- Зведений відгук із відкритих джерелCanon EOS RP Body black (3380C002) позиціонується як найбільш доступне та компактне рішення для переходу на повнокадрову систему, орієнтоване на мандрівників та творців контенту.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Фотографи відзначають високу ефективність системи Dual Pixel CMOS AF, яка забезпечує точне фокусування на очах навіть в умовах низького освітлення до -5 EV.Користувачі вказують на зручність поворотного сенсорного екрана, що дозволяє комфортно знімати з різних ракурсів та керувати точкою фокусу дотиком.Власники часто звертають увагу на обмежену автономність акумулятора LP-E17, що зазвичай потребує наявності кількох запасних елементів живлення для тривалих зйомок.У середовищі відеографів тривають дискусії щодо значного кроп-фактору 1.6x при зйомці у форматі 4K, що суттєво звужує кут огляду при використанні ширококутних об'єктивів.Переваги: Компактний та легкий корпусШвидкий автофокус Dual PixelНизький рівень шумів до ISO 6400Зручний поворотний тач-скринНедоліки: Низька ємність акумулятораСуттєвий кроп при 4K відеоВідсутність матричної стабілізаціїЗернистість електронного видошукача
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: Без объектива (Body)
Чудова річ, за свої гроші!! Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна/ якість
- Недостатки:
- Поки нема
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Самим фотоапаратом поки задоволена. Придбала у вересні, користувалась періодично, але не надто активно. Швидкий, точний, легкий. Не звертала увагу на те, чи заряджається акумулятор до кінця, поки в один момент він неочікувано не розрядився під час зйомки, запасний акум поки не купляла. І от тоді побачила, що навіть після повної зарядки до зеленого індикатора ставиш акумулятор у фотоапарат - він вже показує тільки половину заряду. Може він довго лежав на складі, чи я навіть не знаю… В налаштуваннях хоча стоїть, що максимальна ефективність перезаряджання, але це тільки після зарядки, зверніть увагу, там половина її тільки. Чи можна це вирішити?
- Достоинства:
- Швидкість, легкість, інтуїтивно зрозуміло все
- Недостатки:
- Акумулятор
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: Без объектива (Body)
Клас,супер ,доставили до хати
- Достоинства:
- Рекомендую
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: G-Hub
Не выпускаю из рук ,разбираюсь
- Достоинства:
- Все новое без царапин
- Недостатки:
- Не нашел
Мені все подобається
- Достоинства:
- Все зрозуміло
- Недостатки:
- Не знайшла
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: Без объектива (Body)
Чудова камера. Користуюсь разом з обʼєктивом 50 mm. Прикро, що в комплекті немає оригінального кабеля для передачі файлів.
- Достоинства:
- Хороша якість фото
- Недостатки:
- Відсутність кабеля в комплекті
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: Без объектива (Body)
Класна камера
- Назарій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: Без объектива (Body)
За місяць користування зауважень немає
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: Без объектива (Body)
Дякую, все супер
Швидка відправка
Купляла по супер акції, тому дуже задоволена - ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: Без объектива (Body)
Після 100 фотографій зависла і перестала вмикатись трапилось це під час перегляду фотографій ніяк не реагує акум заряджаний повністю камера просто померла буду везти назад в РОЗЕТКУ дуже засмучені такі бабки і з моменту покупки лише 2 тижі
- Достоинства:
- Кармера чудова
- Недостатки:
- зламалась
Представник брендуДоброго дня! Будь ласка, напишіть нам в дірект Інстаграм або Фейсбук(Canon Україна) і ми надамо вам контактну інформацію найближчих до вас сервісних центрів, де вам зможуть швидко допомогти із вирішенням даного питання.
- Олександр
РОЗЕТКА дякую за те що аж через 15 днів ви занесли його у СЦ ви мабуть пішки його з Вінниці несли.
- Ірина К***
Як вирішилось ваше питання?
- Victoria P***Продавец: Rozetka. Оптика в комплекте: RF 50mm f/1.8 STM
Хотілося б зв'язатися з постачальником щодо карти пам'яті
- Недостатки:
- У комплекті немає карти пам'яті, хоча в описі заявлено, що вона додається.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Карта пам'яті до комплекту постачання не входить. З більш детальною інформацією можна ознайомитись у розділах «Характеристики» та «Опис».