Отзывы покупателей о Відновлююча і заспокійлива маска для обличчя з екстрактом зеленого чаю Atache Essentielle Green Tea Mask 50мл

Оценка пользователей 4.2/5
на основе 21 отзыв
  • Наталья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kirri. Объем: 200 мл

Мені здається що це підробка , банка прийшла не запакована навіть без наліпки . Зробила маску вона охолоджує , але є питання по зовнішньому вигляду баночки з маскою.

Достоинства:
    Охолоджує
    Недостатки:
    Якість
  • Анна Т***

Чудова маска. Дякую.

• Олександра б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kirri. Объем: 200 мл

маска нравится, охлаждает и после приятно освежает и отбеливает. Хорошая цена для этой марки

• Мороз А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kirri. Объем: 50 мл

Оставлю ещё раз отзыв. Маску попробовала, всё вроде хорошо, охлаждающая, нет никакой аллергии. Единственное что смущает, почему при открытии защитная картонная была открыта, такое впечатление, что её уже открыли до меня? Магазину не хочу делать плохую репутацию и часто делаю Заказ на Розетке и всегда всё было хорошо.

• Мороз А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kirri. Объем: 50 мл

Это не оригинал, подделка . При открытие крышки сразу слетела поверхность баночки. Это типичная Китайская подделка?

• Яніна
    Отзыв от покупателя. Продавец: OsobluvaTu. Объем: 50 мл

Не зрівняти ні з якою іншою.
    Чудова маска.

• Аліна Е***

Маска супер

• Майя В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kirri. Объем: 50 мл

Гано заспокоює шкіру обличчя,охолоджуючий ефект

Достоинства:
    Якість продукції відповідає оригіналу
  • Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova. Объем: 200 мл

замовляв на подарунок, знаю, що цю маску дуже хвалять

Достоинства:
    продавець відправив товар максимально ореративно в вихідний день
  • Оксана Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Viktorova. Объем: 200 мл

Доброго дня.Отримала маску.Не побачила термін придатності(Баночка не запечатана(На баночці написано тримати 15 хвилин,а в характеристиках 20-30 хвилин.

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OsobluvaTu. Объем: 50 мл

Замовлення доставили дуже швидко. Маска була якісно упакована. Інформація на масці іноземною мовою, що свідчить про зарубіжного виробника. Пробувала маску поки один раз дає приємний охолоджуючий і підтягнутий ефект.

Достоинства:
    Дуже швидка доставка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Клейник В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kirri. Объем: 50 мл

Маска прийшла з відклеєною захисною кортонкою та срок придатності 24109 , як я розумію, то це до 9.10.2024?? Тобто маска ше й просрочена?

Достоинства:
    Недостатки:
    Просочений та вскритий товар
    • Продавец  Kirri

Термін придатності маски - 3 роки від дати виготовлення. На упаковці вказана дата виготовлення.

• Марина С***

9.10.2024 - дата виготовлення. Виробник вказує на всіх товарах тільки дату виготовлення

• Анастасия Г***

Гарно заспокоює шкіру

Достоинства:
    Гладка шкіра і рівний тон
    Недостатки:
    Не має
  • Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kirri. Объем: 200 мл

Не впевнена що це оригінал, в оригінальні має бути наклейка( як на фото-прикладі, що скину нижче)що не дає змоги відкрити баночку, в реалі наклейки не було, це порушення упакування( не повернула відразу, бо при отриманні не перевірила посилку)

Достоинства:
    ще не знаю
    Недостатки:
    немає захисної наклейки
    • Продавец  Kirri

Вся продукція - оригінальна, пакування можете перевірити на офіційному сайті компанії Atache. Також на оригінальність продукції вказує штрихкод

• Юлия Р***

Наклейка свідчить лише про те, що її наліпив офіційний дистриб'ютор в Україні і накинув свою маржу у розмірі 500 грн. Замовляла цю маску самостійно через Іспанію та Нову Пошту, йшла з Аліканте, ніякої наліпки звичайно ж нема. Не пишіть нісенітниці

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kirri. Объем: 200 мл

чудова маска, класно охолоджує і підтягує шкіру

• Юля К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OsobluvaTu. Объем: 50 мл

Все супер! Оперативний, ввічливий продавець. Маска улюблена, користуюсь нею постійно, тут найнижча ціна

• Олена С***

Маска дуже гарна
    З моею проблемною шкірою просто супер!!

• Оксана Б***

Маска чудова, рекомендую!

• Наталья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TERNER. Объем: 200 мл

Маска действительно очень классная

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TERNER. Объем: 50 мл

Давно хотіла цю маску, замовила на пробу. Жалкую, що не перевірила на пошті, тому що відкрив баночку захисна плівка була віддерта, прям було видно залом, наче хтось до мене її відкривав. Тому зараз навіть і не знаю, як це сприймати, жодних гарантій що це «оригінал»

Недостатки:
    Відкрита захисна плівка
    • Продавец  TERNER

Дякуємо за відгук. Можемо Вас запевнити що маска 100% оригінал. Відправка відбувається у такому вигляді, в якому маску отримуємо від постачальника з Іспанії. В якості ви можете не сумніватися. Можливо «залом» на пакуванні це фабричний брак, який нажаль неможливо перевірити, адже наші менеджери не відкривають товар, а це робить вже споживач, коли починає користуватись маскою .

Коли спробуєте даний товар , зрозумієте , що це найкраща маска .

• Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TERNER. Объем: 200 мл

Лучшая маска для лица которую я пробовала