- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Vivat. Переплет: Твердый. Год издания: 2024. Язык: Украинский
Гарний та цікавий сюжет. Дитині сподобалось.
- Достоинства:
- Чудова книжка
- Недостатки:
- не має
Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно знати, що книга сподобалась вашій дитині. Бажаємо ще багато цікавих книжкових відкриттів!
- Лідія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Vivat. Переплет: Твердый. Год издания: 2024. Язык: Украинский
Внукам дуже сподобалась ця книга..З нетерпінням чекають продовження, бо замовила тільки першу книгу.
- Недостатки:
- Немає.
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про книгу! Дуже приємно знати, що книга сподобалась вашим онукам.
До речі, продовження історії, «Втеча дикого робота, 9789669821881» є в продажу, тож пригоди можна продовжувати.
- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: BooKResurs. Издательство: Vivat. Переплет: Твердый. Год издания: 2025. Язык: Украинский
Дитині 9 років, читає легко. Цікавий сюжет.
- Недостатки:
- Всередині чорно-білі ілюстрації, хотілось би кольорові. Але всеодно книгу рекомендую
- Маріна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Vivat. Переплет: Твердый. Год издания: 2024. Язык: Украинский
Книга сподобалася. Дуже гано написана
Щиро дякуємо за відгук! Повертайтесь до нас за новими цікавими книжками.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Vivat. Переплет: Твердый. Год издания: 2024. Язык: Украинский
Чудова книга, цікава, але зовсім не схожа на мультфільм.
- Достоинства:
- Цікава книга.
- Недостатки:
- Немає.
Дякуємо за ваш відгук! Книга «Дикий робот» може відрізнятися від мультфільму, оскільки при екранізаціях творів часто вносяться зміни для кращого сприйняття історії на екрані.
Радіємо, що вам сподобалася книга, і сподіваємося, що ви знайдете задоволення і в інших наших виданнях.