Отзывы покупателей о Баллон газовый универсальный X-Treme 227 грамм

• Отзывы про товар продавца KANTRI
  • Вікторія Б***
  • Инна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KANTRI. Общий объем баллона: 0.227

Качество супер,быстро отправили.Мира всем.

Достоинства:
    Качество
  • Роман Г***

Все добре.

• Тетяна Б***

Все добре

• Ігор І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KANTRI. Общий объем баллона: 0.227

Хочу подякувати Продавцю за швидке відправлення товару, а особливо за те, що самостійно оплатив доставку. Дуже приємно, особливо в такий час. Однозначно рекомендую Продавця.
    Дякую!

Достоинства:
    Все відповідає опису.
  • Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KANTRI. Общий объем баллона: 0.227

Швидка доставка. Товар якісний відповідає опису. Рекомендую продавця. Продавець навіть сам сплатив за доставку хочь платити повинен був я.

Достоинства:
    Відповідає опису
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бузьок. Общий объем баллона: 0.4

Дякую магазину за швидку роботу! Замовлення прийшло швидко у повному обсязі. Потрібні були саме ці балони бо інші на нашу плитку не підходять. Цей виробник беру не в перше, поки ніяких нарікань нема, все працює як треба.

Достоинства:
    Швидка робота магазину
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Бузьок

Доброго дня, пані Тетяно!

Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого магазину. Раді, що замовлення отримали швидко, у повному обсязі, і товар повністю вам підходить.

Будемо раді вашим новим замовленням.
      З повагою, магазин «Бузьок».

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Бузьок. Общий объем баллона: 0.4

Працює !

• Продавец  Бузьок

Доброго дня, пане Дмитрію!

Дякуємо за відгук та високу оцінку. Раді, що товар працює належним чином і ви задоволені ціною.

З повагою, магазин «Бузьок».

• Т В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SlivKO

Хоч на балоні написано склад "пропан/бутан" заправляти чистим пропаном його неможна. Суміш пропана і бутана має менший тиск. Чистий пропан має тиск в 2 рази вищий при наприклад температурі 20С°. А при рості температури стає ще вищім! Ми не знаємо склад газу в класичних пропанових балонах які заправляються на заправках. Там може бути чистий пропан. Його не можна переливати в одноразовий балончик.

Перезаправляти краще класичні газові пропанові балони. Вони розраховані на пропан. Є невеликі балони на 1,5-2 літри. Їх можна безпечно брати в дорогу і залишати наприклад літом в машині без ризику вибуху.

Достоинства:
    зручний
    Недостатки:
    одноразовий
  • Т В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SlivKO

В інтернеті є багато відео про перезаправку таких балонів. Але як виявилося технічно їх перезаправляти неможна!
    1) Корпус і матеріали з яких він виготовлений не розрахований на газ пропан і тиск пропану. Він в 2 рази вищий ніж максимальний тиск газу на який розрахований балон. Навіть балон заправлений на 30% може вибухнути а компоненти балона (мембрани клапана...) можуть бути пошкоджені.
    2) Ці балони не є пристроями які технічно витримують багаторазову перезаправку. Їхні компоненти одноразові і багаторазове використання є лотереєю. Кожна перезаправка наближає "виграш" у вигляді вибуху.

Не має значення хто виробник балонів і який досвід і знання має той хто заправляє.

Заправка заборонена.

Для перезаправки існують туристичні цангові балони для багаторазового використання. Їхні механізми і матеріали виготоалені для перезаправки пропаном.

Достоинства:
    компактний, дешевий
    Недостатки:
    не можна перезаправляти.
  • Андрій

Швидко. Якісно. Рекомендую.

Достоинства:
    Швидко. Якісно.
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Алексей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СтефКо

Гарний продавець, усі виникли питання були вирішені.

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СтефКо

Продавець чудовий. Відразу зв'язався для узгодження деталей.
    Доставили швидко.
    Дуже рекомендую.

Достоинства:
    Балон підходить до плити Campingaz Camp Bistro 2 та обігрівача Highlander Compact Gas Heater Green.
    • Продавец  СтефКо

Дякую за відгук!!
      Так,балон підходить практично до всіх плит.