Отзывы покупателей о Настольная игра Strateg Казна-де на украинском языке 30298

Оценка пользователей 4.2/5
  • Євгенія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Дякую за швидку відправку і доставку. Із задоволенням граєм усією родиною. Наша улюблена гиа

Достоинства:
    Дуже цікава гра як для дітей, так і для дорослих. Якісно зроблена.

Дякуємо за Ваш відгук.

• Дмитро Н***

Добре

• Олеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Комплектація повна,нарікань немає. Якість чудова. Сама гра: це кінцевий кайф! Це настільки дінамічна гра, що просто дві години пролетіли в задоволенні! Доречні, грати можна більше ніж в 4х, просто змішати колоди і розділити загальну кількість на гравців.
    Із побажать виробнику: створіть можливість докупляти інші колоди, і саме поле більшого б розміру, а то і вдвох трошки тісно, але не критично.

Достоинства:
    Кайфова гра

Добрий день.
      Щиро дякуємо за Ваш відгук.
      Ми обов'язково візьмемо це до уваги.
      Наша компанія постійно працює над поліпшенням якості нашої продукції та сервісу.

• Наталя Б***

Гра недоукомплектована.

Достоинства:
    Гарна упаковка ззовні
    Недостатки:
    Всередині все в перемішувані, немає жетонів долі в комплекті. Забагато тайлів ріки. Одне поле не приклеєне

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

Добрий день.
      Ми дуже вдячні за Ваше повідомлення та висловлену ним думку про нашу компанію.
      Нам дуже шкода, що так сталось, і ми готові допомогти Вам в її вирішенні.
      Ми готові допомогти Вам з будь-якими питаннями, які у Вас виникли.
      Будь ласка, зв'яжіться з нами за електронною адресою, вказаною на коробці / етикетці, або до чат-боту Розетки. Наші фахівці, або фахівці Розетки з радістю нададуть Вам необхідну допомогу.
      Або можете зв’язатися за номером 0-6-3-7-4-8-9-4-3-4.
      Наша компанія завжди готова бути корисною для своїх клієнтів, також ми постійно працюємо над поліпшенням якості нашої продукції та сервісу.

• Анастасія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Дуже цікава гра, з правилами треба розібратись - не все так просто

Достоинства:
    Якісно надруковано

Дякуємо за Ваш відгук.

• Таня П***
    Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Як вже казала, поле промальоване над-то наліплено, напрямки незавжди зрозумілі. Ще й безліч єлементів, типу стрілочок, кубиків, дошки якісь...для чого те все - не знаю. Річка також викликає безліч питань. На які, нажаль, інструкція не відповідає! От і основна проблема: інструкція має бути зрозумілою для всіх.
    Я так розумію я тупа))) на таких гравців вона не розрахована)) не прописано багато моментів. Хоча те, скільки і чи треба брати на руки картки. Як починається хід: з кубика чи картки.
    Ну т.д... так що купити-купили, грати-не грали...шкода грошей. Або може у вас є гаряча лінія для тупих гравців?)

Достоинства:
    Яскрава
    Недостатки:
    Поле стисле, маленьке, все наліплено, постійно треба придивитися, щоб зрозуміти порядок ходів.
  • Дмитро
    Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Гра цікава, динамічна , час швидко плине коли граєш. А от до самого поля великі претензії, погано склеяно , так що тайло ріки в двух місцях неможливо рухати і це ускладнює рух і динаміку гри.
    Карток двух колод менше ніж зазначено в інструкції

Достоинства:
    Цікава, динамічна, для невеликої компанії саме те що треба
    Недостатки:
    Поклейка поля, не всі картки
  • Вячеслав К***
    Продавец: Rozetka. Язык: Украинский

Придбали таку гру. В грі є декілька моментів, які не описані в інструкції. На звернення до виробника він порадив краще читати інструкцію. Компанія не клієнтоорієнтовна і так і не допомогла у розв'язанні питання, що не описане в інстуркції.

Достоинства:
    Цікава, але інструкція недопрацьована виробником
    Недостатки:
    Підтримка компанії не надає допомоги у вирішенні питань щодо гри

Добрий день.
      Ми дуже вдячні за Ваше повідомлення та висловлену ним думку про нашу компанію.
      Нам дуже шкода, що так сталось, і ми готові допомогти Вам в її вирішенні.
      Ми готові допомогти Вам з будь-якими питаннями, які у Вас виникли.
      Будь ласка, зв'яжіться з нами за номером 0-6-3-7-4-8-9-4-3-4.

• Таня П***

Ви так і не розібралися?
      Для нас інструкція також виявилась неповноцінною(