- Володимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PROтехника
Все супер.Швидко відправили
- В'ячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов непрацюючий. Довелось повернути. Прийняли без питань
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Нам прикро, що ви отримали несправний гайковерт ProCraft PWA36.
У таких випадках рекомендуємо завжди перевіряти товар після отримання та, у разі виявлення несправності, звертатися до продавця або сервісного центру для оформлення гарантійного звернення.
Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Раді, що повернення було прийнято без ускладнень, і перепрошуємо за незручності.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гайкокрут бомба перший тест колеса трафіка на ура перетяжку не потрібно
- Достоинства:
- Ціна якість
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні отримав цей агрегат,під'єднав акб на 4 ампера все працює, Розетка положила ще насадку для бит в подарунок, відразу замовив ударні головки в роботі ще не використовується
- Достоинства:
- Працює,акб проґрафт
- Недостатки:
- Поки не має
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.
- максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: H1 STORE
Замовив даний інструмент з надією що він буде працювати від акумулятора stromo,так як це зазначено,але нажаль не працює!
Дуже розчарований.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює від зазначених акумуляторорів
- володимир м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гайковёрт - бомба! У кого не получается запустить его с первого раза, мой совет - читайте инструкцию или смотрите обзоры от Прокрафта. Здесь все чуть сложнее чем для неандертальца. Правильный аккумулятор - это раз. Умение пользоваться кнопкой интеллектуальных режимов - это два. Можно не читать и не смотреть, а интуитивно применить метод втыка. Но лучше почитать. Все работает. Мощность удара впечатляет. Для белаза слабоват. Но 95 процентов запросов автолюбителей покроет с головой.
- Достоинства:
- Мощность
- Недостатки:
- Не все макитосовместимые аккумуляторы будут корректно работать. Без инструкции трудно разобраться в режимах роботы.
- Представник бренду
Доброго дня. Дякуємо за відгук.
- Дмитро У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не раджу даний гайковерт. Відкрутив одну гайку і перестав працювати.
- Представник бренду
Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки Розетки.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні ми придбали не робочий гайковерт, дуже розчарований тим, що не перевіряють товар, який продають
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює, не перевіряють товар
- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Попался бракований
- Достоинства:
- Хороший гайковерт качесвений
- Недостатки:
- Крутит потом перестаёт только подсветка горит
- Представник бренду
- Ярослав К***
Режим есть такой на откручивание
- Николай Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Інструмент гарний . Мабудь мені попався бракований при відкручевані один бовт відкруте остальні некруте нереагуе на кнопку поки непогасне підсвітка а потім знову круте для того щоб відкрутити колесо надо 3_5 хвилин . Вмене е ще 2 гайковерта вони працюють добре .
- Достоинства:
- Мощний добре зроблений
- Недостатки:
- Мабудь попався бракований.
- Олег М***Продавец: Rozetka
Не робочий прислали.