Отзывы покупателей о Складное портативное туристическое ведро Bodasan 9л ведро-трансформер Синий (FN-CB)
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan
Сподобався функціонал
Дякуємо за Ваш відгук!
- Валерій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan
Для авто і для прогулянки по лісу за грибами- ідеально.
Мабуть буду брати ще одне для дружини, так як було конфісковано у мене в перші хвилини користування.- Продавец Dasdan
- Оксана Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan
класне відро, компактне, складеться і влазить в рюкзак. Покупкою задоволена. дякую
- Достоинства:
- компактне, міцне
- Недостатки:
- суттєвих немає
- Продавец Dasdan
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan
Купили ведро в машину. Товар привезли быстро, всё нам нравится, лёгкое, занимает мало места, удобное в употребление. Рекомендую.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Dasdan
Купив відро для рибалки та машини.Якщо бути уважним , то на 10 літрів я таких відер не бачив . Вони вміщують 8-9 л. Але таке відро компактне та зручне. Дякую Продавцю за якісний товар .
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец Dasdan
- Гришина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan
Купляла на дачу, дуже сподобалось. Легке, компактне. Подяка продавцю, доставили швидко
- Достоинства:
- Легке, компактне
- Продавец Dasdan
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
- Романенко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan
Отвратительно!!!!Продавец пишет в описании,что вместимость 11 л.,а по факту 8-9 литров.Обманщик!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Продавец обманщик!!!
- Продавец Dasdan
Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань(
Ви, звичайно ж, можете повернути товар і ми повернемо Вам кошти - Романенко Л***
А те,що товар мені був потрібен на вчора,ви не берете на увагу?Я ще маю ходити по поштах,щоб виправити вашу помилку!!!!!
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan
Купляла чоловіку на рибалку. Гарне якісне відерце, компактне і зручне.