- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Capilar-Tone Pharmaceris
Найкращий СС крем в моєму житті. Легкий, не нав'язливий і гарно перекриває
Прийшов час і мені написати відгук. Це найкращий СС крем, що я брала. Серйозно. Він ідеально підходить для куперозної шкіри, саме для сухої вікової шкіри. Не обтяжує, гарно перекриває. Мені ще дуже сподобалася олійка для куперозної шкіри.
- Достоинства:
- Легкий, гарно перекриває судини, не обтяжує шкіру
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Capilar-Tone Pharmaceris
Крем даже сподобався,чудово маскує капіляри на крилах носа, вирівнює тон шкіри, захищає від сонця. Наноситься легко, рівномірно
- Достоинства:
- Якісний продукт, легко і зручно наноситься, виконує свої функції
- Недостатки:
- Не виявила
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Capilar-Tone Pharmaceris
Дуже гарний крем
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Capilar-Tone Pharmaceris
Жовтить, для світлої шкіри не підходить. На обличчі видно дуже, підкреслює пори
- Недостатки:
- Жовтить, сушить, а
Підкреслює пори
Не підходить для світлої шкіри, жовтить
На обличчі як маска- Достоинства:
- Недостатки:
- Жовтить
- Наталія С***
Добрий день,до якого числа крем діє?
В мене куперозна шкіра плюс розація. Сс крем підійшов ідеально. Не сушить шкіру, гарно перекриває почервоніння.
- АннаПродавец: Rozetka. Тон: Capilar-Tone Pharmaceris
Текстура однородная, он имеет приятный аромат и очень хорош
- Николаевна О***Продавец: Rozetka. Тон: Capilar-Tone Pharmaceris
Крем очень легкий, хорошо подошел для лета. Покрытие скорее ближе к прозрачному, но мне нравится такой эффект. Кожа выглядит намного ухоженее и глаже.