Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Подарок девушке жене маме подруге на день рождения набор на новый год любимой девушке на годовщину на день святого Валентина на 8 березня

Есть в наличии

5/5
  • Роман Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Хороший набір дружині сподобалось, швидка доставка хороший продавець рекомендую. Дякую за товар )))

• Продавец  Crafts & Presetns

Роман, щиро дякуємо за чудовий відгук та найвищу оцінку! Нам дуже приємно, що подарунок сподобався Вашій дружині, а швидка доставка та обслуговування залишили приємні враження. Дякуємо за довіру та рекомендацію! Бажаємо Вашій родині багато щасливих моментів, а ми будемо раді знову допомогти Вам обрати особливий подарунок!

• Володимир В***

• Продавец  Crafts & Presetns

Дякуємо Вам за високу оцінку та приємний відгук! Нам дуже приємно, що подарунковий набір Вам сподобався. Будемо раді знову допомогти обрати ідеальний подарунок для Ваших близьких!

• Артур Н***

Все просто супер)

Недостатки:
    Ніяких
    • Продавец  Crafts & Presetns

Артур, щиро дякуємо Вам за такий гарний відгук та високу оцінку нашої роботи! Чекаємо Вас знову!

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Crafts & Presetns

Дякую. Подарунок просто в супер. Я в захваті!!!)))

Достоинства:
    Все як на фото.
    Недостатки:
    • Продавец  Crafts & Presetns

Щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук!
      Нам безмежно приємно, що подарунок викликав у Вас захват і повністю відповідав фото. Ми з любов’ю створюємо кожен набір, щоб дарувати радість і яскраві емоції !
      Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів! Нехай подарунки приносять тільки приємні моменти