- Елена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Termol
Сумка супер, качество очень хорошее, предыдущая была нейлоновая, стирала очень часто ,а к этой ткани так липнет все что нипопадя, пользуюсь постоянно, покупкой довольна., спасибо вам за качество .
- Продавец Termol
Дякуємо за замовлення. Нехай служить на совість
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Termol
Доволі чудова якість, за таку помірну ціну. Якісні ручки і сама сумочка. Сподобалась і мені , і киці)
- Достоинства:
- гарна сумка, кішка 9 міс (4 кг) - вмістилась)
- Недостатки:
- Продавец Termol
Дякуємо за замовлення і відгук! Нехай радує покупка!
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Termol
Тканина супер, розмір теж, всередині є карабін, щоб пристібати до шлейкі чи нашейника, дно не провисає)
- Достоинства:
- Дно, тканина, міцна, вмістка, зручна, карабін на резинці
- Продавец Termol
Дуже вам дякуємо за відгук!
- Тетяна К***
Підкажіть у мене собака постійно там спереді сумки і сумка наче перевалюється до низу
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Termol
отримала сумку дуже швидко. Якістю задоволена. Думаю, що котику в ній буде зручно
- Достоинства:
- зробена з матеріалу, який легко помити, або протерти вологими серветками. Дно сумки з цупкого матеріалу, котику дуже зручно сидіти в ній
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Продавец Termol
Дуже Вам вдячні за відгук! Нехай радує довгі роки!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Termol
Придбала цю сумку-переноску для свого улюбленця — і це було одне з найкращих рішень! Сумка виявилася не лише зручною, а й дуже стильною. Мій песик одразу відчув себе комфортно всередині, наче в маленькому гніздечку.
- Достоинства:
- М’який, дихаючий матеріал, який не парить навіть у спеку.
Надійна застібка та вентиляційна сітка — безпека і свіже повітря гарантовані.
Зручні ручки — легко носити навіть під час тривалих прогулянок - Недостатки:
- Продавец Termol
Оксана, дуже вдячні вам за такий чудовий відгук! Нехай радує довго вас і вухастика!
- Вишняк Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Termol
За таку ціну дуже класна якість
- Продавец Termol
Дякуємо за замовлення і відгук!