- Альона О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Такса, 3 роки, вага 11,2кг - через 2 години після прийому таблетки почав блювати. Їсти таблетку не хотів, довелось «допомогти».
- Достоинства:
- Сподобалось, що дозування 10-25 кг, на вагу собаки 11,2 кг достатньо однієї таблетки. Через це і вирішила придбати.
- Недостатки:
- Пес цілий день блював (5 раз).
Альоно, вітаємо!
Нам важливо розібратись у вашій ситуації — будь ласка, зверніться до нашого відділу якості за номером 0 800 30-01-04 (пн–пт, 09:00–18:00). - Покупець
Мав схожий випадок.
В мене дві дворняжки (брати, по 5 років, 13 і 14 кг), то я їм через день після Сімпаріки дав Мілбест. Одному норм, а інший отруївся, довелось везти в клініку робити укол Роборанте.
Мілбест раніше давав, наче все було ок. З Сімпарикою теж проблем ніколи не було.
Цей випадок вважаю своєю помилкою - якщо даєте ще якісь препарати, то зважайте, що треба робити інтервал 3-7 днів.
Але те, що собакам треба "допомагати" їсти таблетку - це факт. Хоча сімпарику на ура їдять, та й взагалі вони в мене дуууже невибагливі.
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ефективний засіб.
Добрий день, шановна Маріє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- Станіслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, негативних наслідків не було.
- Достоинства:
- ціна, якість
- Недостатки:
- не виявлено
Добрий день, шановний Станіславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяв для проби разом з нашийником цієї фірми. Пес таблетку з'їв нормально, без цирку з ковбасою. Хороший варіант за свою ціну.
Добрий день, шановний Дмитро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Другий раз беру собаці, все ок. Завжди такі пігулки даю зранку, щоб спостерігати протягом доби за Джеком, бо були випадки, коли навіть від дорогих відомих пігулок йому було зле. Думаю що глистів вже було забагато і тому Джеку було погано, коли вони дохли всередині нього.
- Достоинства:
- Схема підбору дози на блістері
- Недостатки:
Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Таблетка дійсно працює, без жодних побічних дій ще й за вигідною ціною. Будемо замовляти й надалі.
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Використовуємо ці таблетки вже не вперше — дуже задоволені результатом. Даються легко, особливо якщо заховати в улюблені ласощі. Ніяких побічних реакцій у собаки не було.
- Достоинства:
- Знищення всіх видів гельмінтів
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Таблетка з своєю задачею чудово справляється, ніяких побічних дій не помітили, будемо замовляти ще
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ми вже кілька разів використовували цей антигельмінтний препарат, і результатом дуже задоволені.Собака сприймає препарат добре, апетит та самопочуття не змінювались, побічних ефектів не помітили. Ще один великий плюс — адекватна ціна для своєї категорії та надійність бренду.
Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший препарат, побічних реакцій не було, зручно давати, оскільки таблетки маленького розміру
- Достоинства:
- Маленька таблетка
- Недостатки:
Добрий день, шановна Аліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав для собаки
Нашому красеню 5 років
Побочки ніякої
Препаратом задоволений- Достоинства:
- Гарний препарат
- Недостатки:
- Невиявлено
Добрий день, шановна Сергію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беремо лабрадору, без проблем з'їдає, глистів не помічали
- Достоинства:
- Дієвий засіб
- Недостатки:
Добрий день, шановна Світлано! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні ніч була жахлива. Думали втрачаємо собаку. Собаці 8 років, лабрадор. Вранці дали 2 таблетки Мілбест від гельмінтів. Під вечір він не вийшов нас зустрічати, не міг самостійно пересуватись, дезорієнтований, лапи трусяться, дихання наче в нього серце вискочить зараз. Не міг йти по сходах, ні пісяти ні какати. Окрім таблеток нічого в його режимі не мінялось.
Добрий день, шановний Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Препарат SUPERIUM Мілбест пройшов усі необхідні випробування та дослідження відповідно до чинного законодавства. У досить великій тестовій групі взяли участь як собаки, так і цуценята. Жодна з тварин, що пройшла тестування, не постраждала. Усі виявлені побічні реакції описані в інструкції до препарату та мали тимчасовий характер. За умови дотримання інструкції із застосування препарат не становить загрози для здоров'я улюбленців, що підтверджено необхідними клінічними дослідженнями та реєстраційним посвідченням. Ми зацікавлені у тому, щоб розібратися в даній ситуації, тому просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахлива побічна дія від цього препарату. Попередньо давала собаці таблетки з аналогічною діючою речовиною, вирішила спробувати ці. Ввечері дала препарат, під ранок йому стало дуже погано. Був дезорієнтований, постійно щось шукав, жахлива тривожність. Його трусило, скорочувались мʼязи. Боявся всього навколо, так наче щось бачив перед собою. Пес жодного разу не приліг і не присів за весь час. Навіть не уявляю як страшно було собаці в цей момент.
