та якості. Для ефективної роботи пилососа важливо регулярно очищувати фільтр, оскільки його забруднення може впливати на силу всмоктування. Це стандартна особливість більшості подібних пристроїв.

Щодо вашого зауваження про позитивні відгуки – можемо запевнити, що всі вони залишені реальними покупцями, які протестували товар у різних умовах і поділилися власним досвідом. Звісно, сприйняття продуктивності та зручності використання може відрізнятися у кожного користувача.

Також нагадуємо, що ви мали можливість повернути товар протягом 14 днів, якщо він вам не підійшов. Якщо у вас залишилися питання або потрібна допомога, ми з радістю допоможемо!

• Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Окрема подяка консультанту за швидку відправку замовлення та отриманий у подарунок шейкер))

Достоинства:
    Зручний, компактний пристрій, легкий у користуванні.
    Недостатки:
    Поки що не виявлено.
    • Продавец  SmatX

• Криницкая Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Пилосос сподобався. Гарна потужність, легкий, компактний.

Достоинства:
    Легкий, потужний
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  SmatX

• Вероніка М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Чудовий варіант на свою вартість. Зручний у використанні, гарно порається з пилом і собачою шерстю на підлозі. Трохи гірше з ворсистими килимами.

Достоинства:
    Дуже легкий і зручний, можна легко прибрати навіть велику квартиру. Гарна потужність. Легко збирати й розбирати, зручно зберігати. Довгий кабель, різні насадки.
    Недостатки:
    Хлипкуваті матеріали (сам пластик), не дуже підходить для ворсистих килимів, як на мене.
    • Продавец  SmatX

• Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Дуже сподобався даний пилосос. Дійсно, потужність відповідає заявленій. Окрема подяка менеджеру (дівчині) за відмінний сервіс та подарунок настільний світильник. P.S. Дякую, побільше таких продаців. 10 з 10.

Достоинства:
    Висока потужність. Підходить для килимів.

• Людмила О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Доставили швидко! Дуже сподобався дизайн і зручність у використанні.

Достоинства:
    Стильний вигляд , працює добре.
    • Продавец  SmatX

• Іванюта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Пилосос працює бездоганно, прибирати стало набагато легше.

Достоинства:
    Легка конструкція і довгий шнур.
    • Продавец  SmatX

• Ганна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Швидко справляється з пилом і сміттям, добре всмоктує.

Достоинства:
    Висока потужність і достатня місткість контейнера
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!) Будемо раді Вас бачити знову в нашому інтернет-магазині!

• Дарина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Покупкою задоволені, пилосос компактний і легкий

Достоинства:
    Займає мало місця і простий у зберіганні.
    • Продавец  SmatX

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Пилосос дуже зручний у використанні, прибирає швидко і якісно

Достоинства:
    Потужний і легко справляється навіть із килимами.
    • Продавец  SmatX

Дякуємо за Ваш відгук!)

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SmatX

Працює чудово, потужний та легкий)