- Виктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: UniversamPro
Дійсно диво-паста, як і заявлено в описі. Фірмові каструлі із нержавіючої сталі чистить на відмінно. Рекомендую до купівлі. Товар вищої якості.
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 550 г
Паста супер. Очищает очень хорошо.
- Достоинства:
- Хорошо очищает.
- Недостатки:
- Очень густая
- СвітОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес: 550 г
Добре працює
- александрОтзыв от покупателя. Продавец: OhaynaPani. Вес: 550 г
Пока не использовал, только забрал. Консистенция очень твёрдая, будто засохшая, внутри банки спец.губка. Пахнет прикольно , без ощущения ядрёной химии. НЕ ПОНРАВИЛОСЬ полный игнор покупателя как пользователя, на упаковке всё на немецком языке, нет положенной по закону наклейки с аннотацией на рус или укр языке от дистрибьютора. Как , что , сколько, догадывайся сам. Видать кантробас. Дата выпуска февраль 24г. Позже добавлю о результатах эксплуатации этого средства. 2 звёзды за аннотацию, вернее её отсутствие
- Достоинства:
- Приятный запах
- Недостатки:
- Пока не использовал , всё на немецком
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: OhaynaPani. Вес: 550 г
Очікувала більшого, нічого незвичайного, раковини в ванній кімнаті чисте добре, залишається білий наліт, потребує додаткового змивання,запах приємний
- Достоинства:
- Приємний запах
- Недостатки:
- Білий наліт (на темному видно), додаткове змивання
- Опанасюк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lillytoo
Це найкращий засіб для чистки всього. Після чищення залишається наче матове покриття ) мила нею і ванну і витяжку , і кухонні поверхні , і плиту , і плитку , і мікрохвильову піч . Відчищає добре. Працює навіть краще різних спреїв очищувальних. Я максимально задоволені . Використання економічне, ще пів банки є , при тому що користуюсь вже місяця 2 точно. буду брати ще
- Достоинства:
- Відчищає класно, залишає шар матовий.
- Недостатки:
- Не з першого разу змивається , якщо недомити можуть бути білі розводи. Але це некритично. Ще раз пройтись вологою ганчіркою і все прибереться
- Продавец Lillytoo
Доброго дня.
Дякуємо за такий детальний відгук з використання пасти Dr.beckmann Paste. Німеччина. Ми раді, що дана паста закрила більшість питань з прибирання. В нас є багато оригінальної продукції даного бренду.
Будемо раді бачити і надалі нашим клієнтом
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lillytoo
Дякую продавцу за чудовий товар!
- Опанасюк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lillytoo
Хороша паста . Бруд відмиває добре. Не розїжає прям , треба залишити на пару хв , але чистить добре. І після неі залишається наче шар водовідштовхучий. В косплексі шла губка і серветка ( якой після використання пасти , натирати повнохню ) . Паста зручна в використанні , вистачить на довго. Піниться класно.
Виклристовувала іі поки тільки для ванної. Пишуть що можна ще для взуття і поверхонь. Провірю згодом- Достоинства:
- Зручно використовувати. На довго вистачить. Губка в комплекті. Запах лимона приємний.
- Недостатки:
- Не зразу все відтирає, треба пару раз чистити
- В'ячеслав В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lillytoo
Товар якісний. Якщо при отриманні здається, що товар висохший чи занадто твердий - так і має бути.
- Достоинства:
- Добре видаляє плями.
- Продавец Lillytoo
Доброго дня. Дуже дякуємо Вам за відгук. Надіємось, що справиться з усіма забрудненнями та виправдає і, можливо навіть, перевершить Ваші очікування.