- Берденко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Дійсно, спочатку вони безформені, немає дна жорсткого. Але треба їх наповнити , і через пару днів все буде ок. У мене 3 шт різного розміру. Я не відпарювала. Мене все влаштовує. Дякую
- Достоинства:
- Прозорі , зручні як на мене.
- Недостатки:
- Треба час ,щоб вони розправились.
- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Хороші
- Евгений Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Органайзер упростил сборку вещей в шкафу) Классная и нужная вещь!
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Зовсім не зручно. Безглузда покупка.
- Достоинства:
- Недостатки:
- М'які, неможливо нормально зберігати речі. Якась корява єрунда.
- Продавец Vital Vibe
Вітаємо,Катерино!
Органайзери виготовлені з нейлону, тому дійсно мають м’яку структуру — це зроблено для зручного зберігання та компактного складання, коли вони не використовуються. Щоб органайзери добре тримали форму, рекомендуємо перед застосуванням злегка відпарити їх — після цього вони вирівнюються та стають значно зручнішими у використанні.
- Мирослава Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Хороші органайзери, я рекомендую всім і товар, і продавця!
- В'ячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Класні органайзери, дуже зручні, доволі місткі! Рекомендую!
- КрістінаОтзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Вмісткі
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
На жаль, взагалі не сподобався. По-перше, запах хімознмй. Ну то таке, за ніч на повітрі вивітрився. А от його форма… не тримає взагалі. Прочитала поради від продавця, що треба відпарити. Так от, сітка добре відпарюється, а от яким чином це можливо зробити, не торкнувшись праскою тих сірих країв- незрозуміло. Просто залишились на прасці, все відбилось та спалились края. Дуже шкода
Шановна Юліє,
Дана модель виготовлена з нейлону, та краще тримає форму саме після наповнення речами — за таким принципом працює більшість текстильних органайзерів. Коли осередки заповнені, органайзер стає більш структурованим та зручним у використанні.
Якщо бажаєте щоб органайзер тримав форму і в пустому вигляді, ми рекомендуємо використовувати відпарювач, а не праску. Відпарювач дозволяє акуратно розправити матеріал та уникнути пошкоджень. На жаль, праска може легко перегріти та зіпсувати сітку або обробку — саме це, ймовірно, і сталося у Вашій ситуації.
Також маємо органайзери для косметики, зверніть увагу: ссылка
- Инна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Органайзер симпатичный ,такой же как на картинке
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Дуже гарний та зручний органайзер. Я використала у комод для дитячих речей, мені дуже сподобався.
- Достоинства:
- Зручність
- Альона С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Дарма витрачені кошти. Не тримає форму.
- Продавец Vital Vibe
Шановна Альоно, вітаємо!
Перед використанням необхідно злегка відпарити матеріал — це допоможе йому відновити початкову форму після транспортування. У цому можна переконатись переглянувши відгуки інших користувачів!
Основна функція органайзера — компактне та впорядковане зберігання речей. Якщо заповнити всі секції, він чудово триматиме форму. Саме такий принцип у більшості текстильних органайзерів — наповнення забезпечує стабільність конструкції.
Якщо Ви шукаєте варіант, який утримує форму навіть у порожньому вигляді — зверніть увагу на модель із жорстким каркасом: ссылка
А також запрошуємо переглянути наш асортимент органайзерів: ссылка
Бажаємо Вам зручної організації простору!
- Віра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
- Достоинства:
- Очень понравились контейнеры, да примялись, но я утюутюгом через марлю отпарила, все выровннялось
- Недостатки:
- Не нашла
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Дуже НЕ рекомендую. Форму ніяк самі не тримають, відпарити чи погладити не вийде. Можна користуватись лише якщо набити речами і все. Тіки щось виймаєш одразу губить форму
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не тримає форму
- Продавец Vital Vibe
Шановна Дарино,
Дані органайзери виготовлені з прозорого нейлону — легкого, гнучкого матеріалу, який легко прати разом з іншими речами. Завдяки м’якості та компактності, вони не займають багато місця ні під час прання, ні при зберіганні.