За рекомендацією лікарки, давали звичайне вугілля 1 таблетку на 5 кг ваги, раз на 3 години. Легше стало лише через 12 годин.- Представник постачальника
Добрий день, шановний Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Препарат SUPERIUM Мілбест пройшов усі необхідні випробування та дослідження відповідно до чинного законодавства. У досить великій тестовій групі взяли участь як собаки, так і цуценята. Жодна з тварин, що пройшла тестування, не постраждала. Усі виявлені побічні реакції описані в інструкції до препарату та мали тимчасовий характер. За умови дотримання інструкції із застосування препарат не становить загрози для здоров'я улюбленців, що підтверджено необхідними клінічними дослідженнями та реєстраційним посвідченням. Ми зацікавлені у тому, щоб розібратися в даній ситуації, тому просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяли на пробу. Собакен нормально переніс, без побочек. Прикольно, що на блістері є табличка з дозуванням. Дуже зручно. За це респект, такого ми більше ні в кого не бачили
Добрий день, шановна Яно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитних таблеток SUPERIUM Мілбест та залишилися задоволені покупкою.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний препарат, рекцій немає від нього, собака перестала їздити на попі по килиму, значитть подіяв, рекомендую
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це жах. Дали собакам ввечері , всю ніч носились як під забороненими препаратами, очі скляні, весь наступний день спали. Собаки в шоці, ми в шоці. Вперше і востаннє купила. Дивна побічна дія, хоча завжди даю таблетки з аналогічною діючою речовиною
- Достоинства:
- Недостатки:
- Одні недоліки
Добрий день, шановна Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Препарат SUPERIUM Мілбест пройшов усі необхідні випробування та дослідження відповідно до чинного законодавства. У досить великій тестовій групі взяли участь як собаки, так і цуценята. Жодна з тварин, що пройшла тестування, не постраждала. Усі виявлені побічні реакції описані в інструкції до препарату та мали тимчасовий характер. За умови дотримання інструкції із застосування препарат не становить загрози для здоров'я улюбленців, що підтверджено необхідними клінічними дослідженнями та реєстраційним посвідченням. Ми зацікавлені у тому, щоб розібратися в даній ситуації, тому просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
З цією таблеткою вдалось вивести глистів, порекомендували в магазині як аналог Мілпро, але вигідніше за ціною. Бомба, буду використовувати цей препарат.
- Достоинства:
- Ціна, ефект
- Недостатки:
- нема
Добрий день, шановна Людмило! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги антигельмінтних таблеток SUPERIUM Milbest та залишилися задоволені покупкою.
- Евгений Г***Продавец: Rozetka
Не рискуйте здоровьем собаки, это отрава. Голден ретривер, 7 лет. Дали 2 таблетки (он под 40кг), спустя 4 часа появились признаки сильного отравления\интоксикации. Ходил по квартире 5 часов как под веществами, дышал очень тяжело, не реагировал ни на что, врезался во все подряд. попустило полностью только под утро. Будем обращаться с просьбой проверки этого производителя, такие побочки это не нормально, и судя по комментариям это не то что бы редкое явление.
- Недостатки:
- отрава
Євгене, вітаємо!
- Анна Х***Продавец: Rozetka
Від цього препарату бувають серйозні побічні реакції. У нас стався випадок найсильнішої інтоксикації — собаку ледве відкачали в клініці. Симптоми з’явилися майже одразу після прийому. Більше не ризикуватимемо і нікому не радимо.
Добрий день, шановний Анно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Препарат SUPERIUM Мілбест пройшов усі необхідні випробування та дослідження відповідно до чинного законодавства. У досить великій тестовій групі взяли участь як собаки, так і цуценята. Жодна з тварин, що пройшла тестування, не постраждала. Усі виявлені побічні реакції описані в інструкції до препарату та мали тимчасовий характер. За умови дотримання інструкції із застосування препарат не становить загрози для здоров'я улюбленців, що підтверджено необхідними клінічними дослідженнями та реєстраційним посвідченням. Ми зацікавлені у тому, щоб розібратися в даній ситуації, тому просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04.
- Іван К***Продавец: Rozetka
Перед сном дав препарат. Зранку собака наче пʼяна, хитається, порушена координація. Француз, 14 кг. В інструкції написані дані побочки. Будьте обережні при використанні.
Добрий день, шановний Іван! Дякуємо за зворотний зв'язок! Препарат SUPERIUM Мілбест пройшов усі необхідні випробування та дослідження відповідно до чинного законодавства. У досить великій тестовій групі взяли участь як собаки, так і цуценята. Жодна з тварин, що пройшла тестування, не постраждала. Усі виявлені побічні реакції описані в інструкції до препарату та мали тимчасовий характер. За умови дотримання інструкції із застосування препарат не становить загрози для здоров'я улюбленців, що підтверджено необхідними клінічними дослідженнями та реєстраційним посвідченням. Ми зацікавлені у тому, щоб розібратися в даній ситуації, тому просимо Вас зв'язатися з нашим відділом якості з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії: 0 800 30-01-04.