Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Сумка-переноска для домашних животных 50 см до 15 кг cерый

• Виктория Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Termol

Продавець швидко звʼязався і проконсультував за розміром, всі підійшло ідеально для собачки вагою 8 кг

Достоинства:
    Швидка відправка, ціна, якість
    Недостатки:
    • Продавец  Termol

Дуже Вам вдячні за відгук і замовлення!

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Termol

задоволена якістю та швидкою відправкою замовлення, відписали з приводу замовлення швидко, проконсультували з приводу розміру.

• Продавец  Termol

Дуже вдячні вам за відгук!

• Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Termol

Я шукала для свого чихуахуа сумку переноску і знайшла зроблена добротно і дійсно тканина водовідштовхуюча оксфорт акуратні шви , я задоволена. В цей не легкий час, я вважаю ,що потрібно підтримувати людей ще і мирних титанів і героїв, які працюють під бомбами ракетами, тим самим наповнюють бюджет для наших безсумнівно героїв, які тримають фронт. Хто ще сумнівається брати чи не брати таку переноску ,беріть люди для вас працюють з багатостраждального Запоріжжя. Так підтримуйте наших підприємців з багатостраждальних міст України.

Достоинства:
    Якість, швидкість
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Termol

Діана, від щирого серця дякуємо вам! Бережіть себе і своїх близьких. Нехай покупка приносить користь довгі роки! Радує вас і вашого улюбленця!

• Неталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Termol

Дякую за швидку доставку замовлення!
    Замовила одразу 2 сумки, довжиною 40 для кішки та 50см для кота та не прогадала. Легкі, якісні, не має нічого зайвого. На фото кіт в сумці 50 см, сидить, місце ще є з обох сторін, буде зручно в подорожі.

• Продавец  Termol

Вітаємо. Дякуємо за відгук і замовлення! Нехай радують довго і на совість!