Дійсно, для підтримання форми рекомендовано заповнювати всі секції — саме так і передбачено конструкцією. Такий принцип характерний для більшості текстильних органайзерів, адже їх основна мета — зручне, структуроване та охайне зберігання білизни, шкарпеток, аксесуарів або дитячих речей. Та додатково радимо все ж таки злегка відпарити органайзер перед використанням — це допоможе йому швидше набрати форми після транспортування.
Після наповнення органайзер чудово тримає форму — це підтверджують численні позитивні відгуки наших покупців.
Якщо Вам потрібні органайзери з жорстким каркасом, зверніть увагу: ссылка
- Марія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Ситуація вирішена, дякую продавцю за швидку реакцію. Дякую за швидке вирішення питання.
- Поль З***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
ребер жорткості хоч якихось не вистачає, з іншого боку може бути плюсом при пранні
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Зовнішній вигляд та якість сподобались. Зручний.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Оксана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Класні органайзери! Такі ж, як у икеї були! Зручні, приємні на дотик та якісні. Я задоволена
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Чудові органайзери для зберігання до мене прийшли в ідеальному стані, без сторонніх запахів!
- Достоинства:
- компактний розмір, сітчастий матеріал, що дихає
- Недостатки:
- не виявила
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Загалом не погано, якщо заповнити речами тримає форму, без речей складається в плоский вигляд, як був упакований.
- Достоинства:
- Легкий, добре прошити шви, місткий.
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Ужасный набор.... Невозможно расправить, все помятое, ячейки приплюснутые, плотности нет, положить вещи невозможно...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Невозможно расправить ячейки приплюснутые
- Продавец Vital Vibe
Шкода, що у Вас склалося таке враження про товар.
Зверніть увагу, що органайзери поставляються у складеному вигляді для зручного транспортування. Вони виготовлені з гнучкого нейлону, який може дещо прим’ятися під час перевезення.
Щоб органайзери набули правильної форми, рекомендуємо скористатися простою інструкцією: перед використанням їх слід відпарити. Це допоможе матеріалу розправитися, а секціям набути форми і стати щільнішими. Після цього наповніть органайзер речами – у процесі використання він набуде своєї конструктивної форми.
Ми впевнені, що після виконання цих простих кроків органайзер стане для Вас зручним та функціональним рішенням для зберігання речей. Будемо раді Вашому зворотному зв'язку!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Хороший набір органайзерів. Відповідає фото.
- Продавец Vital Vibe
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Бажаємо приємного користування.
- Віка О***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Супер! Давно хотіла такі органайзери і нарешті купила. Задоволена дуже.
- Серій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Дуже зручний органайзер! Використовую для зберігання шкарпеток і дрібних речей. Матеріал якісний, нейлон міцний і легко чиститься, компактний. Ідеальне рішення для підтримання порядку!
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Дякую! Органайзери дуже сподобались.
- Віка Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Дуже класний та практичний товар!!
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Дуже задоволена органайзерами. Вони зручні, якісні та компактні. Матеріал легкий, але міцний, ідеально підходить для зберігання білизни та інших дрібниць. Тепер усе на своєму місці!
- Єгор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Чудові органайзери. Тримають форму, якість супер, місткі.
- Поліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Гарний та якісний комплект органайзерів. Мені дуже подобаються)
- Данил Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Vital Vibe
Чудовий товар. Органайзери гарні, якість ок. Рекомендую!
- ОльгаПродавец: Vital Vibe
Товар прийшов порваний
Шановна Ольго,
Щиро перепрошуємо за ситуацію з Вашим замовленням. Ми вже вилучили з продажу дану одиницю. Кожен товар перед відправкою проходить перевірку, тому ймовірно, пошкодження могло виникнути під час транспортування.
У разі виявлення пошкоджень товару на точці видачі при отриманні - просимо повідомити нас у зручний для Вас спосіб: телефоном, через месенджери чи чат в особистому кабінеті. Ми завжди відкриті до діалогу та вирішимо Ваше питання у робочі години!
Зверніть увагу на повний асортимент органайзерів: ссылка